![]() |
Cytuj:
|
Musze powiedzieć, że Tibia powraca na dawną drogę... Teraz questy będą jeszcze bardziej zauwazane, trzymanie pieniedzy i placenie będzie łatwiejsze..
Gdzieś to już widziałem, ale RPG to nadal bedzie ;] albo, mozna rzec, bedzie jeszcze wiecej elementow gry RPG.. jupci ;d |
Cytuj:
@topic Tak, teoria. Zobaczymy jak będzie w praktyce. Może pierwszy lepszy update od jakiegoś czasu... |
Popieram
Cytuj:
|
Bardzo się cieszę, że powstanie bank. Z drugiej strony wartość platyny spadnie. Trzeba sprzedawać, sprzedawać! Zaciekawiła mnie też crystalka na rookgaardzie. Supcio :)
|
Duzy krok na przod z tym bankiem^^
Mogliby jeszcze cos zrobic z soul pointami i znikajacymi spearami jeszcze...;( |
no i jak "iwil" cipsoft nie robi nic dla facc? teraz pewnie powiecie że tylko że facce i tak dostały mało.
|
A co z updatem knightow?
|
Oo
ale pare pytań: 1.Co z 3 addonem? 2.Bank ok ale czy transfer możliwy będzie przez chary? np trade przez miasta? 4.Parcele i znaczki troszke to dziwne 5.Co do banku ok ale nielepszy byłby dp na rooku XD pozatym to odjazd:) |
Dosyć dziwne, czy dobre jeszcze się dowiemy;)
|
Tak! Nie bedzie juz dni w ktorych wstane z mojego tibijskiego lozka a w domu setki smieci! Tak!
|
Użytkowników czytających ten temat: 119 (zarejestrowanych: 36, gości: 83)
no nareście już 3 domki 100 sqm + przeszły mi koło nosa przez noobów z 8 lvl którzy nawet nie wiedzą ile to 100k w gp :/ |
5 grudnia + 7 dni na aukcje = 12 grudnia update :>
To niedlugo test server :) Narazie malo jeszcze widaomo o update i raczej male zmiany przedstawili.... zobaczymy co bedzie jeszcze... |
A knight dalej cuchnie...
|
Mi sie bardzo podoba jak kazdy update ...
Bardzo podoba mi sie pomysl z tymi domkami teraz domki na adron nie beda zasmiecone Ticketami. Bank heh Ciekawe jakie oprocentowanie . Pozdro |
Cytuj:
|
Jak by były pozyczki 96% osob by brało pozyczke 8 levelem i wywalalo dla ludzi na podloge -.- przecie kij z 8 levelem co mu moga zrobic
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 119 (zarejestrowanych: 32, gości: 87)
LOL Nie moge sie juz doczekac, dziennik zadan sux =\ co do banku...uhm podoba mi sie ze bede mogl zdeponowac kase w kazdym miescie, nie bedzie juz tak ze lece z carlin do veno bo zostawilem tam K arma....(przykład :P) Pozdrawiam Kusnier |
W zasadzie Tibia powoli traci swój klimat. Ale update zapowiada się OK.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |