![]() |
Nad czym się roztrząsać? Chcieli pozać zło. To miała być tylko głupia reklama, a to, że do was to tak trafiło to już nie ich wina.
Zdarzają się szajbnięte dresy-spokojne dresy, szaleni metalowcy- normalni metalowcy, satanistyczne babcie-rydzykowe babcie. Tak trafiło. Czy reklama Fanty też tak na was działa? |
ej... a slyszeliscie o godzinie policyjnej od 22?
mlodziez po 22 ma byc w domku, albo na policije - program Zero Tolerancji... mam wrazenie ze niedlugo trzeba bedzie utworzyc program... zero tolerancji nur fur giertych... i jego stary, ktory swoja droga tez ma niezle nasrane... to az wstyd ze mamy takich PROFESOROW, ktorzy mysla ze swiat zostal stworzony TYLKO przez boga... zalosne |
De'sH - odnośnie stworzenia świata przez Boga - ja tam w to wierzę (a już na pewno, że pokierowała tym jakaś siła wyższa - zbyt dużo zbiegów okoliczności by musiało być). Ale nie tak, jak coniektórzy, że 'wzium' i mamy dinozaury razem z ludźmi.
|
Ta godzina policyjna to jest juz totalne przegiecie... Giertych jest moją mamusią, że mi będzie mówił kiedy mam być w domu?-.-''
|
Może państwo chce nam zastąpić rodziców? O_o Jeśli tak, to niedługo będzie obowiązkowe wejście do MW, prawie jak w nazistowskich Niemczech...
|
Ale z drugiej strony,to też bym takiego downa do szkoły nie wpuścił.(Nie chodzi mi o zwykłych metali,ale ten z tymi kolcami...takiego na ulicy jeszcze nie widziałem).Oby ten post nie wywołał flame'a :p
|
Dziwne bo zawsze uważałem ze ludzie słuchający metal sa najbardziej kulturalni. Taki metal nie przeklina, nie bije sie, nie pali, jest grzeczny i ogólnie jest jednym z nielicznych w szkole który omija problemy. A co innego ludzie z szerokimi spodniami czy w dresach czy nawet dziurawymi dżinsami z kogucikiem na głowie :P widać że romek nie wie jak jest w szkole.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
godzina policyjna po głębszym zastanowieniu to zajebisty pomysł:) o 22 wbijasz do lokalu czy na impreze gdziekolwiek i wracasz o szóstej,żeby nikt się nie mógł przyczepić;)
|
Patrząc na jakość to LPR ma jedne z lepszych reklamówek w TV o ile nie najlepsze. Wartość merytoryczną każdy sam ocenia.
|
Cytuj:
|
Ciekawe co pan Giertych powiedziałby na TO
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |