![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Możliwe,my nie mamy zamiar isc na wojne,chyba ze ktos do nas zacznie sie dobierac jak w wojnie tengu vs ff kiedy zaczeli nas lac chociaz nie bylismy na wojnie.
|
Cytuj:
|
Oj dzieci, dzieci mówcie co chcecie i tak mi to wisi. A Mordor ma swój plan na tą wojnę i narazie go wykonuje w 100% :)
|
Cytuj:
|
kurde piszecie o tej wojnie ale zaden z was zdjec nie moze dac?B) X(
|
Cytuj:
Haha od początku gram ja... możesz spytać Varene albo kogoś :-) i nie wiem kiedy kaleczyłem ten angielski, może w rozmowie potocznej się nie przykładałem ;) a tak w ogóle to kim jesteś?:D A co do planu Mordoru to nie ja powiedziałem :) |
Cytuj:
Tengu some honour plz, hey guys why i kil me, im retried, becsuse u kil me tengu. itp. itd. |
Cytuj:
|
Jak narazie, Tengu wygrywa 1 fragiem.
Codziennie przybywa fragów, być może this is wygra? (Chyba jestem jedynym, który ma nadzieje, że nie.) /Kosher Pig |
Dzisiaj Mitzum kolejny raz pkuje na Laguna . I kolejne 50k sie poszło jebać.
Oczywiście nie dotknął nikogo z mordoru, widać,że się boją:) Z czasem dzięki niemu Tengu ma coraz więcej wrogów... |
No i doszło do połączenia gildii:)
HAIL Mordor & Inferno! __________ Nasza Nienawiść Się Skończy Nad Grobami Naszych Wrogów Anwil-Wisłoka! |
Cytuj:
|
Dobra koniec bo żal :) Widać nie masz jaj aby się przyznać kim jesteś :-) A i powtórze jeszcze raz, że ja gram od początku tą postacią, a postów w stylu "no kil mi" z mojej strony na pewno nie było i nie będzie.
Inferno_/ |
Wreszcie Mordor i Inferno sie polaczyli i powstala jedna silna gildia.;]Zobaczymy co teraz z tego wyniknie:)
|
Cytuj:
|
jak to co? same korzysci:D powstala dobra polska gilda... teraz tylko expic pozostaje(korzystajac ze stanu wojennego:P ) :D
|
Cytuj:
|
moim zdaniem trzeba ubic pare razy Mitzuma i This is wygra xD:D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |