![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak ktos wspomnial o tym czy ogarniam druida, oczywiscie gralem 105edem na harmonii (sharowalem), a propo pvp, to srednie, dostawalem czasem jakiegos chara na open battle i rzadko kiedy padalem, potrafie strzelac "magicznymi scianami" i rzucac "kamienie smierci":baby: a co najwazniejsze: sluchac sie commandera ;> |
Widac ze nieogar jestes,chcesz byc fajny ale ci nie wychodzi.
|
Cytuj:
po 2 niekupuje charow na allegro chodzi mi o to ze gosc nic niewie na serie na ktorym kupil chara;d tzn ze prawdopodobnie bedzie hunted:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
H2h@HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@HH@H@H@ hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@@@ HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ HH@H@H@hH@H@H@HHHHH@H@H@@@@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H @H@H@@@HH@HH@HH@H@H@H@H@H@H@HH@@@H@H@H@ FFFFFFFFAAAAIIIILLLLLLL |
Cytuj:
|
Cytuj:
gralem edem jesli chodzi o ogar w sio itp, mam opanowana ta profesje, a pvp wycwiczylem na askarze poniewaz tam tez gralem. czytanie ze zrozumieniem _/ ;p nvm. dowiedzialem sie to co chcialem wiedziec, dzieks za wypowiedzi, bo to co wiedzialem jeszcze tydzien temu o tym swiecie to "Swiat ciaglych wojen" :o elo |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wojny się pisze ! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty pewnie z Ambush Corp ?jak tak to cie lubie :D |
Cytuj:
@ 2x up ale masz poczucie humoruuu... HOHOHO aha jeszcze nikt nie napisal o Quest service czy jest jakas neutralna guild ktora sie tym zajmuje i nie chodzi mi tu o "Torch Questa" ;d tylko cos typu POI, Inquistion ecd. no i ceny czyszczenia questow ;) |
Cytuj:
|
To jesli jestesmy juz kolegami to moze poprosisz Henryka/Raydee o konto na vt xDD
|
wypisz ktos fragi z oro na goromie ej ! Xd
|
Cytuj:
Fischkela Jan 04 2009, 16:52:18 CET Killed at Level 222 by Yeetro and by Youen B) btw. X-poz Guild membership: Kamikaze of the Kamikaze Squad woo niu powach guild |
Cos nie wychodzi naszemu PK teamowi ostatnio. Akcja z rana 15 na 6-7 koazaki a pozniej na 1 sqma. Stacki w dupe o openach nie wspominajac, nawet sneaki ostatnio Koalicja robi lepsze.
Aha no i pk team sie rozpada... Co zyska DR na wojnie? Nic! Co zyska Duss~ i Vision? Beda bardziej zorganizowani i zgrani, poza tym poznaja wiekszosc sztuczek Tempaka. Oni juz wygrali!!! @"czlowiek" podemna Fajnie by bylo gdybys sie odnosil do ostatnich wydazen zamiast bez sensownie zmieniac temat. |
no lizac pupe andrzejowi hahahaha
btw. kiedy buki zabija gremar ?? |
Żal mi Was :/
|
Ta Pro PK team... ani razu się z nim nie widziałem :D a jak dostaje noob chary na ob to może raz padłem ;D a byłe na nich z 6 razy :P
|
Cytuj:
|
Czyli koleś jest w temacie 8o.
|
Ciekawe czy ten podzial z kamikaze squad'em to nie jest tylko propaganda...
|
Grupa antyterrorystyczna z Chełma dostała cynk gdzie mieszka Andrej. Juz pierwsze telefony wykonane.
Katrila dostanie za swoje !!! HaHA |
Pozdrowienia dla Dawida Wesołowskiego z Komendy Gdańsk. Do mnie też zadzwoń, plx. :(
i nastepnym razem jakikolwiek artykul czy paragraf podaj bazancie jebany a nie sciemniasz jakies gowna : d |
Tak szczerze mowiac to szkoda pieniedzy na telefony :D
|
moze mu stara kupila doladowanie za 5zl na swieta, hcuj wie
|
Kaaarol, jak Ty miazdzysz :O
|
idz pryszcze wyciskac, tania podrobko szymego
|
czemu Ty na kazdym forum musisz mnie cisnac ?: (
|
Bo jest zuy...
|
Cytuj:
|
bo on ma dziare " VISION " i jest opalony od siedzenia na kompie
|
Bo my zwalczamy zuo i przemoc w rodzinie !!!
|
Cytuj:
|
Ale TYLKO złym ludziom !!
|
toś kurwa robin hood
|
Nie, bo nie oddaje skradzionego loota biednym noobom!
|
Cytuj:
Kiedy znajdziemy sie na zakręcie Nioch nioch |
Bo tipja demoralizuje, niszczy moralnosc i prowadzi tlyko do zlodziejstwa... za kilka lat jak ostatnie pieniadze wyda na pacca, to bedzie kradl parowki z biedronki zeby przezyc w rl. Lub co gorsza zacznie wyrywać torebki moherkom!
|
co ma byc to bedzie jak beda krasc to beda wazne ze to nie ja hahaha
jedne slowa zapamietane na zawsze LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|