![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
@up + rumcio i reszta
Good job xD |
Jaki byl reason ubicia Boltiny i Anarchista?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nareszczie proevul hacker skończył rozpowszechniać program "Owntibia" który nie wykrywał żaden any-vir oraz wall ,teraz wszyscy co zdobyli program nie mogą go używać co nareszcie zmniejszy fale crackerów na nasyzm forum. Prawdopodobnie spowodowane jest tym iż dane osobowe autora programu zostały opublikowane miejmy nadzieje że dostanie nauczkę a forum.tibia.pl pozbędzie się crackerów" Czy to tego uzywali schakowani ludzie :D? Wiecej: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=115357 :P |
lubie ciastka a galana to suki i tyle nawet nieda sie 20 lvla wbic bo kurwa poszlem na trolle pod ab (na 8 lvlu) to kurwa przylecial jakis 27 rs palladyn i mnie zajebal i kurwa odrobilem i potem kurwa znow jakis pallek ale 15 i kurwa taka gra na tej jebanej galanie kurwa
ZAZEK TO NIUB |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Adelao
Opowiedz mi cos na PW o sowim pieknym miescie "Zlotoryja", to dostane 6 z geci, i dam ci scale arma na galanie:D :cup: |
Co do boltiny to:
jak sie dowiedzialem padl za wqrzanie coponiektorych pozatym poleciala plotka <nie wiem czy prawdziwa> ze boltina zakosil sova Zochy hydraulik no i powstal powod edit haha i kto bedzie pierwszy... sir babolek, toxo~, camuh, levandero~ oto pierwszy mage anni team ktory chyba w ogole sie odwazyl i na dodatek przezyl Slyszalem ze jest drugi demon armor ;D |
Cytuj:
|
Tutaj takie male pytanie do cati~ czy moglbys sie spytac na gc czy ja jestem hunted czy co? -.- bo chce wrocic na sorca...
|
...
Zimpa
1 demon arm - Van hels~ 2 demon arm - Lady slodziutka WIEC 2 JEST OD DAWNA |
Poznanski jestes pewny ze van zrobil anni? jezeli tak to powiedz mi z kim, bo z tego co pamietam to Van sklamal :) Nie jestem pewny wiec oczekuje tylko odpowiedzi (wyjasnienia) a nie pojazdow :)
Z tego co widac na filmiku 3 osoby braly d arma, tylko camuh Sca =) |
Cytuj:
Z tego co wiem to na 100% demon arma ma tez sir-babolek oraz levandero~~ :) Co to do toxo to nie jestem pewien ale prawdopodobnie ascario ma racje... Wielkie gratz:cup: |
Cytuj:
Mial na bank, tak mi sie wydaje, dosc dobrze go znalem xD |
a czasami Sir Imp nie bral demon armora jako drugi ? cos mi tak swita po glowie bo mial go w domku chyba wylozonego.. ;p ale sobie reki nie dam uciac ;p
|
...
Imp sie nawet uwaza za 1 ownera demon arma xD ale watpie, van mial szybciej
|
nah
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|