![]() |
Cytuj:
Cytuj:
__ U mnie w szkole problem całowania się nie istnieje, bo w ciągu mojej dziewięcioletniej kariery w tej szkole tylko raz na moich oczach ktoś pocałował dziewczynę w policzek:P |
Cytuj:
@Pani K Owszem popełniam błędy ale nie nagminnie, i staram się je poprawiać! |
Przerażają mnie wasze wypowiedzi. To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie? Nie liczę już zadania pt. "podaj gumę dalej". Nie lubię patrzeć na ku***wo w tym wieku.
|
Cytuj:
Myślę, że niewielu z userów piszących w tym temacie jest jeszcze w podstawówce. Aczkolwiek w mojej nic takiego nie było... |
Cytuj:
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe. Looz -.- @ToPiC Haha! Moj wychowawca zlapal na calowaniu szkole, gdzie lezala psia kupka, nachylil go na nia i powiedzial :"jak wolisz? z jezyczkiem czy bez?" Oczywiscie nie zrobil nic wiecej, ale koles sie wystraszyl nie na zarty ;p @UP W mojej lizali, ahhh jak lizali. Lizaki aaaaahhhh -.- @DOWN Widze, ale 1 i 2 moze komus przeszkadzac, tak jak np. Matkowi >.< |
Cytuj:
@up a mi moze przeszkadzac 150 innych rzeczy ale jakos to toleruje.... |
Cytuj:
|
Całowanie się w miejscach publicznych, przy znajomych, świadczy tylko o braku poszanowania dla własnej intymności. Zakaz jako taki nie powinien być, ale chociażby uwaga za niestosowne zachowanie, jak najbardziej.
|
Cytuj:
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal. Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku. Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu. W0W @UP Master! Master! [; |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl @down Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem :) Tak mówi mój profesor od Polskiego, który zresztą cały czas wypowiada się w liczbie mnogiej np. My sprawdzimy Wam pracę klasową, Uznaliśmy że... Podobno to forma grzecznościowa :) Ale rozumiem Cię mi też się nie podoba:p |
Cytuj:
Ale koles mnie zaskoczyl. A sie okazalo potem ze on wsiadl do tego autobusu co ja mialem, wiec musialem wziasc taxowke -.- |
Cytuj:
Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć... Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!! Cytuj:
|
Cytuj:
Oftopik chopcy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Chcą - niech się całują. Jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Osobiście nie uskuteczniałem tego, nie uskuteczniam i uskuteczniać nie będę, bo uważam, że miejsca publiczne od tego nie są, ale jeśli ktoś chce... |
Cytuj:
ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło? bo wszyscy olewali.... gratuluje takiego podejścia do zycia a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał? a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |