![]() |
@up: eerion
nieee no! Już całą fabułe mi zgadł ;O to jak już znacie all to nie robie tego fake'a!! -.- nie no joke ;] (coś słabo maskuje motywy :/ ) Zgadłeś że "coś" sie stanie po rozbiciu, ale potem <secred> Mam przygotowany nieoczekiwany finał! ;] Plz nie zgaduj już :p |
A mi się bardzo fak podoba ;) a szególnie postaci (ich wygląd) ;)
|
@up:
Heh a ja myślełem że outfity wyszly wsiocko ;P |
@up:
bo wyszły :P Co do zgadywania - sorka. A taka proźba - jakbyś mógł do zagadaj do mnie na gg - 4323111 obiecam, że nikomu nie dam, ale chciałem ot tak z toba na kilka spraw pogadać ^^ Co do fake: Prolog mi przypadł do gustu, kolejna część nie za bardzo. Czekam dalej, zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ edit: Aha. I nie musisz wcale maskwoać motywów. To nie moja wina, że ja się taki urodziłem ;) Po prostu taka kontynuacja była dla mnie najbardziej prawdopodobna |
Oj Glaves...
Glaves po co mówiłeś że zgadł tą fabułę? :D Teraz to już nie masz po co robić tego fake'a! :D A teraz na poważnie - Fake jak już pisałem zajefajny, grafiki wyjebane w kosmos, wogóle 9,99/10 - mogłeś narysować co jest dookoła tego mostku :evul:
AAaa ktoś się pytał jak zrobić deszcz: rysujesz w paincie kreskę o długości około 30 pixeli pod nachyleniem około 23 stopni to płaszczyzny pionu. Następnie kreskę tą kopiujesz wiele razy na całym obrazku (pustym). Teraz kopiujesz całą zawartość pustego obrazka na obrazek z fake'iem, tym samym uzyskując efekt deszczu. |
Powtarzam Pytanie Czy KtoŚ Powie Mi Jak ZrobiĆ Efekt Nocy?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Noc
Ja robie noc w programie PIXIA ;P
Selekcja -> wyselecjonuj wszystko potem Obraz -> kolor i kontrast -> kontrast na 0 a jasność na ok 30:evul: |
a skond sciogne pixie?
i ostatnie pytanie jak blyskawice zzrobic |
z byle skąd. Wejdz na google wpisz pixia i pierwsza strone z brzegu ;]
|
Nice
Zapowiada się ładnie,czekam na jeszcze ;p
|
Cytuj:
|
Ogólnie nie przepadam za fake'ami w 21 wieku, dużą technologią itp, ale ten fake mi się podoba..
Ocena Fabuła 10/10 Wykonanie 10/10 |
Pixia
|
*Drzamich szczypie się w język żeby sprawdzić czy nie śpi
Świetny fake! Nie wiem jak mogłeś zrobić takie super grafiki! Najbardziej podobają mi się te helikoptery (po prostu cudo). Ale popracuj trochę nad fabułą i błędami ortograficznymi. 9/10 |
Fajnie sie zaczyna tylko szkoda ze nic sie nie dzieje. mam pytanko. Kiedy ja będe? :)
|
Bardzo fajny i ciekawy fake ;D ładne helikopterki tylko te krawedzie zbyt widoczne są 9/10 za to że gdy są hmmm w "kokpicie" lotniskowca niema otoczenia ;D
|
Podoba mi sie, ale znalazlem kilka ortów, reszta jest ok.
|
Fajne. Nie mam zastrzezen :)
|
No coraz ciekawsze ;D tylko że są Odcieci to chyba dobrze ;D pozdro 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |