![]() |
O rly? Nie sądzę. To, że ktoś używa bota nie jest równoznaczne z tym, że nie umie grać bez niego. Może ktoś chce szybko wbić duży lvl nie siedząc godzinami przy kompie?
|
Cytuj:
Botterzy to takie potworki w tibii z których loot czasem jest b.ciekawy :D |
Cytuj:
Cytuj:
Do reszty mądrych osób... Wyznaję zasadę, że boter mi wisi, dopóki nie zacznie przeszkadzać. Co wam tak bardzo zawadził? Nabije ten 20 lvl, kupi PACCa i on, i CipSoft będzie zadowolony. Z drugiej strony, nie o to chodzi w grach MMO(wiem, zaraz ktoś wyjedzie z tekstem "tibja to nie mmo!!!!11 to guwno!1"...). Jeśli nie może znaleźć w niej radości z gry od początku, to nie znajdzie też później. 'Bo później dopiero zaczyna się gra...' Mhm. Nie będę tępił cziterów, bo to walka z wiatrakami. Ja, mały robaczek nic nie zrobię. Super, pokusa jest duża, ale niektórzy po prostu nie będą używać botów. Bo taką mają zasadę i tyle. |
Cytuj:
Jestem niedorobem! Pragnę Cię uświadomić że ludzie używający botów to bardzo często doświadczeni graczy, zmęczeni już grą na niskich lvlach czy znudzeni expem, potrzebujący postaci jedynie do wojny. I tyle. |
Cytuj:
10 znakow. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozatym wojny chyba nie sa najwazniejsza rzecza w tibi. |
Do lurowania gsów. Wyjdź.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie rozumiem ludzi , którzy grają w Tibie by nabić jak najszybciej lvl. I co wyjdziesz na podwórko i się będziesz chwalił, że wbiłeś 100 lvl w 30 dni bez cheatów? To jest tylko GRA , jedni lubią trenować , inni expić , jeszcze inni stać pod dp. Jest też grupa która nie lubi tracić czasu na exp i chce wyjść na dwór itd więc ustawia bota....Mi osobiście to nie przeszkadza, ich postać
ich ban ich bp w moim bp jak padną =] Dzieci proszę was, nie traktujcie tej gry zbyt poważnie. Wbicie 100 poziomu czy skilli 90/90 samemu w 3 miesiące to nie jest żaden powód do dumy ,prędzej powód do wstydu ile rl czasu się zmarnowało na GRĘ. |
wytepimy to razem ! moge sie zalozyc nie podchodzcie do tego z takim tekstem "botterzy byli są i będą"... Jeśli chodz jeden botter przestanie grac nie uczciwie to bedzie to nasz wielki sukces !!!!!!!!!!!!!!11 one one one
|
Cytuj:
|
@xetasi
wielkie słowa @xetasi używaj edit ;) @topic niezła kłótnia się z tego zrobiła, ale wiele osób wyrażających się tutaj, że botują, bo chcą pozabijać innych graczy, mówi jednoznacznie "jestem strasznie głupi i naiwny"... nie będę tłumaczył |
@up
Osoba, ktora uzywa botow jest glupia? |
Cytuj:
Tak, wiem że pan wyżej to mówił, ale co z tego. Nie uważam żebym był głupi i naiwny, wybacz. A już na pewno nie dlatego, że używam bota ; > |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |