![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak obiecałem, tak zrobię, czyli dodam swoją relację po kontakcie z grą. Od czego tu zacząć... Nieźle wygląda, fajna muzyka, ale jednak U2 i MW bardziej mi się podobały, chociaż Carbon (heh, żadnego skrótu nie można wymyślić;)) też jest całkiem całkiem. Narazie jedynym minusem są kanciaste, pryszczate postacie, ale da się przeżyć. Bałem się, że przez Autosculpt nie będzie już seryjnych części, ale moje obawy nie potwierdziły się. Są zderzaki, chociaż nie w zestawach, jak w MW i dużo więcej felg. Ja wystawiam ocenę -8/10, a resztę przeczytajcie sobie w fachowej prasie.
P.S Ponieważ jestem leniwy i mam angielską edycję kolekcjonerską, nie obraził bym się, gdyby ktoś podrzucił mi linka z jakim niezłym spolszczeniem :P |
Gra jest po polsku(kinowa). Wystarczy zmienic wpis w rejestrze i nazwy plikow filmowych. Po wiecej odsylam na google.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Człowieku ortografia się kłania a tak za grę to daje 9/10 dobra szata graficzna i można se ładnie pośmigać na freeroam ;]. A i jeszcze jedno tam gdzie pisałeś lamordzini gajardo i murcjelago to prawie z krzesła spadłem:D
|
@up
Myślenie nie boli. Po ch**a odswiezales ten temat? żal. |
koles jestes zenujacy xD
|
Kurwa dlatego, ze dalem link w temacie o najwiekszym dyslektyku na forum to chuj musial odswiezac -.- Zachowaj to zdanie dla siebie jak temat jest z minimum 2 miesiecy.
|
Luba126 czy ty czytales to co napisales?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja przeszedlem w dwa dni :) Co prawda ostatni etap meczylem okolo 30 minut. Co do gry... bardzo fajna, duze wymagania, na rocznym kompie troche haczy na wysokich detalach. Szybko sie nudzi, jedyna nadzieja jest gra przez siec, ktorej nie probowalem. daje 8\10 |
1. Słownik please...
2. Gra niby fajna, ale strasznie monotonna, osobiście gram teraz w Need For Speed: Underground 2, jest znacznie ciekawsza, wiele więcej części, typu światła, neony, audio, hydraulika itp =] 3/10 |
Drodzy użytkownicy tego forum ! Bądźcie miłosierni i w swoich miastach zoorganizujcie akcje harytatywne, zbierając kasę na słownik dla naszego biednego kolegi !!!
A co do gry, każda cześc coraż krótsza i nudniejsza... . |
Nie zgadam się z opiniami przedmowów, iż gra jest nudna. Każda gra wyścigowa opiera się na tej samej zasadzie (jeżdżenia), więc nie należy spodziewać się cudów. Na pewno ciekawsze to niż 200 okrążeń po owalu...
Uzupełnię jeszcze moją relację. Otóż strasznie frustruje mnie system naklejania winyli (skalowanie, przesuwanie, obracanie, pochylanie), a zwłaszcza to, że nie można zrobić dwóch takich samych zestawów (uwzględniając powyższe funcje i kolorowanie). P.S Jeżeli chcecie zagrać w sieci, mój nick to Real Krzeslaw. |
Cytuj:
WYJDZ! . |
@up
SAM WYJDŹ! |
@up i up up
Sami wyjdźcie! |
Dobra. Ja wyjdę =(
|
Kurwa ludzie dajcie sobie już spokój i dajcie odejsć temu topicowi w czelusci OWiON'u. Ile razy mozna te gówno odswiezac?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |