Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Calowanie sie w szkolach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102325)

Adner 15-11-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081203)
POLECAM FIREFOXA 2 !

Ja też, jeżeli chce się dostać nerwicy od stron ładujących się 100 razy wolniej i od drażniącego wywalania się w dziwnych momentach oraz zawalania procesora;)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1081297)
U nas calowanie, nie jest zabronione, ale i tak jesli u nas w budzie jest cos zabronione to nauczyciele przymykaja na to oko,.. np, komorki i inne takie..

Chyba ze chodzi o naprawde powazne rzeczy a nie jakies "pierdoly giertychowskie" to juz wzyzwaja rodziców,.. np, Notoryczne opuszzczanie zajec jak oni to mowia, i inne gierki :P

Współczuję szkoły!
__
U mnie w szkole problem całowania się nie istnieje, bo w ciągu mojej dziewięcioletniej kariery w tej szkole tylko raz na moich oczach ktoś pocałował dziewczynę w policzek:P

VeLvet 15-11-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adner (Post 1081337)
Ja też, jeżeli chce się dostać nerwicy od stron ładujących się 100 razy wolniej i od drażniącego wywalania się w dziwnych momentach oraz zawalania procesora;)

Mi nic nie zwalnia...chodzi i śmiga jak to mawiają

@Pani K

Owszem popełniam błędy ale nie nagminnie, i staram się je poprawiać!

Czarna_Mamba 15-11-2006 19:51

Przerażają mnie wasze wypowiedzi. To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie? Nie liczę już zadania pt. "podaj gumę dalej". Nie lubię patrzeć na ku***wo w tym wieku.

NervGal 15-11-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba (Post 1081356)
To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie?

Myślę, że niewielu z userów piszących w tym temacie jest jeszcze w podstawówce. Aczkolwiek w mojej nic takiego nie było...

Zotemut 15-11-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosferatu (Post 1081305)
Jak dla mnie to oni moga nawet sex uprawiac na korytarzu, zwisa mi to totalnie, ich intymnosc i jak sie chca nia dzielic to coz, ich wybor.

Jak dla mnie to oni moga nawet dziewczynom spodnie zdejmowac i to filmowac.
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe.
Looz -.-

@ToPiC
Haha!
Moj wychowawca zlapal na calowaniu szkole, gdzie lezala psia kupka, nachylil go na nia i powiedzial :"jak wolisz? z jezyczkiem czy bez?"
Oczywiscie nie zrobil nic wiecej, ale koles sie wystraszyl nie na zarty ;p

@UP
W mojej lizali, ahhh jak lizali.
Lizaki aaaaahhhh -.-

@DOWN
Widze, ale 1 i 2 moze komus przeszkadzac, tak jak np. Matkowi >.<

Nosferatu 15-11-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zotemut (Post 1081368)
Jak dla mnie to oni moga nawet dziewczynom spodnie zdejmowac i to filmowac.
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe.
Looz -.-

wiesz.. co innego zmuszanie a co innego czyny przyjemnosci za zgoda OBU stron, widzisz roznice?

@up a mi moze przeszkadzac 150 innych rzeczy ale jakos to toleruje....

Arrivald 15-11-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1081141)
Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).

Eh, ale ty jestes dorosly i wogole, jakie masz wspaniale zasady. Zaimponowales mi. Juz widze jak upominasz kolesia ktory klnie albo caluje sie ze swoja laska w miejscu publicznym, wyszedlbys z tego w wiekszosci przypadkow z obita twarza.

Kele 15-11-2006 20:10

Całowanie się w miejscach publicznych, przy znajomych, świadczy tylko o braku poszanowania dla własnej intymności. Zakaz jako taki nie powinien być, ale chociażby uwaga za niestosowne zachowanie, jak najbardziej.

Zotemut 15-11-2006 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrivald (Post 1081405)
Eh, ale ty jestes dorosly i wogole, jakie masz wspaniale zasady. Zaimponowales mi. Juz widze jak upominasz kolesia ktory klnie albo caluje sie ze swoja laska w miejscu publicznym, wyszedlbys z tego w wiekszosci przypadkow z obita twarza.

Odrazu obita twarz?
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal.
Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku.
Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu.
W0W

@UP
Master! Master!
[;

Dr.Unknown 15-11-2006 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1081095)
A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!

Kiedy nauczysz się mówić o sobie w pierwszej osobie?

Zamor1 15-11-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081203)

W tym poście musiał bym się nieźle namęczyć bo błędów jest pełno...znaczy nie tyle błędów co brak ogonków...

POLECAM FIREFOXA 2 !

zal mi ciebie wiesz ? Wiekszosc ludzi pisze bez ogonkow (w tym ja ) i to nie jest zaden blad ortograficzny jezeli chodzi o neta, chyba oczywiste ze piszac jakies wypracowanie pisze z ogonkami ?

Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl
@down
Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ?

Smetana 15-11-2006 20:14

Cytuj:

Odrazu obita twarz?
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal.
Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku.
Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu.
W0W
Czy to nie ty wymyślałeś już jakieś bajeczki w tym topicu?

Cytuj:

Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl
Czy ty jesteś niedojebany? :D

Dariusz 15-11-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1081416)

Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem :) Tak mówi mój profesor od Polskiego, który zresztą cały czas wypowiada się w liczbie mnogiej np. My sprawdzimy Wam pracę klasową, Uznaliśmy że... Podobno to forma grzecznościowa :) Ale rozumiem Cię mi też się nie podoba:p

Zotemut 15-11-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1081423)
Czy to nie ty wymyślałeś już jakieś bajeczki w tym topicu?

Nie.
Ale koles mnie zaskoczyl.
A sie okazalo potem ze on wsiadl do tego autobusu co ja mialem, wiec musialem wziasc taxowke -.-

VeLvet 15-11-2006 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamor1 (Post 1081421)
zal mi ciebie wiesz ? Wiekszosc ludzi pisze bez ogonkow (w tym ja ) i to nie jest zaden blad ortograficzny jezeli chodzi o neta, chyba oczywiste ze piszac jakies wypracowanie pisze z ogonkami ?

@down
Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ?

Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć...

Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!!

Cytuj:

OWn3d!!!

NervGal 15-11-2006 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081478)
Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć...

OWn3d!!!

Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!!

Oftopik chopcy.

VeLvet 15-11-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NerVusisko (Post 1081487)
Oftopik chopcy.

Troszkę się w czas się zorientowałeś :P:P:P

ripper 15-11-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1081416)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariusz (Post 1081433)
Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem :) Tak mówi mój profesor od Polskiego, który zresztą cały czas wypowiada się w liczbie mnogiej np. My sprawdzimy Wam pracę klasową, Uznaliśmy że... Podobno to forma grzecznościowa :) Ale rozumiem Cię mi też się nie podoba:p

Omajfakinggad. On mówi o pierwszej osobie, a ty o liczbie mnogiej. Tylko ja tu widzę różnicę?

@topic
Chcą - niech się całują. Jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Osobiście nie uskuteczniałem tego, nie uskuteczniam i uskuteczniać nie będę, bo uważam, że miejsca publiczne od tego nie są, ale jeśli ktoś chce...

Diego'Odin 15-11-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1081252)
Według mnie należy takich właśnie olewać, niech robią co robią...

ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło?
bo wszyscy olewali....
gratuluje takiego podejścia do zycia

a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał?
a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też?

VeLvet 15-11-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego'Odin (Post 1081533)
ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło?
bo wszyscy olewali....
gratuluje takiego podejścia do zycia

a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał?
a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też?

Takich którzy się całują należy olać lecz takich którzy podwalają się do koleżanek i chcą je zgwałcić należy (tu wstaw co byś z nimi zrobił )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36.