Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna - This is vs Octal (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100739)

Mispex 14-11-2006 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 1078203)
Po co piszecie głupoty o Mordorze jak nic nie wiecie. Do wojny nie mielismy dochodzic, narazie nie wchodzimy, a niedlugo - czas pokaże ;]

Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.

TSmaster 14-11-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1078430)
Z tego co wiem Muel poszedl do was bo chcial isc na wojne,a teraz od razu wrocil do nas:D? ciekawe;pMoim zdaniem to oznacza ze na war nei idziecie.A mieliscie zamiar.

Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.

Mispex 14-11-2006 18:02

Możliwe,my nie mamy zamiar isc na wojne,chyba ze ktos do nas zacznie sie dobierac jak w wojnie tengu vs ff kiedy zaczeli nas lac chociaz nie bylismy na wojnie.

Marczio 15-11-2006 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 1078545)
Pierwsze słysze :D Nie ale faktycznie Muel przyszedl z takim celem, ale sie rozczarowal ;] Więc pewnie dlatego odszedl.

No bo po co brac udzial w wojnie w ktorej bylibyscie free fragami

Master Bonczek 15-11-2006 13:07

Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)

Marczio 15-11-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1080464)
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)

plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?

Strugii 15-11-2006 16:47

kurde piszecie o tej wojnie ale zaden z was zdjec nie moze dac?B) X(

Master Bonczek 15-11-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1080831)
plan mordoru jest taki zeby siedziec cicho i jak ktora strona bedzie wyraznie wygrywala to odpowiednio wejsc w dupe i dolaczyc sie zeby wyjsc na sojusznikow. Bonczek, jestem pelen podziwu, bo 1 raz widze, ze 1 owner sprzedal postac lepszej osobie, zwykle jest odwrotnie. Ten 1 kaleczyl angielski i byl ogolnie ciota a ty se radzisz. Ile dales?

Haha od początku gram ja... możesz spytać Varene albo kogoś :-) i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;) a tak w ogóle to kim jesteś?:D

A co do planu Mordoru to nie ja powiedziałem :)

Marczio 16-11-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1081107)
i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;)

ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.

Master Bonczek 17-11-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1082878)
ciezko to nazwac nieprzykladaniem sie, bo to co pisales to bylo godne smiechu po pachy. Bywaly posty typu
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd.

Bez przesady :] Moze Ci się śniło... ale nadal nie wiem kim jesteś :>?

Kosher Pig 17-11-2006 20:54

Jak narazie, Tengu wygrywa 1 fragiem.
Codziennie przybywa fragów, być może this is wygra? (Chyba jestem jedynym, który ma nadzieje, że nie.)

/Kosher Pig

FyFy 18-11-2006 01:20

Dzisiaj Mitzum kolejny raz pkuje na Laguna . I kolejne 50k sie poszło jebać.
Oczywiście nie dotknął nikogo z mordoru, widać,że się boją:)

Z czasem dzięki niemu Tengu ma coraz więcej wrogów...

Mispex 19-11-2006 11:41

No i doszło do połączenia gildii:)
HAIL Mordor & Inferno!

Marczio 19-11-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1083921)
Bez przesady :] Moze Ci się śniło... ale nadal nie wiem kim jesteś :>?

nie musisz wiedziec kim jestem, wazne ze ja wiem kim ty jestes, i nie wmawiaj mi bzdur nie wszyscy sa tacy glupi zeby nie rozpoznac zmiany ownera. Why kil me tengu som honour blzzz lól przypomnij se

Master Bonczek 19-11-2006 19:43

Dobra koniec bo żal :) Widać nie masz jaj aby się przyznać kim jesteś :-) A i powtórze jeszcze raz, że ja gram od początku tą postacią, a postów w stylu "no kil mi" z mojej strony na pewno nie było i nie będzie.

Inferno_/

rekin from azura 20-11-2006 00:10

Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)

FyFy 20-11-2006 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rekin from azura (Post 1089267)
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)

A co ma wyniknąć?

Jess Veronique 20-11-2006 09:19

jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D

FyFy 20-11-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jess Veronique (Post 1089456)
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D

A ten stan wojenny duzo nie daje... tengu i tak expi i do tego niektorzy pkują (kasy nie mają ? )

ognik 22-11-2006 15:03

moim zdaniem trzeba ubic pare razy Mitzuma i This is wygra xD:D :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06.