![]() |
Cytuj:
Magus, dzięki twoim poradom mam nowy avatar. Wielkie dzięki i "+" ode mnie. PS. Moja postać nie nazywa się Djkuter!!! OXYGANE, widzę że spodobał ci się mój były avatar ;p;p;p |
Ja lubie swinki bo sa taaaaaakie slodziutkie;)
|
Mój avatar to śmierć ze Świata Dysku. Nie wiem czemu, ale coś w nim jest, głos NA PRZYKŁAD, albo próby upjania się =]. I to jego[?] fantastyczne niedostosowanie i chęć do nauki :P:P.
|
ja tam lubie zielony ;) z obrazka ktory kiedys tam namalowalem
.. o rany, kolejne fajne miejsce gdzie mozna sobie posta nabic ;) tylko, gdzie jest licznik?!?!?!! (joke) |
@ Dobo
Fajny ten plackowy teletubbies =). ale kiedyś na gejego miałeś gostka z tibi (doba) w jakis futurystycznych kolorkach z napisem "Me noob plx" =P Jaaaa=) a moj to znalazlem (anime =)) wrobilem w ramke na paincie zmniejszylem i mam xP moj char w tibie tez ma biale wlosy, ale jak dostał kopa po hacku to mniejwięcej tak wyglądał jak na avatarze (płacze;)). Swojego mógłbym sklecić ale ten mi się podoba. |
A ja mam fajny avar?
Zrobił mi go mój kumpel, nawet niewiem jak:p Ty(Co zrobiłeś ten temat:tongue:) Masz całkiem ciekawy avar, fajna mieszaninka dwóch bohaterów dragon balla.:) Mam jeszcze całkiem ciekawe avary ale niestety niemoge ich tu zamieścić, bo albo za dużo pikseli, albo zaduży rozmiar pliku:(. Ale ten też mi sie podoba. ___________________ plz plusik do reputacii:D |
Mój avatar przedstawia księge magi druidów (magia leczenia) :D
|
Lol, a mój avatar przedstawia.. chyba oko, nie uważacie ? ^^
Budzi respekt ? :D Wykonane w Photoshopie. |
A oto muj sexy avatar <lol> Znalazlem go na jakims forum :P :miecz:
|
:d
<((-------- Mój avatar ocenę wystawcie sami :D mi się wydaje że zasługuje na 8 w skali 10 :D
|
<------ a to moj avatar
maly smieszny viking :P |
A ja nie moge sobie ustawić avatara ;( Mam go an dysku i jak tam go ustawiam to nic sie nie dzieje :[
EDIT: Pocudowałem i jakos mi sie udało:D:D Mój Avatar przedstawia kolesia z bajki "Beavis & Butthead" A mam go, ponieważ Moja siostra ostatnio mnie do nich porównała bo z kolegą ładujemy sie w rózne problemy tak jak oni :P |
<-------- moj avatar, SAM ROBILEM xD jak nie wierzycie to moge narysowac drugiego ;ppppp
uzyte programy : Paint ---> olowek, kolor czarny muhahah xD |
Mój avatar to ślicznie stylizowany napis "Aethrian" zrobiony oczywiście od podstaw przeze mnie.
Prawda, że uroczy? :P |
Troche to wyglada jak lekcja polskiego w pierwszej klasie...pani nauczycielka daje wszystkim dzieciom kartke z i karze kazdemu cos narysowac. Nastepnie, kazdy po kolei wychodzi na srodek klasy i przedstawia swoj rysunek...:)
A co do mojego avataru...no wlasnie, nie moglem kurde znalesc z napisem "I love this game", ale za to mam z bullsow :). No, ale ten tez rzadzi. :P |
Ładny avar Khan.
A ja mam ładny?? Mam go z innego forum. |
@up
Styknie. :) |
moj AwAtAr
< - - - Moj avatar taki maly i smieszny hehehe 8o
Oops ! Oops ! Oops ! ......................Oops ! Oops ! Oops ! .................................................. ............................ Oops ! Oops ! ........................................Oops ! Oops ! .................................................. ............................ Oops ! .................................................. ..........Oops ! .................................................. ............................ Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! .................................................. ............................. *Plusik* byscie mi dali jesli moj Avatarek jest cool 8o |
nehehe
<---- ale ze mnie okrutnik :berserk:
|
<===== Mój może nie jest najlepszych lotów, ale jest przynajmniej na nim mój char:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |