![]() |
No i po zo ten spam?
|
@Ameriov: Pligxs, nie reportuj, będe grzeczny już!
@down: Dziękować! |
Nie raportne bo prawde napisałeś ;)
@topic: Ey ja kcem nekst part plix! |
nieno powaznie fajne
nie no poważnie fajne ta prostota jest najfajniejsza i humor
rob kontynuacje ztym ze wpadl do wody tylko zeby smoki nie umarly plx pxlxplxpxlpxl |
Gimli ded a smoki pijane... Rządzisz!!! :D
+ "Gimli ded a smoki pijane" + humor - wszystko!!! Rob kontynuacje!!! Ja chce się śmiać!!! 2/10 + 3/10(humor) = (Argh... Ta wyższa matematyka :P) 5/10(1/2) |
A no tak... Czy państwo szanowni (szanowni?) mogliby przestać robić offtopicu w tym skromnym fake'u? Z góry dziękować...
*chowa twarz w rekach* Nie bijcie w twarz! TYLKO NIE W TWARZ!! @down Oh, mój drogi hlepku xD MI też się to nei podoba -,- załóżmy fanclub :P |
WSZYSTKIM SIĘ TO PODOBA! Czemu nie mi?
|
a mi sie nawet podoba \,,/ {;,,,,;} \,,/
kiedy next party? ;> |
fast next part !!!1111oenoen
|
Gimmi nekst part plax. Dai mię do fejka!!!!1111oneoneoneoneununununrazrazrazeinzeinz
|
Cytuj:
Topic@ Genialny w swojej prostocie Sposób na Nadrila(jeśli jeszcze się nie wyleczył) Wcisnąć mu to co ma na środku głowy(w sygnaturze), ewentualnie nos Down@ Może to nie na pewno. A że warna dostałeś to trudno. |
@up: Będziesz taką świnią? Warna już dostałem...
|
ten fake mozna porownac z szanownym panem Kononowiczem :)
a zdanie "gimli ded a smoki pijane" jest jak odjechany sweterek pana Kononowicza :) |
@up
Masz coś do Kononowicza?? @topic Rzeczywiście ten fake jest jak jego sweter! |
Nie doceniacie inteligencji, ukrytego przesłąnia oraz geniuszu autora tematu! Ten
fake'i można zinterpretować do polskiej młodzierzy. Pomyślcie sobie, że taki dziadek sprzedaje własnoręcznie wystrugane zabawki na straganie, cieszy się popularnością i podchodzi 2 dresiarzy którzy go zabijają i zabierają mu dobytek dla celów prywatnych. Czyż ten fake'i nie uderza w ten sposób w wasze oczy? Czyż nie kręcą wam się łzy współczesnej świadomości z tego co się dzieje w polsce w oczach mentalnych rozważań każdego z nas? Zastanówcie się nad tym... . Osobiście składam pokłon autorowi... . Ktoś nie zaczai ironii to go zabije xd |
1. Male obrazki
2. Nudne 3. Slabiutka Fabula. 4. Nie rob dalej. Zecze milego dnia B) |
z tego fake'a autentycznie smialem sie przez okolo 5 minut hahaha, a zdanie "gilmli ded a smoki pijane : D" wedlug mnie przejdzie do historii tak jak knajt z tvnu ;d
|
Rajciu! I od 57 postów cały czas tutaj o jednym odcinku? NO normalnie niezły spammik nie ma co xD
@topic Jak już na początku powiedział Nadrill „Gmili ded a smoki pijane” – Zdanie roku :D Ogólnie fake do niczego, ale ma swój urok :P |
Widze że podoba się w swojej prostocie ten fake ale niektórzy go nie rozumieją :/ Daniel nie wiedzialem że ten fake można tak zinterpretować :D i dzieki wielkie za SZCZERE OCENY tylko takich oczekuje
|
@up nie zbieraj ocen tylko zabieraj sie do roboty !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |