![]() |
@up
Tam nie było słowa "kochanie". Tak wiem, dziwny :D Będziesz w następnej części. CO JEST? NIE BYŁO MNIE 2 GODZIN I TYLKO JEDEN KOMENT?? Ludzie... |
fajny fake najbardziej podobał mi się "zdychający wieśniak" cool B)
wprowadz troche bitwy to bedzie 9/10 a tak to daje 7/10 |
Eee... przepraszam za double posta, ale mam wrażenie że ten temat jest nieodświeżony -.-
|
:P hehe ivan zginął po jednym ciosie trochę niepodobne jak na potężnego rycerza śmierci 8/10 za to że ivan zaliczył deda.
|
Nawet fajne, tlyko prosze nie szantażuj kommentami 8o
|
Fake fajny, tylko to imię.... Ken? Podreperuj trochę fabułę i szczególiki takie jak np. podłoga. Do efektów nie mogę się przyczepić ^^
|
mam nadzieje ze nie zgine po jednym ciosie ^^
A jak zgine to masz po gębie :P A tak na serio, to szkoda jakbym zginal, w koncu jestem takim dobrym lucznikiem :D fake fajny 10/10 BTW CHcialbym wiedziec, jakiego programu uzywasz ( Gimp, Photoshop, Pixia ?? ) Jesli GImp, to powiedz, plz jaka to opcja na 3) i 7) obrazku ( chodzi o blyskawice ) Pozdrawiam - Ghand ( Rydzev ;p ) @Virusmaxi A jest jakis odpowiednik gimpowy?? Jesli tak to odpisz ;p |
@up
Używam photoshopa, a czasami Gimpa(ale rzadko kiedy) błyskawice robię za pomocą photoshopa, bardzo łatwo. Jakby ktoś chciał, to mogę krótko opisać:P |
Odświeżam...
Ludzie, dlaczego nikt nie komentuje? Moje wysiłki są ignorowane? Weźcie! Wiecie jak to wkurza? Nawet te fake'i słynnego welwetsa są więcej komentowane niż mój X( |
@up
Wszyscy mnie chceli skopac za to ze nie robie fake'ow, a jak zrobilem to co?! 2 strony -.-. Rob. Nie spodziewaj sie duzej ilosci komentarzy. Teraz oszusci typu "Lord of Darkness"(OTS ME) albo welweta... (nie liczac Glavesa.) |
fajnie ci wychodzi :D
z odcinka na odcinek coraz lepiej :) niepodoba mi się że Ivan super duper rycerz śmierci z Kryształem padł od jednego ciosa :P daje ci 9/10 |
A co to jest OTS me?
|
@UP Program do robienia map[Plansz] a'la OTS
|
Virusmaxi@
A powiedz mi, jak zrobiłeś te błyskawicę. Eeeeee... 9/10. |
Cytuj:
Fake fajny, dawaj dalej :) |
Cytuj:
No dobra. PO PIERWSZE: Potrzeba Photoshopa. Dobra, a teraz po kolei. Otwieramy jakis obrazek np. z Fake :) Tworzymy nową warstwę [Warstwa/Nowa/Warstwa] [Layer/New/Layer] Chwytamy w dłoń pędzel, i rysujemy NA BIAŁO nową błyskawicę. Później, używamy blasku zewnętrznego. [Warstwa/Styl warstwy/Blask zewnętrzny] [Layer/Layer Style/Outer Glow] Następnie, wyskakuje nam okienko.Aby ustalić kolor błyskawicy, klikamy dwa razy w to takie żólte kratkowane i wyskakuje nam drugie okienko. Teraz opiszę, jak zmieniać kolory MOIM sposobem. Na dole, jest takie rozwijane menu z dwoma opcjami. Szum i jakaśtam jeszcze :D(piszę z pamięci!) Wybieramy szum, i niżej mamy taki suwak, ma on być przesunięty do ZERA. A potem poprostu przesuwamy te suwaki niżej aż uzyskamy porządany kolor :) Wciskamy OK, i powracamy do pierwszego okienka. Niżej, możemy zmieniać grubość błyskawicy. Gdy ustawimy co chcemy, wciskamy OK i gotowe ;) No dobra. są komenty. Może zrobię next part. |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Super mega hiroł -Gimpowe efekty (albo chociaz tak wygladaja jak z gimpa) -Numerowanie tekstow.... Nie chce mi sie wiecej pisac, to mnie odstraszylo od zagladania glebiej, wybacz. |
Virus@
Ty masz PhotoShop CS2? Jak tak to poszukam bo jak masz starszą wersję to mogę nie znależć... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |