Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nooby zabijają 180 master sorca .) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100236)

Izull 31-10-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1056230)
Idioto, ty chyba nie wiesz co to jest pvp. Myslisz, że jak trafisz sdka w biegu to masz pvp? Mylisz się. Oni mają bardzo dobre pvp, sama orientacja w terenie, wyczucie czasu kiedy mają walnać razem ue. To wszystko wlicza się w pvp. Jak nie wiesz to się lepiej w ogóle nie odzywaj.

Może i pvp mają dobre, nie wiem bo ich nie znam, ale akurat w tym wypadku trudno nie było. Fakt, że Moto nie miał utamo vity to raz, ale zgrać się z ue trudno nie jest. Jeżeli nie np na Ts, ale na Vent się dogadać to chociaż wystarczy poczekać, jeden walnie UE to dwaj następni od razu naciskają np. F1, jeżeli mają ustawione send automatically i po gościu. Więc ta sytuacja wcale nie jest dowodem na to, że mają dobre pvp.

Gohan10 31-10-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1056230)
Idioto, ty chyba nie wiesz co to jest pvp. Myslisz, że jak trafisz sdka w biegu to masz pvp? Mylisz się. Oni mają bardzo dobre pvp, sama orientacja w terenie, wyczucie czasu kiedy mają walnać razem ue. To wszystko wlicza się w pvp. Jak nie wiesz to się lepiej w ogóle nie odzywaj.

@topic
Słyszałem od pewnej osoby, że oni go zabili dla jaj i reszta zapłaciła oprócz xoloriona... . Oczywiście to mogą być tylko plotki.

Idiota to Cie chyba spłodnił ? Zapewne masz 10 lat + 8 lvl i sikasz w majtki na roku ;)

@down hmm to ty teraz piszesz na temat ? o;

Lenrock 31-10-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan10 (Post 1056695)
Idiota to Cie chyba spłodnił ? Zapewne masz 10 lat + 8 lvl i sikasz w majtki na roku ;)

to ciekawe.. odnosisz sie do niego z szacunkiem i go jedziesz ;p wogole piszesz nei do tematu i jeszcze kompletnie bez sensu

Saviour 31-10-2006 21:11

Kyra to ogólnie porypany server, dowód na to że mając 2 braci i grając po 8h na zmiane we trójkę można wbić w miesiąc 100lvl xD Ten moon~też na początku jak szalony grał to się nie dziwcie że ma taki lvl :P (porównajcie do askary, gdzie nadal nie ma 160 nawet a server ma dobre 3-4 miechy więcej)

Kittel Cit 31-10-2006 21:17

"Ich postać istnieje już dosyć długo a ich lvl jest dosyc niski"
HAHAHA to juz zalezy od osoby czy chce expic czy nie ja mialem 69 lv knight i nie expilem przez rok bo nie mialem takiej potrzeby i ochcoty i co jestem noobem?

Blood Romeragura 31-10-2006 21:26

Cytuj:

czlowieku 8 lat ty nawet nie masz.... widać jak sie do niego odnosisz po za tym nie odzywaj sie ty na tej swojej Refugi mozesz być taki mocny w mordzie bo gdybyś poszedł na PvP to by cie zabiły 20 lvl i przy okazji byś krzyczał "NO KEAL PLX , I PAY " na dodatek dzieciaku ten film nie polegał na pokazaniu czy oni mają dobre pvp czy nie tylko na skuteczność.... osiągneli cel ?? zabili kogo chcieli?? więc po co plujesz morde i mówisz ze nie maja dobrego pvp?

-=DanieL=- 31-10-2006 22:06

Cytuj:

Haha, jak już ktoś wspomniał to na non-pvp możesz sobie pograć. Pewnie dlatego unosisz się taką agresją bo ty nawet nie wiesz co to jest PvP. Na Refugii
nie zaznałeś takiej przyjemności jak możliwość zaatakowania innej osoby. To coś jakbyś miał trąd i byś nie mógł dotknąć nikogo. Zresztą zamieszczałem tutaj niedawno filmik jak pkałem z kolegami. Możesz sobie zobaczyć czy jestem noobem bez PvP. A co do mojego wieku to dodaj sobie do tych 10lat jeszcze 6 i będziesz znał mój wiek (jeśli umiesz dodawać).

Anvortis 01-11-2006 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour (Post 1057420)
Kyra to ogólnie porypany server, dowód na to że mając 2 braci i grając po 8h na zmiane we trójkę można wbić w miesiąc 100lvl xD Ten moon~też na początku jak szalony grał to się nie dziwcie że ma taki lvl :P (porównajcie do askary, gdzie nadal nie ma 160 nawet a server ma dobre 3-4 miechy więcej)

bo na askarze maja lipnych sharerow i bardziej od expienia interesuje ich robienie PA.....

Klikaczz 01-11-2006 12:02

:)

szybka ładna akcja tak sie powinno pkowac a nie bic w trapie kilkanascie minut fakt ms ma malo hp ale pomimo to gz:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49.