![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja moim ED 26 lvl i 26 mlvl chodze na tomby -2 poziom, bez manasów i spokojnie wyciągam 1,5k samych gp na godzinę (Exp około 11k/h) |
Cytuj:
podsumowanie : nie oplaca sie robic runek ,chyba ze jestes takim biedakiem ,ze nie stac cie na bp hmm |
Cytuj:
P.S. Co do tego biedaka... Myśle, że wszystkich stać na bp hmm, ale po o wydawać kase niepotrzebnie jak można na przykład pouczyć się i robić runki w tym samym czasie, a kase wydać np na wymarzone bohy czy cos w tym rodzaju. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt, oplacaja sie wandy/rody przed visem za 120+, potem to ewentualny dodatek |
@Frapper
omg... plx przeczytaj mojego posta jeszcze raz ze zrozumieniem a potem komentuj.... |
Psss. śmiać mi się chce jak ktoś używa manasow do robienia runek, jeśli sie mylę to które runki się oplacają robić z manasami? Ja na przyklad swoim druidkiem 24 jak expie na pohu albo na gorze cyclopów to nosze przynajmniej bp manasów, już kilka razy manasy uratowaly mnie przed atakiem pk, a z tymi guardami od 120 exori vis to jest tez dobry pomysl, chyba ,że ktos woli Hardcore`a
|
Cytuj:
Dzięki, że mi powiedziałeś że hmmy są najbardziej opłacalne [/irony mode off] |
Ja druidem 22(23) level, jakoś nie używam manasów...
Ale exp mam słabszy, bo muszę czekać aż się mana odnowi :( Od 25 koniecznie na summony =) |
Cytuj:
możesz mi powiedzieć jakie runki opyla sie robić z manasami?? |
Zadnych runek tak na dobra sprawe sie nie opyla robic z mf. Pozdro
|
bez :)
Cytuj:
Mana Fluid - 55gp Life Fluid - 60 gp ;> Po zużyciu mozna sprzedac puste butelki za 5 gp ;D. :baby: a i radze przeczytac poradnik na Hunted.pl Jak Nie Byc nOObem :) To taka rada dla nowych graczy :>. A właśnie :P odbieglem troche od tematu ... Nie koniecznie sie zwracaja :P zalkezy na czym siedzisz. Aczkolwiek lepiej miec kilka zawsze przy sobie :>. Life ring to tez wspaniale 20 minut wspanialego expienia :P. |
Cytuj:
podaj mi miejsce i rodzaj potworów na których można expić z life ringiem i to wspaniale jak to ująłeś Cytuj:
Tą wypowiedzią mnie rozbroiłeś, prawie spadłem z krzesła, przeczytałeś ten poradnik??? bo wydaje mi się że jednak nie. -.- |
mama fluid
ja mam pytanie czy da sie robic mana fluidy??:]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |