![]() |
dodatek
|
Komentujcie
|
nie wiem czy bede dalej robil fake nikt nie komentuje mowcie czy mam dalej robic:(
|
hehehehe
mi sie podoba dam ci 9/10 za nie dokonczenia wyrazowe ale po za tmy spoko i moja rada rób troche dluzsze ale po za tym spox Scieki Rox
|
ten dodatek jest cool rob dalej lae dawal naraz wiecej ss'ów
|
Co to ma być???
|
kazda kolejna czesc jest coraz gorsza... widac ze sie nie starasz
ps. jak mozna napisac "stoj pysk" ?! |
Najśmieszniejsze było to, czego raczej nie zrobiłeś specjalnie... STÓJ PYSK!
|
dzieki za komentaze biore sie do roboty
|
I jeszcze jedno... To nie jest chat, że po 30 sek musisz mieć odpowiedź. Poczekaj trochę, a komenty się pojawią.
|
Hmm... No niektore sa msieszne, ale np ostatnie to taki nizabradzo kumam :)
I tak dostaniesz 8/10 Dawaj wiecej obrazkow, bo z 2 to nie idzie zkaumac :D |
Omfg !
Jak tytul mówi noob story zgadzam sie z tym dokladnie scenka z anhi .. hehhe rozjebalo mnie to gdy to widzialem 2,3/10:evul: :o <moze keidys zostaniesz rezyserem nob wsrod forum
|
Dodatek
http://img432.imageshack.us/img432/2042/hyhyhyuk7.png http://img503.imageshack.us/img503/9...ghghhg2ac6.png Komentujcie plxxx |
A czy to nie miał być wesoły fake? Bo wyszła jakaś masakra!
|
Wszystkie te marne podróby Piekielnej historii o szatanie. ehh....
Po prostu KPSNF |
chyba nie bede robil dalej nie ma zadnych komentow nie ma sensu choc jeszcze zobacze
|
Cytuj:
|
Na początku było fajne... a z takim podejściem jak teraz możesz zakończyć prace nad fejkiem.
|
Ja nie mogę może fabuła i fajna ale...
Po h*j dajesz po 1-3 zdjęcia i robisz te gówniane dodatki?? Rób normalny fake'i bo na razie dałeś tylko 2/3 odcinki fake'i po 2-1 obrazek a reszta to te zwalone dodatki... |
Gobii@
Lol, koleś ty jesteś właśnie zwalony! Byś pomyślał co robisz: Ładnie oceniasz fake'i np. Veruisa lub Dark Alphadrona A źle oceniasz fake'i nowych fake'wowców np. adamamistrza-.- Pomyśl... topic@ Dosyć ładne, ale dawaj jakieś 3 obrazki na raz okay? down@ Nie ma za co:P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |