![]() |
HAIL BlackD ahuahauhauahua
|
@kilka wzwyz
Popatrz na www.tibia.com na forum tam jest kilkanascie tematow o Magebomb Furthermore, about 800 accounts that were used in magebomb attacks have been deleted. We would like to remind all of our players that the use of unofficial software is a serious rule violation that can lead to severe punishments. We will continue to do our best to make sure that Tibia offers a fair and equal game experience for everybody. Co wiecej, okolo 800 kont uzywanych do 'magebomb' zostaly skasowane. Mamy zamiar przypomniec naszym graczom, ze uzywanie nieoficjalnego oprogramowania lamie zasady co prowadzi do kar. Bedziemy kontynuowac co najlepsze by miec pewnosc, ze Tibia oferuje czyste doswiadczanie gry dla kazdego. |
Witam,
Może mi ktoś wyjaśnic co to jest to Magebomb. Bede wdzieczny :D Pozdro |
Cytuj:
oto odpowiedz ;D ps. robi wrazenie 8o |
czyli juz koniec ue trapow na wojnach? ;[
|
Mega bomb :( nima rozpłynoł się ...
łe czyli to co jest wykorzystywane na wojnach to kasuja ... np. uh trap teraz to ... ciekawe co teraz usuna?? |
Cytuj:
Ja wiem ze Magebomb :P, Ale ja mowie po swojemu poniewaz w h** osob sie loguje i wali :P Więc "Mega" i "Bomby" bo odmienilem :P Ale niech Ci bedzie "Koniec Magebomb"-y :P:P:P:P |
knightsolo I Korobskura Na Berylii Wykasowani!!!!!!!!!
Polacy Wracac! |
UH trap'a nie ma juz od Ho-Ho i jeszcze troche :)
|
Hah 800 kont usunietych no robcie dalej tak panowie to se dlugo nie pogracie :p
|
Cytuj:
|
raczej taka wyszla :p no dobra niech ci bedzie 799 ;)
|
Own3d xDD!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znacie jakies przyklady wyzszych juz "zdelejtowanych" lvl'i.?
Bo ja tylko Nazgrela Bloodhoofa, Knightsolo i Proxy. |
AAA!Nazgrela Bloodhoofa usuniety?!! lol te cale no-pain powinno byc chociaz juz nie ma tej gildi ale te nowe jakies tam banany tak ten serwer to najgorszy jaki moze byc dlugo tam se nie pograsz ;)
aaa... nobztrakt dalej stoi, auroth tez lootarkungen tez :o najgorsze noby tam graja xD |
Cytuj:
|
ja tam gralem i 2 nooby z 100 lvlami mnie ubilo a mialem tam 28 lvl knight skile 65/65 padlem wkurzylem sie i nie gram.. gram za to na arcani 25 lvl xD;)
|
ogladaliscie filmiki pokazujace mege bomb
? polecam ten http://www.youtube.com/watch?v=Y1LbD...elated&search= 50 levele padaja jak szmaty :D http://www.youtube.com/watch?v=IsySt...elated&search= tu pokazane jak dziala |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |