Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

TeRcIk 03-12-2006 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1107723)
EM teraz grzeje pz i to ostro wojna sie dopiero ropoczeła ale tak naprawde juz jest koniec i znamy wynik teraz można tylko się zastanawiac kto bedzie miał dożywotniego hunta a komu pozwolą się wypłacić :]

Tak jak Elmer powiedzial EM musi sie przygotowac na wojne i wiez mi ze latwo sie nie poddadza : )

Ojciec Dyrektor 03-12-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1108733)
i poczekajmy aż eli wróci

noo nie wiem czy eli coś wskura ... Nie wnikam w szczegóły ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1108570)
Co ty wiesz o wojnie? Nie zdajesz sobie sprawy Ilu noobów w niejednej wojnie tak mówiło. EM zostało zaskoczone. Całe przygotowania troche trwają. Daje tydzień dla Em na zaczęcie działań.

czekamy i czekamy ... i nic ... ostatno oni byli i my byliśmy ... czekamy w thais .. oni nic ... czekamy na edron ... oni nic ... podchodzimy przed hero cave (schowali się tam) a oni loga daja .... i co to ma byc ?? Yoshumitru jest już free zapłacic .. kto bedzie kolejny ??

Lenrock 03-12-2006 11:20

płacą najsłabsi. zobaczymy co zrobi em w przeciągu tygodnia lub dwóch

Poznanski Rycerz 03-12-2006 12:10

...

nic? Beda grzac... wedlug mnie ELI nie jest znany z dobrego pvp i taktyk. Znany jest z pg i wysokiego lvl'a i ze anima nie byla w stanie go zabic 4k hp robi swoje ;]

Czy masakrowiec ma nowego ownera? czy gra ten co byl w black widow czy jakos tak sie t agildia nazywala

Lenrock 03-12-2006 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1109463)
nic? Beda grzac... wedlug mnie ELI nie jest znany z dobrego pvp i taktyk. Znany jest z pg i wysokiego lvl'a i ze anima nie byla w stanie go zabic 4k hp robi swoje ;]

Czy masakrowiec ma nowego ownera? czy gra ten co byl w black widow czy jakos tak sie t agildia nazywala

eli zna dobrze swoją gildie i wszyscy razem mają duże możliwośći. masakrowcem gra chyba ten gość z łodzi

Torn Saximercus 03-12-2006 14:31

Spokojnie :p
Anima na początku robiła z Em co chciała
padł Wizaka,Benny bonge itd.
później Em sie ockneło i wszyscy wiemy co sie stało :]

Lenrock 03-12-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torn Saximercus (Post 1109752)
Spokojnie :p
Anima na początku robiła z Em co chciała
padł Wizaka,Benny bonge itd.
później Em sie ockneło i wszyscy wiemy co sie stało :]

to teraz dodaj jeszcze 100+ membersów, gdzie 3/5 to sorce/druidzi

elmo_us 04-12-2006 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1105323)
lol sie odezwal znawca, twoja glowa chyba za dlugo przebywala w tyle wizakow ze ci sie calkiem poprzewracalo. odpowiednich momentow wczesniej bylo milion i nic nie bylo wiec oszczedz nubkom czytajacym tibie pl tych zalow

Dobrze wiesz ze to jest bzdura, znam tego typa odkad mial 20 lvl na Isarze i od tamtej pory jest moim najlepszym kumplem. I tak wiem duzo, wystarczajaco duzo zeby wiedziec ze Jowinna jest manipulowana, moze i ona chce dobrze ale kazdy z was z CO i Animy ja wykorzystuje. A ty lepiej wracaj na forum tibia.com lisciowac na ludzi w czym jestes najlepszy.

ZimnyRox 04-12-2006 15:57

A ja myśle że EM za dużo nie wskóra... Są w sytuacji bez wyjścia (co widać), ludzie nawet nie mogą wyjść z pz i tylko trzepią secondami runy... ale to i tak nie pomoże zabardzo... myśle że wynik tej wojny był juz znany przed jej rozpoczęciem. Gdyby nie CO Anima miała by kłopot chociaż mysle że i tak było by lepiej niż wcześniej... ;]]

Coż więcej... HAIL ANIMA!!! :evul:

vaviec 04-12-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1109795)
to teraz dodaj jeszcze 100+ membersów, gdzie 3/5 to sorce/druidzi

Bardziej pasowałoby "to teraz dodaj jeszcze 100 membersów, gdzie 3/5 to idioci/kretyni".
Nie zmuszaj mnie, abym rzucał nickami.

MagField 04-12-2006 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZimnyRox (Post 1111341)
Gdyby nie CO Anima miała by kłopot chociaż mysle że i tak było by lepiej niż wcześniej... ;]]

Ta jasne miała by kłopot...A ja EM dostawało po dupie od samej animy jak była woja anima vs em?Em teżmieli wtedy fragi ale animy było i jest połowe mniej i tak kopali em po dupach.Teraz jak CO połączyło siły z animą em nie mają za dużych szans co widać...Em od początku jużbyła przegrana.
HAIL ANIMA

elmo_us 04-12-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec (Post 1111366)
Bardziej pasowałoby "to teraz dodaj jeszcze 100 membersów, gdzie 3/5 to idioci/kretyni".
Nie zmuszaj mnie, abym rzucał nickami.

Hehe :) True true.

Genehuk 05-12-2006 14:07

Masakrowiec
Dec 05 2006, 00:11:51 CET Killed at Level 151 by Nemtor

co sie stalo ?:>

Delarev 05-12-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1112877)
Masakrowiec

no wlasnie...mnie tez prawie galy wyskoczyly z bani jak to zobaczylem.
i dla ownerow z aldory prosze o pare wyjasnien o ile to mozliwe:
1. ilu ownerow gralo Masakrowcem
2. czy teraz gra owner z filmu "aldorawar" za czasow tibi 7.4 jak nemtor z masa wybijali Krishne
3. czy owner z czasow (opisanych wyzej) gra jeszcze w tibie a jak tak to gdzie i nick plx;]
z góry thx za info:)
P.S.
nie jestem z aldory...duzo ogladalem i czytalem o dziejach Masy i Nemtora:p ale jestem swiadomy ze pewnie 50% tego co przeczytalem to bzdury:p

Evil Maul 05-12-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Genehuk (Post 1112877)
Masakrowiec

pewnie masak wszedl na ue nemtora bez stone skiny -.^ ?
fragi z wczorajszej akcji :
Ron Montegro
Dec 04 2006, 23:43:11 CET Killed at Level 168 by Roshar
and by Last Del'Impro

Joolzor
Dec 05 2006, 00:11:51 CET Killed at Level 104 by Nemtor

Sid Domestos 05-12-2006 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 1112884)
2. czy teraz gra owner z filmu "aldorawar" za czasow tibi 7.4 jak nemtor z masa wybijali Krishne
3. czy owner z czasow (opisanych wyzej) gra jeszcze w tibie a jak tak to gdzie i nick plx;]
P.S.
nie jestem z aldory...duzo ogladalem i czytalem o dziejach Masy i Nemtora:p ale jestem swiadomy ze pewnie 50% tego co przeczytalem to bzdury:p

1. Z tego co wiem to 2
2. Nie
3. Nie wiem ;d

Ja mam nadzieje ze em sie nie poda i beda mieli jakies fajne akcje :)

Crafty Pall 06-12-2006 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 1112884)
P.S.

2. Ten sam owner co wybijał Krishne z Nemtorem

No niestety Nemtor chciał zdjąć Joolzora nasunął sie masakrowiec i 2 fragi w 1 sekundzie . Ake Masak juz llvl odrobiony.

Hail hail!

elmo_us 06-12-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crafty Pall (Post 1114079)
No niestety Nemtor chciał zdjąć Joolzora nasunął sie masakrowiec i 2 fragi w 1 sekundzie . Ake Masak juz llvl odrobiony.

Hail hail!

Zastanawiam sie ile Nemtorowi Unjustow zostalo, bo z tego co widze to przy prawie kazdym deadzie z EM jego nick widac :)

hail Eternal March

Ghoree 06-12-2006 09:35

z ztego co jest to duzo osob z EM na rsa wiec nie nabije za duzo os ;]B) :] :p :) :( :D EM nie ma szans wtopia bardzo szybko:]

Skibo 06-12-2006 10:56

Szkoda że Taifun nie udziela sie w tej wojnie Votherim...
Ale on też by mógł kupe tylko zrobic ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.