![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Keep on wasting babe.
|
Moze mi ktos powiedziec, do czego sluza te korytarze?
Jest to pomieszczenie z zerkami i minosami za Hall of Lost Doors. Przepickowalem wszytkie pola i nic nie znalazlem. Tabliczka przed wejsciem informuje, ze Cytuj:
Klucz potrzebny - 4037 [IMG]http://images1.fotosik.pl/276/a5800a3f9c86ab43.jpg[/IMG] |
Nie ma tam nic, pomieszczenia pelnia czysto rozrywkowo-frustrujaca role. Polecam niektore tabliczki traktowac jako zarcik. Innymi slowy jest to pulapka na chciwych ludzi, ktora o dziwo spelnia swoja funkcje.
|
@up
Czy to znaczy, ze Hall of Lost Doors nie sluzy do niczego? @down Dziekuje za informacje. |
Nie, przeciez powiedzialem do czego sluzy. Takie rzeczy tez sa potrzebne; nazywamy to budowaniem klimatu.
|
Eh, ile to ja się nabiegałem pod desertem... =d Mam 7 kluczy i mogę stwierdzić ze z 2 są przydatne... może 3. Że tak powiem, w razie kłopotów.
Peace |
Tez posiadam wszystkie klucze i bylem we wszystkich miejscach, no oprocz Banshee.
Reszta to nic ciekawego, jakies ksiazki itp. |
Przelacznik przy lawia na lewo od biblioteki odsuwa kraty przy dragonach na spike swordzie. 11 switchow (bodajze, moze mniej) na desercie rozmieszczonych w roznych czesciach mapki. Kazda osoba staje na jednym z nich, pojawia sie mostek do dragow i magic walle znikaja. Pokoj jest pusty.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |