![]() |
Cytuj:
|
wszystko ładnie, tylko powie kto co to jest te pits of inferno?:confused:
|
Hmm... za niedługo Tibia stanie się chyba w pełni płatną grą, albo gracze Facc będą mieć dla siebie jedynie mały obszar, tak jakby Carlin+GL+Lodowe wyspy a to wszytko okrążone bramkami Pacc`owskimi :D Z każdym update`m jest coraz gorzej. Jak można pamiętać w Tibii 7.5 dużej różnicy, aż tak jak teraz, nie było między Pacc, a Facc. W kolejnych wersjach dodali: Tiq~, teraz piratów itp., no a teraz kolejny ląd dla graczy z płatnym kontem. Żeby tego było mało, to zachęcają do kupna Pacc`a przez np. SP, na darmowym koncie czeka się, aż 2 minuty na odnowienie, a na płatnym koncie zaledwie 15 sekund, co jest nieodczuwalne i tylko Facc`om uprzykrza życie. No nic tylko tak dalej trzymajcie dear CipSoft ^^ :D
|
Cytuj:
http://tibia.erig.net/Pits_of_inferno @down Ach, czemu ludzie w tych czasach nie są obdarzeni zdolnością czytania? :d |
Hehe.Tak myślałem jak zwykle nowe tereny dla PACC.
|
Cytuj:
|
No, to teraz tylko czekać na święta. ;)
|
no no no zapowiada sie ciekawie a ja na poczatku grudnia kupuje pacc!!!:cup: :cup: :cup: no to poczekamy zobaczymy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
YEAH ! Good. Zapowiada się Ciekawie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeczycie że wszystko dla pacc? Mieć byście chcieli ale zapłacić za pracę Cipsoftu to już was nie ma? W końcu to gracze premium płacą na pensje programistów, designerów poziomów, grafików; utrzymanie serwerów itd. To dzięki graczom pacc gracze facc mogą grać w tibię za darmo. Jakby nie oni w pasjansa byście grali albo bawili się palcami.
Ponieważ graczy z płatnym kontem jest coraz więcej cipsoft tworzy nowe rzeczy dla swoich chlebodawców aby nie gnietli się na obecnych bo w końcu nie po to płacą żeby mieć w jaskiniach 5 innych gości. Więc nie pieprzcie już za przeproszeniem 'tylko dla pacc? n/c -.-' tylko wykupcie sobie konto premium i też będziecie mieli do tego dostęp. Głupie jest też wg mnie gadanie że soul pointy zostały wprowadzone w obecny sposób by utrudnić życie faccom i przymusić ich do kupna pacc. Owszem, poniekąd tak jest ale podziękujcie za to cheaterom którzy prowadzili farmy druidów/sorców ( oczywiście były to konta facc, a jakże - więc wcale się nie dziwię że pacc mają soule co 15 sekund a facc co 2 min. bo inaczej nie miałyby sensu. Choć z tego co wiem to cheaterzy nadal robią to samo tyle że jest ich już mniej bo nie każdemu się chce pilnować kilku postaci na botach które expią i zbierają soule i jednocześnie innych robiących runy ). Poza tym facc dostali wcale nie tak dawno Dark Cathedral, resp vampa na poh. O tym już nie pamiętacie. Zresztą ten update i tak zapowiada się raczej na update dla bardzo wysokopoziomowych postaci. No ale nie o tym temat. Jak dla mnie update zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda tylko że w tymtygodniowym teaserze dali tylko 1 screen... No ale do testserwera pewnie jeszcze tylko 2-3 tygodnie więc tutorzy pierwsi się przekonają co nowego ;) Reszta być może na publicznym testserwerze... jeśli takowy będzie ;) Jeśli nie, dowiedzą się wszystkiego tydzień lub półtora później ;) |
Ludzie musicie sie z tym pogodzic,ze tibia to maszynka do robienia pieniedzy...musza czyms zachecac ludzi do kupna pacca.
|
Cytuj:
|
hm... zapowiada się ciekawie :P
|
kuRwA czemu nie ma żadnych fajnych zeczy w te świeta np. ze grasz free moga se isc na 3dni na terenki dla pacc;p
:cup: |
Cytuj:
TAKIM ROZWIĄZANIĄ MÓWIMY NIE!! @DOWN ŚWIĘTA RACJA !!111 oen oeno enoe noen oenopen oenoeno noneo neon oen oeneo neonoe one? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |