Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Przerwa w działaniu serwerów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102131)

_baniak_ 14-11-2006 15:11

Taa mi się jutro pacc kończy to sobie pogram dzis -,-" i do kur** nędzy dlaczego wszystki wylączenia servOw muszą byc wtedy kiedy gra najwiecej osób. Czy nie można tego zrobic rano albo w nocy?

Grochu1992 14-11-2006 15:11

-.- ja gram uczciwie u nie uzywam zadnych TBI czy TBI GG.....
Jak by ktos nie wiedzial to w opcjach da sie ustawic swiatlo, zeby dosc jasno swiecila na calym ekranie wiec wiesz po co mi takie macra.....

anasazi 14-11-2006 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasam (Post 1078874)
Jestem w 100% pewny, ze winę ponosza tutaj gracze Tibii ktorzy uzywaja nielegalnych programow i w ten sposob uniemozliwiaja poprawna prace serwerów.. Wiec nie macie po co "drzec mord" na CIPsoft, tylko grajcie uczciwie..

l8r

dokładnie ! polowa jak nie wiecej uzywa jakichś programów i servy zamiast 900 graczy maja 1500 i tak niezle daja rade, ps ja tez zachorowalem i chcialem wbic sobie 50 % do lvla i ni h*** ;/

Agnieszkarousy 14-11-2006 15:19

Co Tam Kurcze Znowu Kombinują

[FONT="Comic Sans MS"]Kur... Ile Można Czekać
Ide Na OTS'a Kur...
[/font]http://img343.imageshack.us/img343/4...userbar5vv.jpg

Agnieszkarousy 14-11-2006 15:20

Co Tam Kurcze Znowu Kombinują

[FONT="Comic Sans MS"]Kur... Ile Można Czekać
Ide Na OTS'a Kur...
[/font]http://img343.imageshack.us/img343/4...userbar5vv.jpg[CHAR][/CHAR]

Hank Peterson 14-11-2006 15:21

juz tibia.pl zaczyna lagowac ........................

Hank Peterson 14-11-2006 15:22

co za chłop jak można niszczyć serwer tym że stoisz i robisz runy na bocie? albo używasz light hacka czy też cavebota omg... czy light hackiem walisz w serwer i go niszczysz czy się podłączasz i próbujesz hackować ? nielegalne programy nie mają żadnego związku z funkcjonalnością serwerów , najpierw pomyśl zanim napiszesz.

Adner 14-11-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hank Peterson (Post 1078987)
co za chłop jak można niszczyć serwer tym że stoisz i robisz runy na bocie? albo używasz light hacka czy też cavebota omg... czy light hackiem walisz w serwer i go niszczysz czy się podłączasz i próbujesz hackować ?

No co ty? Nie wiedziałeś, że boty przesyłają przez łącze kwas solny do serwerów?

BartoszkoDRUT 14-11-2006 15:31

Cipsoft.... ;( jak to slysze do juz mi nie dobrze !

CO ZA LUDZIE!!!!!! a chcialem sobie pograc... wlasnie mialem isc dzisiaj po szkole na DLE z kolegami AAAFFFFF!!!!!!

Tasam 14-11-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hank Peterson (Post 1078989)
co za chłop jak można niszczyć serwer tym że stoisz i robisz runy na bocie? albo używasz light hacka czy też cavebota omg... czy light hackiem walisz w serwer i go niszczysz czy się podłączasz i próbujesz hackować ? nielegalne programy nie mają żadnego związku z funkcjonalnością serwerów , najpierw pomyśl zanim napiszesz.

Jak taki z Ciebie "informatyk" to prosze stworz wlasna gre... droga otwarta...
P.S Czemu kazdy krytykuje CIPów? Gdyby nie oni w ogole byscie tutaj nie pisali...

l8r

Zillek Edonek 14-11-2006 15:37

Super -.-' znowu CipSoft wyłącza nam all servy... Nie mogli zrobić tego gdzieś między 8:00 a 12:00? Wtedy wiekszość z nas jest w szkołach , a popołudniu na tibi jest więcej osób niż np. rano. Dziękujemy kochany CipSoft'cie -.-

kamil-r9 14-11-2006 15:39

Mam pytania :D konkretnie to 2 pytania :P

Czy możecie mi powiedziec coto sa kicki??:) i 2 pytanie to :p : Coto jest scarab coins ????

Tasam 14-11-2006 15:41

@UP
ask your mom

P0nury 14-11-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anasazi (Post 1078964)
dokładnie ! polowa jak nie wiecej uzywa jakichś programów i servy zamiast 900 graczy maja 1500 i tak niezle daja rade, ps ja tez zachorowalem i chcialem wbic sobie 50 % do lvla i ni h*** ;/

To ciekawe, bo rekordem jak na razie jest bodaj 1015 osób online na Asterze bodaj, druga jest Harmonia (1009). Fajne dane masz. Z jakiego to OTS'a?

Ojej, dzieci się spinają, bo mają przymusową przerwę od Tibii. Przykre.

A ja miałem iść trenować, potem zaś na hunt. Nie płaczę, w przeciwieństwie do innych dzieci. Ja rozumiem, że niektórzy mają ograniczony czas (do dobranocki zapewne), ale to nie znaczy, że muszą od razu publicznie na to narzekać.

Qxorion 14-11-2006 15:47

Jak czytam niektóre te posty, to powoli zaczynam rozumieć czemu Tibia robi taką karierę...

Naprawdę nie jesteście w stanie wytrzymać 4-5 godzin bez Tibii ? Rozumiem, że akurat w takich godzinach gra bardzo dużo ludzi, bo akurat w tym momencie macie najwięcej wolnego czasu, no ale trudno sie mówi. Najwyżej jeden dzień nie pogracie w Tibię? To napawdę jest aż taka tragedia ? :confused:

Po drugie, tak wyzywacie CipSoft..a powiedzcie kto Wam każe grać w Tibię ? Jakiś odgórny nakaz jest czy co ? Jeżeli Wam się nie podoba (a zakładam, że tak skoro tak jedziecie na CipSoft) to nikt Was na siłę nie trzyma, skasujcie Tibię z dysku i po sprawie ;)

Co do mass kicków i lagów, prawdę mówiąc ostatni raz lagi miałem około miesiąc temu, kiedy były jakieś prace konserwacyjne u mojego dostawcy internetowego. Po tych pracach zupełnie nie mam lagów w Tibii (zdarzają się freezy, ale bardzo rzadko).

No cóż, pozostaje nam czekać, aż CipSoft włączy servery. Znając ich "punktualność" możemy się spodziewać uruchomienia ich około 17 :)

Pozdrawiam,
Qxorion

Dagger 14-11-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1079068)
To ciekawe, bo rekordem jak na razie jest bodaj 1015 osób online na Asterze bodaj, druga jest Harmonia (1009).

a Ty chyba nie zrozumiales co kolega napisał...

wildzia pyta 14-11-2006 15:54

Jak wam sie Cipsoft nie podoba to kurw* zrobcie se własną tibie albo idzcie na OTS . Już kurw* zapominacie dzieki komu wogule gracie w ta tibie i robicie te 10 lvl z p setem .Srry ale nie moge słuchac ...

Dawergo 14-11-2006 15:56

no mam nadzieje ze naprawia to co zwalili jak robili patcha na mega bomb

Tanivupo 14-11-2006 15:58

omfg

Wiekszosc z was to masakryczni tibiomaniacy;| 4h bez tibi i nie wiecie juz co macie robic... juz na pewno dostajecie w domu szalu bo nie wbijecie 20k expa-.- omfg! co to jest!

Malyszek 14-11-2006 16:02

Ciekawe ile to jeszcze bedzie trwac.

btw, mam nadzieje ze tu nie chodzi o "mass kick'i", ktorych nie ma. Jest to wymysl graczy (uzytkowników neo), ip sie zmienia co 8~ godzin. Toniewinacip soft tylko naszych internetowych dostawcow
dorosnijcie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05.