![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co piszesz?! To, że pewny sprite zostanie zastąpiony innym NIC nie zmieni! Tak samo się będzie ładować! Dobiłeś mnie stary! A swoją drogą, tibia to nie CS/ET że FPSy muszą być po 200... tu ci starczy 30FPS i masz płynną grafę... ehh... kocham wypowiedzi kogoś, kto nic nie wiem o tym co pisze :* A co do nowego Ab! CUDO! Lekka nutka klimatu :P Zobaczymy czy wymyślą coś dla innych miast :P I może tego klimatu pojawi się więcj? |
Cytuj:
|
Całkiem fajna sprawa. Nie moge sie doczekac
|
Najbardziej klimatyczne miasto w tibii bedzie jeszcze bardziej klimatyczne!! Jupi!! :D
Cale szczescie ze mam domek juz wykupiony tylko trzeba go jeszcze utrzymac i pacca przedluzyc :D |
SPoko :P ale myślałem, ze zdjecia beda ciekawsze ;)
|
Syper będzie wyglądać Ab'Dendriel po zimowym update, ale wolałbym coś dla Facc... Może i będzie... Poczekamy do piątku a zobaczymy :P
|
O Mój Boże to co zabaczyłem aż mnie zatkało :o ten update bedzie chyba jak narazie najleprzym (chyba facc'e nie beda narzekać :) )
|
Cytuj:
|
teraz ab nie będzie takie smutne ;)
|
Postarali się
godzinami będę łazić po ab w nocy :p Będzie świetnie |
No i co się cieszycie lol...aktualizacja tylko na swieta i sie podniecaja hahaha odblokuja 3 addona i dojdzie 1 potwor buhaahh xD
|
No po tej zapowiedzi zacząłem sie zastanawiać czy przeprowadzać się z Ab'dendriel do Venore i tak jak wszyscy powiem: "Narazie jest nieżle..." :p , ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.
|
ullalala niezle to wyglada !
|
Do dupy... prawda jest taka, ze cip soft coraz bardziej niszczy tą gre, zabija jej klimat... nie dośc ze ludzie juz nie przypominają ludzi, jakikolwiek filmik to tylko using one of... na ekranie to jeszcze teraz zrobią ze schludnej, przejrzystej planszy jakas bajke dla bogatych dzieci, zeby pacce kupowały...Odkad pamietam to w tej grze chodziło o samą ideę gry i nikt nie dbał o to jak trawa wyglądała albo czy ludzik miał jakiś debilny plecak na plecach.. chodziło o to zeby sie dobrze bawić i doskonalić sie w tym a nie o milion efektów graficznych... tylko patrzeć kiedy bedzie 3d a w nazwie "Lineage edition" ... Pathetic...
|
Cytuj:
|
Mnie te domki osobiście nie intererere. Bo mieszkam w Carlin. Ale lepiej to niż nic.
Ciekawe co jeszcze zrobią... |
Hmm, tak wszyscy konwersują o nowym wyglądzie domków w Ab, a mało kto pomyślał o wspomnianych w ostatnim zdaniu świetlikach.
"Także stare klepki mostów zostaną odnowione. Wreszcie, gdy zapadnie mrok, a wy przyjrzycie się uważniej, będziecie mogli dostrzec błyski małych świetlików które Mikołaj pozostawił aby rozjaśnić mrok posępnego nocnego nieba." Jestem ciekaw czy to będzie coś w stylu takich przemieszczających się potworków, które będzie można zabijać. Napisane że jak będziemy uważni to je spotkamy, może będą się spawnić powiedzmy tak do kilku dziennie, i będzie z nich wypadać coś potrzebne na 3rd addon. oczywiście bradzo rzadko i trzeba bedzie mieć powiedzmy 50 tego czegoś aby móc mieć addon 8o |
Według mnie nie ładne będzie Ab'Dendriel. CIPom już brakuje pomysłów i wymyślają jakieś bezsensowne szitki ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |