![]() |
Cytuj:
|
Kiedys ktos inteligentny powiedział mi, ze z unitami szans nie macie. dlaczego? bo sa szwedami..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Seq The Hamster to byl moj pomysl X( |
Cytuj:
powiedz mi w ogole co to znaczy seq bo nie mam pojecia.. |
Wyzywacie sie jak Bachory omg
Latimerid jak ktos niewie Kiedy sie Uhnac to wiesz pozatym ogladlem ten filmik i niepadles na zatwarzajace kombo bo straciles stone skina mane i troche zycia psrzeszedles 1 sqm i padles od next SD Spanikowales czy niewiedziales jak sie uhnac? ^^ A to kto komu dupe lize niewasza sprawa. Jestescie kozaki To zapraszam na Solo z Seq 1vs1 a nie sie wyklucacie o glupoty . Pozatym nikt niewygral Wojny, zostala rozwiazana Pokojowo a patrzac z gory i odleglosci niemieliscie obiecujacych wynikow w wojnie. Tak Apropo skoro gram i niepakuje sie w wojne bo chce grac spokojnie a nie walczyc z unitem i stac w pz lub isc na inny serw to nieznaczy ze lize dupe ^^. Sinatra kolego bylem z toba w Epic Legion i wiem jak wygladala twoja lista dedow ale expiles tez rowno i jest git Kazdy pada i prawie kazdy no lifuje. Ja Tez. |
do 80 lvla padlem 3 razy po 80 lvlu zaczely sie kicki misQu.. a w EL nie byles zadlugo a sie ciesz bo bylem za tym bys w nim byl
po 2... 2 miechy full pg bo wrocilem ze szpitala po operacji i nie moglem zaduzo robic wiec nie mow ze jestem no lifer ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak powaznie, to Sinatra ogarnij dupe bo to co wypisujesz na forum jest minimum smieszne. @ Vilum Nie, z kad ze, przeciez grales sam podczas wojne :*. Szkoda ze sie przenioslem na Arcanie, bo bym ci lati~ skopal dupkę ;). Btw. Niedlugo test server, cu =) |
Bylem na dlugo przed Sinatra w Evernight aka. Epic Legion.
A pozatym nadal uwazasz z ta blona dziewicza? |
seq nie bede cie karmil tematami do bezsensownych dyskusji bo to chyba lubisz xDD
a co do epic legion - tam cie nie chcieli : ) |
Sam odszedłem a widac ostatnio "podnieciles" sie tematem dzieci neo mm moze jestes jednym z nich?
@ Vers: GZ! |
Bylem Wystarczajaco dlugo i byl bym gdyby sie nierozpadlo pozatym zrobilem wystarczajaco duzo by zaskarbic sobie uznanie starych ziomkow z EL.
^^ Wiem kolego o twoich dawnych kickach niemiales fajnie padajac. i napisalem "PRawie Wszyscy no lifuja" Seqa niechcieli poniewaz poszlo o Chrisa ^^ ale przed tem byl poklucili sie i wtedy z Evernight -> Epic Legion gdzie seqa juz niebylo . |
Seq mial hunta. od nas tego tez nie pamietasz?
@Seq nie nie podniecilem sie tylko wiele razy wyprowadziles mnie z rownowagi i nie mam zamiaru dostac banaa na forum /take life |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:43. |