Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy dom dla pomocników Mikołaja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101649)

Kapix 10-11-2006 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel (Post 1072263)
Rox!... Mam nadzieje, ze w tym update nei dodadza nowych terenow/potworow/questow, tylko ulepsza to co jest teraz tak jak Ab.

I hope ur wrong = )

Tasker 10-11-2006 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix (Post 1072257)
@Tasker: Mialem to ominac skoro bedzie to przeszkadzac? no wai!

Mnie sie jakoś tak nie dzieje

Vanhelsen 10-11-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix (Post 1072210)
Nie widze powodu do zadowolenia, przynajmniej jak dla mnie. Przez takie duperele tylko fps ida w dol. Lame~! ;[

ROTFL'n'LOL!
Wiesz co piszesz?! To, że pewny sprite zostanie zastąpiony innym NIC nie zmieni! Tak samo się będzie ładować! Dobiłeś mnie stary! A swoją drogą, tibia to nie CS/ET że FPSy muszą być po 200... tu ci starczy 30FPS i masz płynną grafę... ehh... kocham wypowiedzi kogoś, kto nic nie wiem o tym co pisze :*

A co do nowego Ab! CUDO! Lekka nutka klimatu :P Zobaczymy czy wymyślą coś dla innych miast :P I może tego klimatu pojawi się więcj?

Dwimenor 10-11-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix (Post 1072257)
Nie, wiem jak jest w Liberty Bay czy w Port Hope, gdzie takich "dodatkow" jest pelno. Wtedy ze 110 fps nagle robi mi sie 35 na ulamek sekundy tym samym skacze ekran...

Obstawiałbym raczej za niewydolnym silnikiem tworzącym grafikę, a nie jej jakością/ilością spiritów do wyświetlenia.

papas 10-11-2006 17:47

Całkiem fajna sprawa. Nie moge sie doczekac

Slivi 10-11-2006 17:52

Najbardziej klimatyczne miasto w tibii bedzie jeszcze bardziej klimatyczne!! Jupi!! :D

Cale szczescie ze mam domek juz wykupiony tylko trzeba go jeszcze utrzymac i pacca przedluzyc :D

Sante Mefisto 10-11-2006 17:57

SPoko :P ale myślałem, ze zdjecia beda ciekawsze ;)

Harry_Piasek 10-11-2006 17:58

Syper będzie wyglądać Ab'Dendriel po zimowym update, ale wolałbym coś dla Facc... Może i będzie... Poczekamy do piątku a zobaczymy :P

Duch Guardi 10-11-2006 17:59

O Mój Boże to co zabaczyłem aż mnie zatkało :o ten update bedzie chyba jak narazie najleprzym (chyba facc'e nie beda narzekać :) )

Michoss 10-11-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry_Piasek (Post 1072326)
Syper będzie wyglądać Ab'Dendriel po zimowym update, ale wolałbym coś dla Facc... Może i będzie... Poczekamy do piątku a zobaczymy :P

Qrde, a Ab to jest niby paccowe? To miasto dla facc, tuz koło karlin.

Lenrock 10-11-2006 18:00

teraz ab nie będzie takie smutne ;)

Keythlin Xiv 10-11-2006 18:13

Postarali się
godzinami będę łazić po ab w nocy :p
Będzie świetnie

slawek123 10-11-2006 18:13

No i co się cieszycie lol...aktualizacja tylko na swieta i sie podniecaja hahaha odblokuja 3 addona i dojdzie 1 potwor buhaahh xD

Gorn Valorian 10-11-2006 18:37

No po tej zapowiedzi zacząłem sie zastanawiać czy przeprowadzać się z Ab'dendriel do Venore i tak jak wszyscy powiem: "Narazie jest nieżle..." :p , ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.

pijany rolnik 10-11-2006 18:38

ullalala niezle to wyglada !

Crystal 10-11-2006 18:54

Do dupy... prawda jest taka, ze cip soft coraz bardziej niszczy tą gre, zabija jej klimat... nie dośc ze ludzie juz nie przypominają ludzi, jakikolwiek filmik to tylko using one of... na ekranie to jeszcze teraz zrobią ze schludnej, przejrzystej planszy jakas bajke dla bogatych dzieci, zeby pacce kupowały...Odkad pamietam to w tej grze chodziło o samą ideę gry i nikt nie dbał o to jak trawa wyglądała albo czy ludzik miał jakiś debilny plecak na plecach.. chodziło o to zeby sie dobrze bawić i doskonalić sie w tym a nie o milion efektów graficznych... tylko patrzeć kiedy bedzie 3d a w nazwie "Lineage edition" ... Pathetic...

Dawergo 10-11-2006 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crystal (Post 1072448)
Do dupy... prawda jest taka, ze cip soft coraz bardziej niszczy tą gre, zabija jej klimat... nie dośc ze ludzie juz nie przypominają ludzi, jakikolwiek filmik to tylko using one of... na ekranie to jeszcze teraz zrobią ze schludnej, przejrzystej planszy jakas bajke dla bogatych dzieci, zeby pacce kupowały...Odkad pamietam to w tej grze chodziło o samą ideę gry i nikt nie dbał o to jak trawa wyglądała albo czy ludzik miał jakiś debilny plecak na plecach.. chodziło o to zeby sie dobrze bawić i doskonalić sie w tym a nie o milion efektów graficznych... tylko patrzeć kiedy bedzie 3d a w nazwie "Lineage edition" ... Pathetic...

zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce

Volshio 10-11-2006 19:02

Mnie te domki osobiście nie intererere. Bo mieszkam w Carlin. Ale lepiej to niż nic.
Ciekawe co jeszcze zrobią...

adrianeczeqq 10-11-2006 19:08

Hmm, tak wszyscy konwersują o nowym wyglądzie domków w Ab, a mało kto pomyślał o wspomnianych w ostatnim zdaniu świetlikach.
"Także stare klepki mostów zostaną odnowione. Wreszcie, gdy zapadnie mrok, a wy przyjrzycie się uważniej, będziecie mogli dostrzec błyski małych świetlików które Mikołaj pozostawił aby rozjaśnić mrok posępnego nocnego nieba."
Jestem ciekaw czy to będzie coś w stylu takich przemieszczających się potworków, które będzie można zabijać. Napisane że jak będziemy uważni to je spotkamy, może będą się spawnić powiedzmy tak do kilku dziennie, i będzie z nich wypadać coś potrzebne na 3rd addon. oczywiście bradzo rzadko i trzeba bedzie mieć powiedzmy 50 tego czegoś aby móc mieć addon 8o

praktor 10-11-2006 19:08

Według mnie nie ładne będzie Ab'Dendriel. CIPom już brakuje pomysłów i wymyślają jakieś bezsensowne szitki ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14.