Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Pan i Wladca 02-02-2010 21:42

http://www.youtube.com/watch?v=OeG0ebxXW-g

Tak mi się ten filmik przypomniał po meczu Realu :>

Yoh Asakura 05-02-2010 19:48

Terry już nie jest skipperem reprezentacji Anglii.

K.Jay 05-02-2010 20:04

A Rooney, Ferdinand i Gerrard orzekli, że nie mają zamiaru przejmować po nim opaski.

K.Jay

Yoh Asakura 05-02-2010 20:12

No to capem Barry.
Anglicy najwidoczniej uwielbiają strzelać sobie w kolano przed wielkimi imprezami.

Berbatov 05-02-2010 21:22

To, że puknął kobietę Bridge to jedyny powód? No cóż. Od siebie dodam tylko, że opaska powinna wrócić do Beckhama. Przynajmniej znowu reprezentanci Anglii chodziłby dobrze ubrani.

AnonimowyPowrot 07-02-2010 08:40

CO JEST?! B)

Jeśli chodzi o Ferdinanda, to moim zdaniem nawet nadaje się na kapitana. Jeśli nie on, to Lampard. Beckham? Teoretycznie mógłby pełnić tę rolę. Gerrard w moich oczach odpada. Rooney też. Wszyscy bramkarze też. Ashley też. Kapitanem powinien być ktoś z pierwszej 11, to pewne. Musi też być doświadczony. No i wkładać serce w grę, zostawiać je na boisku. Nie wiem, dobrze, że to nie ode mnie zależy :D

5:0

Mniej strzałów celnych niż bramek, kto fika? :cup:
Rooney znów pakuje. Przed sezonem nie pomyślałbym, że będzie do tego zdolny.

Teraz wszyscy trzymamy kciuki za Arsenal!

Swoją drogą BIG 4 znów na czele, tak jak myślałem. Ciekawe, czy City jeszcze wykorzysta swoją szansę.

BTW. 7 miejsce to jeszcze Liga Europejska, tak? Warto zauważyć, że właśnie do tej pozycji w tabeli jest utrzymywany ten najwyższy poziom. Everton w tym roku strasznie rozczarował. Birmingham zaskoczyło. Fulham tak jak myślałem, w końcu mają dość mocny skład. Stoke i B'burn nad Sunderlandem, to można uznać za niespodziankę. No i WHU mogłoby wskoczyć ciut wyżej, a Burnley niżej... Grymaszę ; d

Moja tabela (w sensie jak myślałem, że będzie, nim ruszyła liga):
Ukryty tekst:
1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal

5. Aston Villa
6. Tottenham
7. Everton

8. Manchester City
9. Fulham
10. Sunderland
11. West Ham
12. Blackburn
13. Bolton
14. Wigan
15. Stoke
16. Hull City
17. Portsmouth
18. Birmingham
21. Wolverhampton
20. Burnley

@Down

Gdyby jakiś Twój znajomy (bo nawet nie musi być kolegą) przeruchał kobietę Twojego innego znajomego, to na pewno czułbyś do niego "rispekt i szacun". Chociaż w sumie to możliwe, bo Ty jesteś amerikan hip-hop, zioom.

Yoh Asakura 07-02-2010 10:40

O tak, na kapitana reprezentacji Anglii Ferdinand, który raz, że w tym sezonie niewiele grał (wali mnie to czy kontuzja czy nie), a jak już grał, to partaczył niemiłosiernie. No i jak kapitanem reprezentajci może być oszołom, który kopie piłkę prosto w kibiców i nie potrafi nad sobą zapanować? Dziękuję, koniec imprezy.

Odebranie opaski Terry'emu było największym idiotyzmem, jaki mogli zrobić Anglicy. Jeżeli James pojedzie na MŚ i będzie grał w pierwszym składzie, to on powinien być kapitanem.

A jeśli nie on, to Wilshere.

Cytuj:

Gdyby jakiś Twój znajomy (bo nawet nie musi być kolegą) przeruchał kobietę Twojego innego znajomego, to na pewno czułbyś do niego "rispekt i szacun". Chociaż w sumie to możliwe, bo Ty jesteś amerikan hip-hop, zioom.
Udowodnili mu to?

K.Jay 07-02-2010 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2729757)
Swoją drogą BIG 4 znów na czele, tak jak myślałem. Ciekawe, czy City jeszcze wykorzysta swoją szansę.

Co do Citizens to wątpie. Tevez ostatnio złapał lekką zadyszkę, więc może być ciężko.

K.Jay

Maggic 07-02-2010 19:12

Yoh, dziękuje, koniec imprezy.

Articuno 07-02-2010 19:18

http://www.sport.pl/sport/1,65025,75...Blackburn.html
A wszyscy mówią jak to u nas niebezpiecznie, jak to dążymy w kulturze kibicowania do Anglików. Siedzenie na dupie, cichy doping i zabijanie się koszami na śmieci, to jest to! Takich jaj to u nas nie ma.

No, Arsenalowi brakowało dziś snajpera, bo w 1 połowie Kanonierzy zagrali naprawdę dobrze. Cech też nie był jakoś znowu niesamowity. Generalnie większość strzałów leciała w niego.

Kibice Arsenalu odpalili race, i co teraz? Kto będzie wzorem kibicowania? Proponuje MLS.

Yoh Asakura 07-02-2010 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2729986)
http://www.sport.pl/sport/1,65025,75...Blackburn.html
A wszyscy mówią jak to u nas niebezpiecznie, jak to dążymy w kulturze kibicowania do Anglików. Siedzenie na dupie, cichy doping i zabijanie się koszami na śmieci, to jest to! Takich jaj to u nas nie ma.

Nie! Bierzmy przykład z Włoch i z rasistowskich kibiców Juventusu! To będzie cudowny przykład!

Cytuj:

Kibice Arsenalu odpalili race, i co teraz? Kto będzie wzorem kibicowania? Proponuje MLS.
Twoja stara to raca, oglądałem cały mecz i niczego takiego nie widziałem.

Zamor1 07-02-2010 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2727275)

Wolę, żeby Arsenal przegrywał z Chelsea, Manchesterem, ale na końcu zdobył mistrza, niż z nimi wygrywał i został z pustymi rękoma.

Czyli Arsenal jest co raz blizej mistrzostwa ?

Articuno 07-02-2010 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2729994)
Nie! Bierzmy przykład z Włoch i z rasistowskich kibiców Juventusu! To będzie cudowny przykład!

Twoja stara to raca, oglądałem cały mecz i niczego takiego nie widziałem.

Chyba twoja hyhy
Ciężko żebyś ją widział skoro Arsenal w drugiej połowie prawie nie atakował :D:cup:

Yoh Asakura 07-02-2010 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2730033)
Chyba twoja hyhy
Ciężko żebyś ją widział skoro Arsenal w drugiej połowie prawie nie atakował :D:cup:

Rotfl.
Serio, Articuno, wracaj do swojej serie a i żałosnego jUVENTUSIKU, bo szkoda słów na ciebie.

Patro~ 07-02-2010 21:50

raca byla odpalona nie zwrocilem uwagi czy przez chelsea czy arsenal ale na pewno byla gdizes w polowie drugiej polowki

Maggic 07-02-2010 23:50

Yoh, żeby się nudno nie zrobiło. Co się dzieję z waszą obroną... nie chodzi tu o pierwszą bramkę tylko drugą. Drogba wjebał się w pole karne jak tir, nie wiem bali mu się chociażby podstawić nogę?

AnonimowyPowrot 08-02-2010 08:00

Gallas zgolił irokeza i jest za mało aerodynamiczny, po prostu nie zdążył :baby:

BTW. Arsenalowi też tak jak City liczy ktoś lata bez pucharu? : D
<w oczekiwaniu na wyliczankę Yoha...>

@Down

Nie, Clichy to przecież najlepszy piłkarz na świecie!

Yoh Asakura 08-02-2010 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2730124)
Yoh, żeby się nudno nie zrobiło. Co się dzieję z waszą obroną... nie chodzi tu o pierwszą bramkę tylko drugą. Drogba wjebał się w pole karne jak tir, nie wiem bali mu się chociażby podstawić nogę?

Już olać to, co się stało w polu karnym. Ale kilkanaście sekund wcześniej, przed wyprowadzeniem tej kontry, co zrobił ten debil Clichy? Zamiast zrobić wślizg i przejąc tę piłkę, zaczął machać łapami i domagał się, żeby ktoś inny przejął, a potem sobie truchtał obok Lamparda. Szkoda, że Gibbs jest kontuzjowany, bo z marszu grałby w pierwszym składzie. Jest niesamowicie solidny w defensywie, wrzuca lepiej niż Clichy i specjalizuje się w zakładaniu siatek Ronaldo :P

K.Jay 10-02-2010 19:45

Dzisiejszy wieczór zapowiada się nadzwyczaj ciekawie. Arsenal - Liverpool oraz Aston Villa - Manchester United. To imo dwa najciekawsze mecze. W tym pierwszym absolutnym faworytem jest Arsenal, chociaż mogą mieć problemy bo The Reds obudzili się po serii niepowodzeń. Niemniej jednak, Kanonierzy powinni wygrać. W drugim meczu też będą emocje. I to zapewne duże. Diabły na pewno będą chciały się odegrać za porażkę z rundy jesiennej. The Villans obniżyli loty po pierwszej połowie sezonu (z resztą tak samo jak w poprzednim sezonie), a tym samym ManU nie powinno mieć problemów z wywiezieniem z Villa Park 3 punktów.

K.Jay

Pan i Wladca 10-02-2010 21:22

30 minut gry a już 1:1 i do tego Nani czerwona :>

rentonB 12-02-2010 22:25

1 smiertelna ofiara igrzysk w vancouver (skeletonista), praktycznie zadnych zabezpieczen na torze mam nadzieje ze kanada juz nigdy nie zoorganizuje igrzysk

Pan i Wladca 12-02-2010 22:33

Ale ostro w te filary pieprznął...

GargoinX 12-02-2010 22:48

Idiotyzm... jak już się robi szybkie tory to wypadałoby zrobić dobre zabezpieczenia.

Ghernie 12-02-2010 22:53

Jak to się stało?

@Down
Dzięki. Czemu nie zadbano o jakiekolwiek zabezpieczenia? Przecież on zwyczajnie uderzył w filar (pomijam już kwestię samego wypadnięcia), który chyba jakoś do cholery powinien być osłonięty

Pan i Wladca 12-02-2010 22:58

http://www.sportfan.pl/artykul/15418...nal-saneczkarz

thoro 13-02-2010 10:35

Podobno popelnil jakis blad... Tylko, czy warto robic zawody gdzie jeden blad moze kosztowac zycie?

Mazur199 13-02-2010 20:50

brawo Małysz, nie wierzyłem nawet że będzie w pierwszej dziesiątce

GargoinX 13-02-2010 22:26

Ja stawiałem, że pierwszy będzie Ammann, drugi Morgenstern, a trzeci Małysz. Było jeszcze lepiej niż się spodziewałem. I wielki szacun dla Schielenzeaura, z 7. na 3. miejsce wskoczyć to nie lada sztuka.

Pan i Wladca 14-02-2010 01:37

Choć w boga nei wierze modliłem się o 3 miejsce. Jest 2 i jest zajebiście :>
Cris po pauzie 2 bramki, świetny dzień :>

@edit
co robi barcelona kiedy przegrywa? fauluje - 5 żółtych

to jest świetne
http://w669.wrzuta.pl/film/4h7HXzUgw..._szalika_barcy

Pix888 15-02-2010 11:32

Gdzie się podziali wyznawcy Barcelony?

Yoh Asakura 15-02-2010 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2732795)
Gdzie się podziali wyznawcy Barcelony?

A gdzie ty byłeś cały sezon?

Arka_Sath_Wielki 15-02-2010 14:33

Tu jestem, pierwsza porażka w lidze kiedyś musiała nadejść. Atletico dla Barcy zawsze było trudnym rywalem, a co dopiero na Vicente Calderon. Z kontuzjami w obronie i czerwonymi kartkami za ktore pauzowali Marquez i Pique musieli wyjść w eksperymentalnym składzie. Dobrze, że Ibra się przełamał. Ciągle nad Madrytem 2 pkt przewagi. Więcej wpadek nie będzie. Visca el Barca, Visca Catalunya!

Pan i Wladca 15-02-2010 14:47

Znajdźcie sobie inne tłumaczenie, gdzie nie wejdę widzę tylko
Cytuj:

pierwsza porażka(...)kiedyś musiała nadejść

Yoh Asakura 15-02-2010 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2732838)
pierwsza porażka w lidze kiedyś musiała nadejść.

Powiedz to Arsenalowi z 03/04.

Arka_Sath_Wielki 15-02-2010 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2732848)
Znajdźcie sobie inne tłumaczenie, gdzie nie wejdę widzę tylko

Ale co to tłumaczyć? Zagrali słabo, więc przegrali. Cały sezon nie da się grać na najwyższym poziomie. Ciągle prowadzą w lidze, więc tragedii nie ma.

@up
Wiem wiem, Arsenal wygrał ligę nie przegrywając spotkania. Jest to nie lada wyczyn, jednak tak jak powiedziałeś - 03/04. Teraz jest teraz i Arsenalu na czele tabeli w tym sezonie nie widzę raczej.

K.Jay 15-02-2010 18:56

Barca przegrała, ale grała (jak trafnie zauważył Arka) w eksperymentalnym składzie. Brak Alvesa, Abidala czy Pique na pewno w znaczny sposób przyczynił się do porażki. Ale mimo to Barca nie powinna przegrać z Atletico, które w tym sezonie gra przeciętnie (żeby nie powiedzieć słabo).
A już jutro Milan - ManU. Jeden z ciekawszych meczy. Obie drużyny mogą wywalczyć awans, jednak nie sądzę, żeby był to Milan. Na pewno nie będzie łatwo o zwycięstwo, bo zabraknie Vidicia i Giggsa. Brak tego pierwszego może okazać się największą stratą, bo Pato bez problemu powinien sobie poradzić z Brownem/Evansem. Tak czy siak, przewaga jest po stronie Czerwonych Diabłów.

K.Jay

GargoinX 15-02-2010 20:56

A będziesz gdzieś w TV leciał mecz Milan - ManU?

Miszczu 16-02-2010 20:55

Na N sport leci... to ja raczej sobie nie obejrzę.

Pan i Wladca 16-02-2010 21:39

Ogląda ktoś ManU - Milan i może powiedzieć jak bramki padły? :>
Real - Lyon wyrównany, Lyon miał więcej szans na bramkę, raz słupek.

@down
hahaha dzięki :>

Yoh Asakura 16-02-2010 21:40

Pierwszy gol, cross z wolnego Beckhama, świetnie uderzył Ronaldinho. Drugi gol to cross po lewej stronie po ziemi Fletchera, Scholes złożył się do strzału, nie trafił w piłkę, piłka odbiła mu się od drugiej nogi i wpadła do bramki :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.