Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe pełzające paskudztwa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104440)

Lasooch 01-12-2006 15:36

O, a ja akurat dziś aktywuję PACCa, załapię się na update'a, jeach xD

Lotr 01-12-2006 15:39

8o wow spoko , ale te nowe stworki o chyba dla pacca tylko ciekawe czy dla faccka też coś mają,
szkoda że nie podają kiedy test server będzie:(

Aroonia 01-12-2006 15:39

Te updaty mnie dobijaja ;( Nie mialem pacca, nie mam i raczej nie będe miał. Zaniedługo żeby wogóle w tibie grać trzeba będzie płacić! >:[ Cipy mogliby łaskawie choć jeden update poświęcić dla facca ! >:[[

Potworki interesujące :] Ciekawe gdzie będa dokładne ich respy.

=Pekin= 01-12-2006 15:41

Góówno mnie to obchodzi, wyrównajcie profesje.

Baartoss 01-12-2006 15:53

Extra :D Nowe potworki :) Pzdr

mmwo 01-12-2006 15:55

...

Nowe potwory, nowe miejsca - wszystko pięknie ale Tibia ma moim zdaniem wiele błędów taktycznych za które powinni się przede wszystkim zabrać między innymi :
1. Dlaczego sorc/druid najlepsze różdżki mają takie które biją z bliska przecież taka klasa postaci ma mało hp więc powinna brać wszystko na odległość.
2. Przy dzisiejszych cenach w Tibi trzeba mieć nie lada szczęście żeby Ci się zwróciło z huntu/expienia jeżeli idziesz sam.
3. Wszystkie dodawane nowe rzeczy są dla pacc.
można by było wiele tego wymieniać w tym momencie więcej nie pamiętam, potwory, miejsca - spoko - ale pomyśleli by nad grywalnością.

Tasker 01-12-2006 15:56

Super potwory.
Graficzka tez :P

Gepard 01-12-2006 15:58

To trzeba sie przygotować na cos ... mam nadzieję, że będzie cos dla ~60 lvli >.< i żeby móc tam expic Knightem ...

PLague 01-12-2006 16:01

Nareszcie jakieś ciekawe potwory, nie ci piraci i quary (?), których z wyglądu wiało nudą. A te artworki! Profesjonalizm!

Mam nadzieję, że chociaż parę z nich będzie dostępna na terenach FACC ;) . Ale... nadzieja matką głupich. Niestety.

grilia 01-12-2006 16:04

Juz jest dobrze, a bardzo dobrze bedzie jak ulepsza wreszcie knighta. (po 3 latach postoju w miejscu dla tej profesji)

Hellraiser 01-12-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mmwo (Post 1106237)
Nowe potwory, nowe miejsca - wszystko pięknie ale Tibia ma moim zdaniem wiele błędów taktycznych za które powinni się przede wszystkim zabrać między innymi :
1. Dlaczego sorc/druid najlepsze różdżki mają takie które biją z bliska przecież taka klasa postaci ma mało hp więc powinna brać wszystko na odległość.
2. Przy dzisiejszych cenach w Tibi trzeba mieć nie lada szczęście żeby Ci się zwróciło z huntu/expienia jeżeli idziesz sam.
można by było wiele tego wymieniać w tym momencie więcej nie pamiętam, potwory, miejsca - spoko - ale pomyśleli by nad grywalnością.

Popieram "prawie" calosc tego posta, zamarzą rozne braki, a dodzą cos bardzo fajnego i niby sie wyrowna,.. Ale to i tak kicha,. =/

Rekin Master 01-12-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1106213)
Góówno mnie to obchodzi, wyrównajcie profesje.

popierdam =]
@Topic:
ciekawe...jednak nie widze swojego 67ek na ktoryms z pokazanych potworow...gdyz widze, ze uzywaja one magii<jakies spamy z nutek i inne badziewie> lub sie lecza...a przewaznie mocne potwory uzywaja magii/lecza sie :)
no...jezeli bedzie z nich cos naprawde dobrego lecialo to moze...moze...hunt plax!

Snuja 01-12-2006 16:08

oblukajcie sobie te supported fansites... kościany smok z tibiabr WYMIATA. najlepszy jak dotąd potworek w tibii pod względem wyglądu. betrayed wraithy również zajedwabiste. i szariczek też ładny ^ ^

Michoss 01-12-2006 16:11

@up
To chyba ten z obrazu "krzyk"

Update suuper.

Kiełek 01-12-2006 16:14

@Pan i Wladca

Te addony były już od letniego update... jest to Ferumbras (?) hat i jakiś tam wand do którego potrzeba wszystkie wandy i rody i chyba coś jeszcze ;>

-=DanieL=- 01-12-2006 16:17

Lolando, ciekawe. Z każdym update bardziej fantastyczne potwory wchodzą. Ciekawe kiedy dadzą drzewce... .

Rafayen 01-12-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mmwo (Post 1106237)

Haahaaa Ceny w Tibi ... Chlopie wiekszosc huntów solo Sorcem czy Drutem się zwraca chyba ze masz totalnego pecha lub Bijesz vampiry z sdków ...
Zobacz Sobie na takie 50 Sorce czy Druidy co bija dragi prawie zawsze się zwraca , nie mowiac juz o Wrl Solo ... Kasa leci jak nie wiem , Knightem na warlokach sobie niepoexpisz taka cena ..

Różdżki mi to wogle nieprzeszkadza ze z Tempesta musze walic stojac obok potworka ... Teraz i tak prawie caly czas się expi z vis wiec wczym problem ... Soryy ale mi by sie niechcialo uciekac przed dragiem i bijac z tempesta ...

Wszystkie rzeczy dla pacc ! no i bardzo dobrze ... ale i tak zawsze Facc cos dostaje ...

Kazdy chce potwory do swoich evul 20 palków ludzie ... w ostatnim update doszly zolwie ... Jest to jedno z najlepszych expowisk dla low jak 60lvlii ...
Jest bardzo duzo expowisk dla lvli 40-100lvla ... ale wlasnie do Hlvli prawie nic nie ma no Demony i Warloki ... Jedyne co lepsze od Demonów to jakies Faraony i Bossy wiec ... chyba dobrze ze cos teraz dojdzie ...

Mi osobiscie bardzo sie to podoba ten update jak kazdy inny ...

Jedna rzecz bym jeszcze dodal .. z gry Diablo ... lamanie sie broni :) czyli jak bron straci swoja moc nie bedzie juz zadawac bloodhitów wiec trzeba by bylo isc do kowala ... nie bylo by juz cavebotów ...

Pozdro!

Pan i Wladca 01-12-2006 16:20

Tak? To nakrycie głowy jakby beduina czy alladyna też? xD

Lenrock 01-12-2006 16:26

zrobiliby super mega berło dla sorca i druida i byloby hit :p

Marsyl 01-12-2006 16:26

Te potworki za ciekawie graficznie nie wygladały, ale przeciez i tak zrobią tylko dla pacc ....a facc zostanie pominiety, jedank żywie nadzieje ze bedzie cos dla facca;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.