Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   www.tibiabotters.fora.pl <- tym razem z pozwoleniem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102157)

ripper 15-11-2006 15:31

O rly? Nie sądzę. To, że ktoś używa bota nie jest równoznaczne z tym, że nie umie grać bez niego. Może ktoś chce szybko wbić duży lvl nie siedząc godzinami przy kompie?

Level 15-11-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1080702)
O rly? Nie sądzę. To, że ktoś używa bota nie jest równoznaczne z tym, że nie umie grać bez niego. Może ktoś chce szybko wbić duży lvl nie siedząc godzinami przy kompie?

Tak naprawde nie mam nic przeciwko botterom ;) łatwo sie je zabija. Natomiast na n pvp chodze przed takim botterem i zabijam wszystkie potworki :D wiec koles zadnego lvl nie nabija.

Botterzy to takie potworki w tibii z których loot czasem jest b.ciekawy :D

Nadrill 15-11-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1079892)
@pawel The Magician
Klimatu w Tibii nie ma od 2-3 lat.

To w Tibii był kiedyś klimat?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1080660)
Dobry pomysł na walkę z botami. Na pewno nie wyeliminuje się ich całkowicie, ale warto próbować. Chociaż z drugiej strony, gdyby botów nie było tibia wyglądałaby inaczej. Anni quest na wyższych levelach... Ogromne ceny run...

IMO wolałbym droższe runy niż wesołych boterów.

Do reszty mądrych osób... Wyznaję zasadę, że boter mi wisi, dopóki nie zacznie przeszkadzać. Co wam tak bardzo zawadził? Nabije ten 20 lvl, kupi PACCa i on, i CipSoft będzie zadowolony.
Z drugiej strony, nie o to chodzi w grach MMO(wiem, zaraz ktoś wyjedzie z tekstem "tibja to nie mmo!!!!11 to guwno!1"...). Jeśli nie może znaleźć w niej radości z gry od początku, to nie znajdzie też później. 'Bo później dopiero zaczyna się gra...' Mhm.
Nie będę tępił cziterów, bo to walka z wiatrakami. Ja, mały robaczek nic nie zrobię. Super, pokusa jest duża, ale niektórzy po prostu nie będą używać botów. Bo taką mają zasadę i tyle.

Gallar 15-11-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1080690)
Prawda jest taka,ze oszuści bawiący sie w boty poprostu nie czują sie na siłach grać bez bota ;)...więc nie zabijajcie postaci tych biednych niedorobów, niech maja szanse choćby na bocie zabic cyca ;)

Cześć jestem 'niedorobem'. Miałem lvl zapewne kilkakrotnie wyższy od Twojego, gram w te grę dłużej od Ciebie i mam rl life.
Jestem niedorobem!
Pragnę Cię uświadomić że ludzie używający botów to bardzo często doświadczeni graczy, zmęczeni już grą na niskich lvlach czy znudzeni expem, potrzebujący postaci jedynie do wojny.
I tyle.

XIII 15-11-2006 16:41

Cytuj:

To w Tibii był kiedyś klimat?
Byl.

10 znakow.

Level 15-11-2006 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 1080833)
Cześć jestem niedorobem. .

...czy tak mam do ciebie od dzis mówic ;)?

Cytuj:

Jestem niedorobem!.

ej za pierwszym razem uwierzyłem, nie musisz powtarzać B)

Cytuj:

Pragnę Cię uświadomić(...)

...za póóźno...już jestem uświadomiony ;)

Cytuj:

, zmęczeni już grą na niskich lvlach czy znudzeni expem, potrzebujący postaci jedynie do wojny.!.

a na swiatach n pvp?
Pozatym wojny chyba nie sa najwazniejsza rzecza w tibi.

ripper 15-11-2006 17:24

Do lurowania gsów. Wyjdź.

Gallar 16-11-2006 08:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1080987)
.
ej za pierwszym razem uwierzyłem, nie musisz powtarzać B)

Muszę, bo się obawiam że ktoś Twojego pokroju tego nie załapie za pierwszym razem.

Cytuj:

...za póóźno...już jestem uświadomiony ;)

Wątpię, chyba jednak nie

Cytuj:

a na swiatach n pvp?

Do wbicia lvla takiego który zapewnia graczowi odpowiednią ilość rozrywki płynącą z eksplorowania tibijskiego świata, wypadów grupowych na hunty i takich tam w tym stylu.

Cytuj:

Pozatym wojny chyba nie sa najwazniejsza rzecza w tibi.

Dla niektórych są (;

Exodus 16-11-2006 15:19

Nie rozumiem ludzi , którzy grają w Tibie by nabić jak najszybciej lvl. I co wyjdziesz na podwórko i się będziesz chwalił, że wbiłeś 100 lvl w 30 dni bez cheatów? To jest tylko GRA , jedni lubią trenować , inni expić , jeszcze inni stać pod dp. Jest też grupa która nie lubi tracić czasu na exp i chce wyjść na dwór itd więc ustawia bota....Mi osobiście to nie przeszkadza, ich postać
ich ban
ich bp w moim bp jak padną =]

Dzieci proszę was, nie traktujcie tej gry zbyt poważnie. Wbicie 100 poziomu czy skilli 90/90 samemu w 3 miesiące to nie jest żaden powód do dumy ,prędzej powód do wstydu ile rl czasu się zmarnowało na GRĘ.

Xetasi 16-11-2006 17:50

wytepimy to razem ! moge sie zalozyc nie podchodzcie do tego z takim tekstem "botterzy byli są i będą"... Jeśli chodz jeden botter przestanie grac nie uczciwie to bedzie to nasz wielki sukces !!!!!!!!!!!!!!11 one one one

Xetasi 16-11-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1080993)
Do lurowania gsów. Wyjdź.

haha <10 znakow>

Filipeck 16-11-2006 18:27

@xetasi
wielkie słowa
@xetasi
używaj edit ;)

@topic
niezła kłótnia się z tego zrobiła, ale wiele osób wyrażających się tutaj, że botują, bo chcą pozabijać innych graczy, mówi jednoznacznie "jestem strasznie głupi i naiwny"... nie będę tłumaczył

XIII 16-11-2006 18:33

@up
Osoba, ktora uzywa botow jest glupia?

Gallar 16-11-2006 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipeck (Post 1082994)
niezła kłótnia się z tego zrobiła, ale wiele osób wyrażających się tutaj, że botują, bo chcą pozabijać innych graczy, mówi jednoznacznie "jestem strasznie głupi i naiwny"... nie będę tłumaczył

Ejej, sugerujesz że jestem głupi bo używam botów?
Tak, wiem że pan wyżej to mówił, ale co z tego. Nie uważam żebym był głupi i naiwny, wybacz. A już na pewno nie dlatego, że używam bota ; >

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.