Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe tajemnice do rozwikłania (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102567)

Kumulus 17-11-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olyniakxxl (Post 1084288)
ja nie mam PACC ;( i noe zobaczy nowyh miejsc ale trudno sie muwi :/

kup se pacc to nie bedzie trudno... i kup słownik bo piszesz jak analfabeta i idiota

Lenrock 17-11-2006 19:28

wszystko ładnie, tylko powie kto co to jest te pits of inferno?:confused:

Zupka_Chinska 17-11-2006 19:37

Hmm... za niedługo Tibia stanie się chyba w pełni płatną grą, albo gracze Facc będą mieć dla siebie jedynie mały obszar, tak jakby Carlin+GL+Lodowe wyspy a to wszytko okrążone bramkami Pacc`owskimi :D Z każdym update`m jest coraz gorzej. Jak można pamiętać w Tibii 7.5 dużej różnicy, aż tak jak teraz, nie było między Pacc, a Facc. W kolejnych wersjach dodali: Tiq~, teraz piratów itp., no a teraz kolejny ląd dla graczy z płatnym kontem. Żeby tego było mało, to zachęcają do kupna Pacc`a przez np. SP, na darmowym koncie czeka się, aż 2 minuty na odnowienie, a na płatnym koncie zaledwie 15 sekund, co jest nieodczuwalne i tylko Facc`om uprzykrza życie. No nic tylko tak dalej trzymajcie dear CipSoft ^^ :D

Radek 666 17-11-2006 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1084452)
wszystko ładnie, tylko powie kto co to jest te pits of inferno?:confused:

A innych skłaniasz do szukania... :p

http://tibia.erig.net/Pits_of_inferno

@down
Ach, czemu ludzie w tych czasach nie są obdarzeni zdolnością czytania? :d

Bienio_ 17-11-2006 19:45

Hehe.Tak myślałem jak zwykle nowe tereny dla PACC.

Lenrock 17-11-2006 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666 (Post 1084478)
A innych skłaniasz do szukania... :p

http://tibia.erig.net/Pits_of_inferno

zapomniałem o erigu :] dzięki

Diamonic 17-11-2006 19:54

No, to teraz tylko czekać na święta. ;)

Johny Johny 17-11-2006 19:58

no no no zapowiada sie ciekawie a ja na poczatku grudnia kupuje pacc!!!:cup: :cup: :cup: no to poczekamy zobaczymy...

adrianeczeqq 17-11-2006 20:02

Cytuj:

Ponadto ci, którzy zdołają znaleźć drogę do dawnej kryjówki starożytnego, prawie zapomnianego bractwa, zostaną nagrodzeni honorową pozycją w jego szeregach. Zadanie nie jest łatwe, ale każdy dość przebiegły i dość silny aby przetrwać niebezpieczną i wyczerpującą podróż dowiedzie bycia tego godnym. Wtedy, do ciebie należeć będzie decyzja do której ze stron się przyłączysz. Twoje przeznaczenie leży w twoich rękach, więc wybieraj rozważnie!
Może ktoś się domyśla o co tu może chodzić bo wszyscy się zachwycają(pacc)/niezachwycają(facc) tym, że prawdopodobnie zostanie otwarte PoI, choć może zosotać otwarte coś innnego, a zapowiedź tego questu uświadamia, że po jego wykonaniu może się całkowiecie zmienić przyszłość owego gracza, a także stanie się komś potęznym i ważnym w Tibii

Cashtan 17-11-2006 20:30

Cytuj:

Phi... Jeżeli takie zapowiedzi mają się pojawiać, to wolałbym, żeby nie było żadnych, bo takie mgliste ple ple nie jest warte uwagi A screen, pożal się Boże, nie zawiera ani jednej nowej grafiki.
Ahahahaha, slepy O_o

Sowa 17-11-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek (Post 1084168)
Wszyscy gracze posiadający PACC

YEAH ! Good.

Zapowiada się Ciekawie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olyniakxxl (Post 1084288)
ja nie mam PACC ;( i noe zobaczy nowyh miejsc ale trudno sie muwi :/

Wyjdź ale nie zamykaj drzwi, ponieważ jeszcze dużo ludzi powinno pójść za Tobą.

Valanath 17-11-2006 20:43

Cytuj:

Wszyscy gracze posiadający PACC będą mogli w całości zwiedzić mityczne miejsca

No comment Jedyne z czego sie ciesze z tego update'a to nowe graficzki w AB... spedzam tam jakies 70% czasu spedzonego w grze... :baby: Mam nadzieje ze w nastepnej zapowiedzi, bedzie cos o graczach facc, ale conajwyzej wzmianka zeby kupowali PACC... Trudno, czas zbierac na PACCA :p

Phil Odaerin 17-11-2006 20:45

Jeczycie że wszystko dla pacc? Mieć byście chcieli ale zapłacić za pracę Cipsoftu to już was nie ma? W końcu to gracze premium płacą na pensje programistów, designerów poziomów, grafików; utrzymanie serwerów itd. To dzięki graczom pacc gracze facc mogą grać w tibię za darmo. Jakby nie oni w pasjansa byście grali albo bawili się palcami.
Ponieważ graczy z płatnym kontem jest coraz więcej cipsoft tworzy nowe rzeczy dla swoich chlebodawców aby nie gnietli się na obecnych bo w końcu nie po to płacą żeby mieć w jaskiniach 5 innych gości.
Więc nie pieprzcie już za przeproszeniem 'tylko dla pacc? n/c -.-' tylko wykupcie sobie konto premium i też będziecie mieli do tego dostęp.

Głupie jest też wg mnie gadanie że soul pointy zostały wprowadzone w obecny sposób by utrudnić życie faccom i przymusić ich do kupna pacc. Owszem, poniekąd tak jest ale podziękujcie za to cheaterom którzy prowadzili farmy druidów/sorców ( oczywiście były to konta facc, a jakże - więc wcale się nie dziwię że pacc mają soule co 15 sekund a facc co 2 min. bo inaczej nie miałyby sensu. Choć z tego co wiem to cheaterzy nadal robią to samo tyle że jest ich już mniej bo nie każdemu się chce pilnować kilku postaci na botach które expią i zbierają soule i jednocześnie innych robiących runy ). Poza tym facc dostali wcale nie tak dawno Dark Cathedral, resp vampa na poh. O tym już nie pamiętacie. Zresztą ten update i tak zapowiada się raczej na update dla bardzo wysokopoziomowych postaci.

No ale nie o tym temat. Jak dla mnie update zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda tylko że w tymtygodniowym teaserze dali tylko 1 screen... No ale do testserwera pewnie jeszcze tylko 2-3 tygodnie więc tutorzy pierwsi się przekonają co nowego ;) Reszta być może na publicznym testserwerze... jeśli takowy będzie ;) Jeśli nie, dowiedzą się wszystkiego tydzień lub półtora później ;)

dzbanoln 17-11-2006 20:55

Ludzie musicie sie z tym pogodzic,ze tibia to maszynka do robienia pieniedzy...musza czyms zachecac ludzi do kupna pacca.

Shiantis 17-11-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzbanoln (Post 1084642)
Ludzie musicie sie z tym pogodzic,ze tibia to maszynka do robienia pieniedzy...musza czyms zachecac ludzi do kupna pacca.

Może i maszynka ale dla facców też można by było coś zrobić... Przecież jak faccom bedzie się podobać to moze zdecydują się kupić pacca. Przecież od razu nie wydasz kasy na grę którą dopiero co zainstalowałeś... ta gra musi ci się spodobać.

Medivh Shady 17-11-2006 21:10

hm... zapowiada się ciekawie :P

Dublas 17-11-2006 21:18

kuRwA czemu nie ma żadnych fajnych zeczy w te świeta np. ze grasz free moga se isc na 3dni na terenki dla pacc;p
:cup:

Sowa 17-11-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dublas (Post 1084718)
kuRwA czemu nie ma żadnych fajnych zeczy w te świeta np. ze grasz free moga se isc na 3dni na terenki dla pacc;p
:cup:

bvuahuahuahuahuahuahuahuah !?!?!?!? Wiecej noobosta na pacc arena ?

TAKIM ROZWIĄZANIĄ MÓWIMY NIE!!

@DOWN

ŚWIĘTA RACJA !!111 oen oeno enoe noen oenopen oenoeno noneo neon oen oeneo neonoe one?

Keel 17-11-2006 21:28

Cytuj:

Wszyscy gracze posiadający PACC będą mogli w całości zwiedzić mityczne miejsca znane jedynie z książek i dawno zapomnianych opowieści, oraz wyruszyć na epicką wyprawę pełną ukrytych niebezpieczeństw i nowych, zabójczych przeciwników, ale też niewypowiedzianych skarbów.

Cipki probuja wyeliminowac noobkow, a Wam zle -.-?

Valanath 17-11-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowa (Post 1084738)
bvuahuahuahuahuahuahuahuah !?!?!?!? Wiecej noobosta na pacc arena ?

TAKIM ROZWIĄZANIĄ MÓWIMY NIE!!

Ta straszne:p Z jednej strony dla facc to tylko 3 dni, z drugiej dla pacc to az 3 dni bez expa w tym czasie ktos moglby wbic 2 lvle a jak mu wparuja tacy facc frajerzy i nooby juz z reguly to bedzie dla niego szok ;( A potem jak sie skonczy dzien dziecka, to beda nazekali ze tylko 3 dni. Ps : ja jestem facc graczem ;P mowie tylko te jakze straszliwa prawde =D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10.