Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Spot wyborczy LPR. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101419)

Dark Sven 10-11-2006 22:08

Nad czym się roztrząsać? Chcieli pozać zło. To miała być tylko głupia reklama, a to, że do was to tak trafiło to już nie ich wina.

Zdarzają się szajbnięte dresy-spokojne dresy, szaleni metalowcy- normalni metalowcy, satanistyczne babcie-rydzykowe babcie. Tak trafiło.

Czy reklama Fanty też tak na was działa?

De'sH 10-11-2006 22:41

ej... a slyszeliscie o godzinie policyjnej od 22?

mlodziez po 22 ma byc w domku, albo na policije - program Zero Tolerancji...

mam wrazenie ze niedlugo trzeba bedzie utworzyc program...

zero tolerancji nur fur giertych... i jego stary, ktory swoja droga tez ma niezle nasrane... to az wstyd ze mamy takich PROFESOROW, ktorzy mysla ze swiat zostal stworzony TYLKO przez boga... zalosne

Lasooch 11-11-2006 00:01

De'sH - odnośnie stworzenia świata przez Boga - ja tam w to wierzę (a już na pewno, że pokierowała tym jakaś siła wyższa - zbyt dużo zbiegów okoliczności by musiało być). Ale nie tak, jak coniektórzy, że 'wzium' i mamy dinozaury razem z ludźmi.

kamosblue 11-11-2006 09:16

Ta godzina policyjna to jest juz totalne przegiecie... Giertych jest moją mamusią, że mi będzie mówił kiedy mam być w domu?-.-''

Shanhaevel 11-11-2006 10:22

Może państwo chce nam zastąpić rodziców? O_o Jeśli tak, to niedługo będzie obowiązkowe wejście do MW, prawie jak w nazistowskich Niemczech...

Walekifa 11-11-2006 11:03

Ale z drugiej strony,to też bym takiego downa do szkoły nie wpuścił.(Nie chodzi mi o zwykłych metali,ale ten z tymi kolcami...takiego na ulicy jeszcze nie widziałem).Oby ten post nie wywołał flame'a :p

Zenuś 11-11-2006 11:14

Dziwne bo zawsze uważałem ze ludzie słuchający metal sa najbardziej kulturalni. Taki metal nie przeklina, nie bije sie, nie pali, jest grzeczny i ogólnie jest jednym z nielicznych w szkole który omija problemy. A co innego ludzie z szerokimi spodniami czy w dresach czy nawet dziurawymi dżinsami z kogucikiem na głowie :P widać że romek nie wie jak jest w szkole.

Arrivald 11-11-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1071541)
Muahahahahaha. ALe zes palnal. A w jaki sposob to, ze ktos jest metalem sprawia, ze jest mniej grozny od dresa? Metal tez czlowiek. I nie raz widzialem zacpanych cwaniakow szukajacych zaczepki;]

edit: w sumie to zadziwiajace, prawda. Metalom nie przeszkadza, ze na kosciol i ksiedza spogladaja stereotypowo (bogacz, majacy wszystko gdzies). Ale jak juz na nich ktos spojrzy przez pryzmat stereotypu to zle, no nie?

Dobra, ale chyba nie da sie ukryc ze wiekszosc pobic kradziezy powoduja dresy i wszelkiego rodzaju lyse zule? Jeszcze zaden kumpel nie opowiadal mi ze jakis metal skosil mu komorke czy obil ryj bez powodu, to sa pojedyncze przypadki a zasrani kibole tylko szukaja pretekstu. A ze ten spot przedstawia ta sytuacje w zenujacy sposob to juz moje zdanie ktorego na pewno nie zmienia bo to oczywiste.

spider-bialystok 11-11-2006 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1073425)
Taki metal nie przeklina, nie bije sie, nie pali, jest grzeczny i ogólnie jest jednym z nielicznych w szkole który omija problemy.

Jednym slowem ideal :) Tylko skad sie wziely te stereotypy? Z ksiezyca? ;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Ta godzina policyjna to jest juz totalne przegiecie... Giertych jest moją mamusią, że mi będzie mówił kiedy mam być w domu?-.-''

Po 22 nie bedziesz mogl przebywac w miejscach publicznych bez opieki osoby pelnoletniej. Co za problem wziasc starszego kolege? :D

Lasooch 11-11-2006 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1073444)
Jednym slowem ideal :)

Miło mi, że tak o mnie mówisz xD (przytoczony przez Ciebie fragment wypowiedzi Zenusia idealnie do mnie pasuje o.O)

Grue 11-11-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś
Taki metal nie przeklina, nie bije sie, nie pali, jest grzeczny i ogólnie jest jednym z nielicznych w szkole który omija problemy.

Ja tez jestem takim dresikiem (nie metalem xD!) spokojnym ;) hiehie. Ale od wtorku bede niespokojnym szeregowym xD!
Pozdrawiam

PiXik 11-11-2006 18:20

godzina policyjna po głębszym zastanowieniu to zajebisty pomysł:) o 22 wbijasz do lokalu czy na impreze gdziekolwiek i wracasz o szóstej,żeby nikt się nie mógł przyczepić;)

djkuter 12-11-2006 10:30

Patrząc na jakość to LPR ma jedne z lepszych reklamówek w TV o ile nie najlepsze. Wartość merytoryczną każdy sam ocenia.

Ghost Nieudany 12-11-2006 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1074181)
godzina policyjna po głębszym zastanowieniu to zajebisty pomysł:) o 22 wbijasz do lokalu czy na impreze gdziekolwiek i wracasz o szóstej,żeby nikt się nie mógł przyczepić;)

Właśnie o ile wiem, to niepełnoletnim nie wolno być w żadnym miejscu publicznym bez opieki osoby starszej, więc pewnie będzie trzeba pokazać dowód.

Donas 12-11-2006 17:12

Ciekawe co pan Giertych powiedziałby na TO

PiXik 12-11-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1075781)
Właśnie o ile wiem, to niepełnoletnim nie wolno być w żadnym miejscu publicznym bez opieki osoby starszej, więc pewnie będzie trzeba pokazać dowód.

jeśli chodzi o wjazdy na imprezy policji to jest ich bardzo mało, a "opiekuni" to mogą być po prostu koledzy,jeszcze nigdy nie przeżyłem wjazdu policji na imprezę:)ale wkrótce ten problem i mnie nie będzie dotyczył więc życze powodzenia innym którzy będą musieli kombinować

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54.