![]() |
Bardzo fajna gierka ;) Tylko szkoda że mam wioske obok 2 wrogów którzy koniecznie chcą moją wioske :[ Jak narazie niejestem w żadnym plemieniu ale zamierzam do jakiegos dolonczyc =]
ps. Oco chodzi z tą moralnością ? ;) |
@n4p z 666 masz tyle bo wyzebrales surowce od kolesi z 666?dzidus:< a skad wiesz ile ja mam wojska?:>
|
@Lenrock
jak cos to msguj mnie (Evalor) po surowce:> ja tam na razie rozwalam sobie plemie Lordowie i powoli przejmuje swoje otoczenie :> @PL Byscie postawili na jakosc a nie na ilosc... przynajmniej fajne farmy z was :) @up zwiadowcy... ? |
Cytuj:
pozdro 666 |
avager cos wam nie idzie rozwalenia studia;] i wogule mscicie sie za to ze nie chielismy fuzji?xD n4p
|
Grałem sobie, no i jak zwykle w takiego typu gierkach szybko mi się znudziło :P
@down: nie ma sprawy i polecam się na przyszłość ;) |
up: Fajna przygoda, dzięki że nam ją opisałeś :*
Mam pytanie, jak można zbadać technologie np. Toporu (bo na tym etapie jestem:() |
@up:
Kuznia i jej odpowiedni poziom jest wymagany @K.Patryk: Ja wyslalem cale swe wojska (nie byly liczne, bo robilem wczesniej inne ataki). Nie moja wina, ze nie wszyscy wyslali ataki -.- ... mowilem by je wyslali... w sumie wyslano z 4 ataki (1 dla kazdego gracza, nie wioski), Jakbysmy wszyscy wyslali to by juz lezal... ale nie, idioci kur... nie wyslali, no coz. |
To który potrzeba poziom kuźni? Mam 5 =/
|
@Ava
no widzisz jakie nie zgranie:< LP zalozyliscie by nas rozwalic za to ze fuzji niechcemy tak?:P |
pl nigdy nikogo nie pokona. stawiacie na ilosc a nie na jakosc. a ja narazie zaprzestaje grać w plemiona, do czasu wyjscia nowego servera.
|
Eh szkoda, że beta już się kończy... I wszystko od początku robić ;/
Jak chcecie kogoś rozwalić chętnie pomoge moim skromnym wojskiem nick : Morte |
hehe a ja stracilem swoje 7k wojska na gosciu ktory mial 9000 ciezkiej kawalerii :D
|
Hm, ponawiam prośbę - wysłałby mi ktoś PW jak wyjdzie normalny (nie beta) server? Byłbym bardzo wdzięczny...
Przy okazji pojawia się idea - może zrobilibyśmy jakieś plemię? My, użyszkodnicy forum.tibia.pl? Oczywiście bez przyjmowania nubów... |
Cytuj:
|
Hahah ^^. Dopiero co zacząłem grać a już leci na mnie Ventus ;p.
Całe 55 punktów ;) [tzn. u mnie]. |
Ciekawe kiedy zaczną się ostre bitwy ... wkońcu beta się kończy:evul:
|
Od ilu punktów rekrutujecie w Legionach Polskich?
|
Cytuj:
|
Zacząłem grać, fajna gierka. Sojusz RON K55 Jakby co. Wioska Xantra ;p.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |