Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   need for speed carbon !!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103084)

Bambuko 25-11-2006 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luba126 (Post 1097123)
miałęm na mysli to ze jak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie
KPW

Mam rozumieć, że
Cytuj:

ja niemoge ...
to jest taki miejwiencej opis gry a ten napisal naucz sie pisac jezu jak jestes miszczem pisma polski to sie niedziwie LOLU
oznacza
Cytuj:

jak np knight skiluje to moze sobie pojezdzic na carbonie
??

Krzesław 05-12-2006 23:13

Jak obiecałem, tak zrobię, czyli dodam swoją relację po kontakcie z grą. Od czego tu zacząć... Nieźle wygląda, fajna muzyka, ale jednak U2 i MW bardziej mi się podobały, chociaż Carbon (heh, żadnego skrótu nie można wymyślić;)) też jest całkiem całkiem. Narazie jedynym minusem są kanciaste, pryszczate postacie, ale da się przeżyć. Bałem się, że przez Autosculpt nie będzie już seryjnych części, ale moje obawy nie potwierdziły się. Są zderzaki, chociaż nie w zestawach, jak w MW i dużo więcej felg. Ja wystawiam ocenę -8/10, a resztę przeczytajcie sobie w fachowej prasie.
P.S Ponieważ jestem leniwy i mam angielską edycję kolekcjonerską, nie obraził bym się, gdyby ktoś podrzucił mi linka z jakim niezłym spolszczeniem :P

Gewof 05-12-2006 23:29

Gra jest po polsku(kinowa). Wystarczy zmienic wpis w rejestrze i nazwy plikow filmowych. Po wiecej odsylam na google.

Cossma 05-12-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzesław (Post 1113894)
Narazie jedynym minusem są kanciaste, pryszczate postacie, ale da się przeżyć.

To zależy od grafy u mnie na FX 5500-256MB/128bit byla lipa ale po przesiadce na 7600GS (niestety AGP) animacje filmowe są zaje*iste.

ripper 06-12-2006 21:44

Cytuj:

-8/10
To nieźle całkiem = )

Joulaion 07-01-2007 15:30

Człowieku ortografia się kłania a tak za grę to daje 9/10 dobra szata graficzna i można se ładnie pośmigać na freeroam ;]. A i jeszcze jedno tam gdzie pisałeś lamordzini gajardo i murcjelago to prawie z krzesła spadłem:D

Irons 07-01-2007 15:34

@up

Myślenie nie boli. Po ch**a odswiezales ten temat? żal.

mackwaszfan 08-01-2007 11:42

koles jestes zenujacy xD

Kwadratowe Koło 08-01-2007 15:09

Kurwa dlatego, ze dalem link w temacie o najwiekszym dyslektyku na forum to chuj musial odswiezac -.- Zachowaj to zdanie dla siebie jak temat jest z minimum 2 miesiecy.

heineken 08-01-2007 15:16

Luba126 czy ty czytales to co napisales?

VeLvet 08-01-2007 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heineken (Post 1182840)
Luba126 czy ty czytales to co napisales?

Koffam odswierzynki...;p

Lord Gcm 11-01-2007 08:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Engoj (Post 1090668)
Gra bardzo fajna, daje 9/10. Tylko szkoda że można ją przejśc w 4 dni :/

Ja przeszedlem w dwa dni :) Co prawda ostatni etap meczylem okolo 30 minut. Co do gry... bardzo fajna, duze wymagania, na rocznym kompie troche haczy na wysokich detalach. Szybko sie nudzi, jedyna nadzieja jest gra przez siec, ktorej nie probowalem.

daje 8\10

MasteR Driv3r 11-01-2007 18:37

1. Słownik please...
2. Gra niby fajna, ale strasznie monotonna, osobiście gram teraz w Need For Speed: Underground 2, jest znacznie ciekawsza, wiele więcej części, typu światła, neony, audio, hydraulika itp =]

3/10

Morun Kous 11-01-2007 20:32

Drodzy użytkownicy tego forum ! Bądźcie miłosierni i w swoich miastach zoorganizujcie akcje harytatywne, zbierając kasę na słownik dla naszego biednego kolegi !!!

A co do gry, każda cześc coraż krótsza i nudniejsza... .

Krzesław 11-01-2007 22:36

Nie zgadam się z opiniami przedmowów, iż gra jest nudna. Każda gra wyścigowa opiera się na tej samej zasadzie (jeżdżenia), więc nie należy spodziewać się cudów. Na pewno ciekawsze to niż 200 okrążeń po owalu...

Uzupełnię jeszcze moją relację. Otóż strasznie frustruje mnie system naklejania winyli (skalowanie, przesuwanie, obracanie, pochylanie), a zwłaszcza to, że nie można zrobić dwóch takich samych zestawów (uwzględniając powyższe funcje i kolorowanie).

P.S Jeżeli chcecie zagrać w sieci, mój nick to Real Krzeslaw.

First Doom 14-01-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez luba126 (Post 1090233)
Heja chciał bym wam dzisaj opowiedzec o najnowszej częsci z seri gier need for speed a mianowicie need for speed carbon jest to naprawde gra godna uwagi gracza np tibi bo coprawda jest trochę krótka ale z przyjemnoscia sie w nia gra i niema takiego czegos jak w poprzednich częsciach ze po 2 h grania gra nam sie kompletnie znudziła w carbonnie jest całkiem inaczej wyscigi sa trudne ale niezniechaca yto asz tak bardzo do tej gry jest w niej duzo ruznych aut dla rórznych gustów sa ałta egzotyczne gdze jest naprzekład Lambordzini gajardo i mulcielago , sa auta z ameryki coprawda cierzkie do opanowania ale gdy odpanujemy niech sie kazdy boij i sa auta tunerskie czyli fabrycznie stuningowane ale po letk9im tuningu te auta potrafią pojechac . W ostatnim wyscigu sigamy sie z wolf-em ma on naprawde poządna bryke a nianowicie audi quatro (koncept) jest go tak bardzo trudno pokonac lecz po jakims 30 razem powinno sie udac wam jego pokonanie . Po pokonanu 2 etapów w których scigamy sie z wolfem najpierw w miescie potem w kanionie dostajemy unikalne auta czyli shelbi , nissana skylane ( skyline jest wedlug mnie najlepszym samochodem w grze jak i w rl )
I oczywiscie czego zabraklo w Most Wanted czyli wyciguw drifterskich w carbon sie pojawiły szczeze uwazam ze trórcy tej gry postarali sie w tym rodzaju wyscigu jestm zwolennikiem wlasnie driftu i uwazam ze jest to bardoz fajny rodzaj wycigu , coparawda o gustach sie niedyskutuje ale wyraziłem swoje zdanie o tje gdze niewiem jak wam sie podoba ta gra ale mi na 10+ .
I zapomniał bym o tym ze gdy podbijemy jakies terytorium to w wienkrzosci rzypadków kiedy podbijemy następny i dostaniemy samochud bendze chciała podbic twoje terytorium inny zespułcoprawda zazwyczaj jest to prosty wycig ale sa niektóre BdBd trudne .
Ja oczywiscie przeszłem jusz ta gre w 100% .
MAM PROSBE DO KAZDEGO KTO DA KOMA ZEBY UDZELIŁ OCENY DLA TEJ GRY W SKALI 0-10 . xD :P

WYJDZ! .

predalien 14-01-2007 19:44

@up

SAM WYJDŹ!

Hieyan 14-01-2007 19:56

@up i up up
Sami wyjdźcie!

Eivrel 14-01-2007 21:19

Dobra. Ja wyjdę =(

Irons 14-01-2007 21:20

Kurwa ludzie dajcie sobie już spokój i dajcie odejsć temu topicowi w czelusci OWiON'u. Ile razy mozna te gówno odswiezac?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17.