![]() |
Cytuj:
|
No cóż. Dziewczynki zrobiły łatwą i szybką karierę ale jak to bywa z takimi "muzykami" po następnych wakacjach pewnie o nich zapomnimy. ; )
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Blog27 się rozpadł, czyli nagrodę MTV dostał pośmiertnie. ;-) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem,bo w czasach,kiedy grał magik byłem dzieckiem,dla którego muzyka nie była niczym. Natomiast nie twierdze że obecnie w Polsce nie istnieje. Warszawa daje rade,no i Pokahontaz utrzymują klimaty pkt.
Ps. Pamiętajmy jednak,żeby nie zrobić z tego tematu następnej potyczki Techno vs. Metal vs. Rap -.- Temat jest inny,starczy. |
Cytuj:
|
b27 gdy pojawil sie w polsce i zapusclili kawalek "hey boy"(jakos tak) wpadl mi w ucho, i wydawalo mi sie ze one tak jak i TH sa z niemiec, malo o nich slyszalem i w koncu dowiedzialem sie przelaczajac kanaly w TV ze b27 dostali stautetke za najlepszy polski zespol... :< BOSZ!
nic tylko plakac... porownywujac 2 kawalki: dody "szansa" i b27 "hey boy" wiadomo ze doda jest lepsza... Nie znam osoby, ktora przelaczajac kanaly w tv nie zatrzymalaby sie gdyby lecial wywiad z doda;p i popatrzal na jej piersi:] pozdro doda rox |
Cytuj:
|
Blog się rozpadł? ;o
|
@up
Ta, jedna z nich strzeliła focha i się nie odzywała do koleżanki. Teraz tylko czekać, aż jedna wycofie się do podziemia, a druga dołączy do Audioslave. ;-) |
Cytuj:
Cytuj:
|
A może do jakiegoś zje**ego as fajfa? co se loda robią w kiblu pasemkowy pasemkowemu.
|
Wiekszość z was sie myli. Muzyka w dobrym wykonaniu ... nawet ta Popowa jak np depeszowi ;p wystepuje na naszym globie lecz w znikomych ilosciach:) Równie jak np ten blog kiepowimy zespolami sa nickle back czy reprezentant najgorzszego odlamu techno kalwi&remi. osobiscie slucham muzyki elektrycznej ktorej jest okolo 35 rodzaji ale zdaje sobie sprawe ze 80% z calej gammy polaczonych ze soba dzwiekow tworzacych calosc to shit !!
|
Widocznie podoba im sie tani kicz.
|
Cytuj:
Jeśli już mowa o komercji itp itd.To śmieszne ponieważ każdy artysta chce żeby jego płyta sprzedała się najlepiej,żeby był popularny...no i kto wyznacza granicę między komercją>??<ale bądź co bądź dyskusja o tym należy do trudnych:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |