![]() |
Cytuj:
|
A mi się podoba, wal tamtych frajerów, byle było śmieszne :D
|
Cytuj:
|
Jak zobaczyłem więcej to się przekonałem jest po prostu super.
Off. Jak mojego kolege biła amazonka to pisał i błagał ją żeby przestała :P |
pasek5
Dziekuje :) a teraz cos o naszych "kumplach" br (koledzy nooba)
http://img123.imageshack.us/img123/9595/pasek5ha6.png |
Już chciałem to koronować na Największy PSNF, ale ten nowy odcinek nawet, nawet...
|
:D :D :D :D Dobre bylo z GMem jak powiedzal ze cicho a potem "wojsko BRów"
@obrona Nie wstawiajcie złych ocen nie którym się podoba (np.Mnie) |
HA! Mowilem ze cos z tego wyjdzie! =)
|
Szczerze ? SUPER!!!!!! Podoba mi się :P Best to to niejest , no ale mnie rozbawiło z deczka ;P 7/10. Rób dalej!
|
Veruis, jesteś jasnowidzem!!!!
|
Nie wiedziales o tym? Jestem evul... zgadnij skad czerpie moc =)
|
Hmmmm... Wiem! Z bochenka Hlepu!
|
|
Ekhem... Hahaha?
Down: Masz coś do mnie? Bo nie rozumiem o co ci chodzi... |
;>
Witam.
Najpierw do autora : momentami zabawne, ale staraj bardziej te paskowe fake staja sie zdeka nudawe (neologia), zdaje mi sie, ze Nandril wyczerpal juz limit takich fake. MiXer - Swietna opinia oddajaca sie bardzo do tematu. Gdybys mogl wyslij mi link do Twojego fake ok? Max121 - Ale smiechowo, super zabawny skrot. LolnY - Coty bluzgator masz w gebie? Btw. 12 lat i takie slowka? Ladnie, ladnie... Drael - Ty jestes Administratorem, zeby kogos wyganiac? Hlep - Tylko na takie komentarze Cie stac? Celoz - N.c... Tobie nic nienapisze, bo z Haltonow jestes ;p (HAIL HALTONS) Kiemi - Sam masz 13 lat... I Twoj komentarz niejest bardziej/mniej zalosny od tego fake (bez obrazy dla autora) Bebop - Fajnie... Pozdrow kolege No to chyba na tyle jak czyjes glupie posty ominolem - przepraszam Dueran. |
Cytuj:
Co ty zrobiłeś?! Nabawiłem się (czytając to) przewlekłej niewydolności oddechowej ;[ ~LolnY was zjeu :* |
LolnY - Tak mi przykro? Podac skakanke czy moze wezwac Pogotowie?
Dueran. |
up@
Nie udawaj mądrego... topic@ Powiem szczerze... Mnie to nie smieszy... chyba ze akcja z Gm i Br... ale to srednio... Nie mowie ze to DNO bo tak nie jest... jak na moj gust nie podoba sie ale rob dalej... Trnening czyni mistrza... i wypier**lac mi z tym KSNF czy jakies inne ciu*stwo... |
Cytuj:
|
Skończcie z tym KPSNF, widziałem gorsze fake.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |