![]() |
O, a ja akurat dziś aktywuję PACCa, załapię się na update'a, jeach xD
|
8o wow spoko , ale te nowe stworki o chyba dla pacca tylko ciekawe czy dla faccka też coś mają,
szkoda że nie podają kiedy test server będzie:( |
Te updaty mnie dobijaja ;( Nie mialem pacca, nie mam i raczej nie będe miał. Zaniedługo żeby wogóle w tibie grać trzeba będzie płacić! >:[ Cipy mogliby łaskawie choć jeden update poświęcić dla facca ! >:[[
Potworki interesujące :] Ciekawe gdzie będa dokładne ich respy. |
Góówno mnie to obchodzi, wyrównajcie profesje.
|
Extra :D Nowe potworki :) Pzdr
|
...
Nowe potwory, nowe miejsca - wszystko pięknie ale Tibia ma moim zdaniem wiele błędów taktycznych za które powinni się przede wszystkim zabrać między innymi :
1. Dlaczego sorc/druid najlepsze różdżki mają takie które biją z bliska przecież taka klasa postaci ma mało hp więc powinna brać wszystko na odległość. 2. Przy dzisiejszych cenach w Tibi trzeba mieć nie lada szczęście żeby Ci się zwróciło z huntu/expienia jeżeli idziesz sam. 3. Wszystkie dodawane nowe rzeczy są dla pacc. można by było wiele tego wymieniać w tym momencie więcej nie pamiętam, potwory, miejsca - spoko - ale pomyśleli by nad grywalnością. |
Super potwory.
Graficzka tez :P |
To trzeba sie przygotować na cos ... mam nadzieję, że będzie cos dla ~60 lvli >.< i żeby móc tam expic Knightem ...
|
Nareszcie jakieś ciekawe potwory, nie ci piraci i quary (?), których z wyglądu wiało nudą. A te artworki! Profesjonalizm!
Mam nadzieję, że chociaż parę z nich będzie dostępna na terenach FACC ;) . Ale... nadzieja matką głupich. Niestety. |
Juz jest dobrze, a bardzo dobrze bedzie jak ulepsza wreszcie knighta. (po 3 latach postoju w miejscu dla tej profesji)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: ciekawe...jednak nie widze swojego 67ek na ktoryms z pokazanych potworow...gdyz widze, ze uzywaja one magii<jakies spamy z nutek i inne badziewie> lub sie lecza...a przewaznie mocne potwory uzywaja magii/lecza sie :) no...jezeli bedzie z nich cos naprawde dobrego lecialo to moze...moze...hunt plax! |
oblukajcie sobie te supported fansites... kościany smok z tibiabr WYMIATA. najlepszy jak dotąd potworek w tibii pod względem wyglądu. betrayed wraithy również zajedwabiste. i szariczek też ładny ^ ^
|
@up
To chyba ten z obrazu "krzyk" Update suuper. |
@Pan i Wladca
Te addony były już od letniego update... jest to Ferumbras (?) hat i jakiś tam wand do którego potrzeba wszystkie wandy i rody i chyba coś jeszcze ;> |
Lolando, ciekawe. Z każdym update bardziej fantastyczne potwory wchodzą. Ciekawe kiedy dadzą drzewce... .
|
Cytuj:
Zobacz Sobie na takie 50 Sorce czy Druidy co bija dragi prawie zawsze się zwraca , nie mowiac juz o Wrl Solo ... Kasa leci jak nie wiem , Knightem na warlokach sobie niepoexpisz taka cena .. Różdżki mi to wogle nieprzeszkadza ze z Tempesta musze walic stojac obok potworka ... Teraz i tak prawie caly czas się expi z vis wiec wczym problem ... Soryy ale mi by sie niechcialo uciekac przed dragiem i bijac z tempesta ... Wszystkie rzeczy dla pacc ! no i bardzo dobrze ... ale i tak zawsze Facc cos dostaje ... Kazdy chce potwory do swoich evul 20 palków ludzie ... w ostatnim update doszly zolwie ... Jest to jedno z najlepszych expowisk dla low jak 60lvlii ... Jest bardzo duzo expowisk dla lvli 40-100lvla ... ale wlasnie do Hlvli prawie nic nie ma no Demony i Warloki ... Jedyne co lepsze od Demonów to jakies Faraony i Bossy wiec ... chyba dobrze ze cos teraz dojdzie ... Mi osobiscie bardzo sie to podoba ten update jak kazdy inny ... Jedna rzecz bym jeszcze dodal .. z gry Diablo ... lamanie sie broni :) czyli jak bron straci swoja moc nie bedzie juz zadawac bloodhitów wiec trzeba by bylo isc do kowala ... nie bylo by juz cavebotów ... Pozdro! |
Tak? To nakrycie głowy jakby beduina czy alladyna też? xD
|
zrobiliby super mega berło dla sorca i druida i byloby hit :p
|
Te potworki za ciekawie graficznie nie wygladały, ale przeciez i tak zrobią tylko dla pacc ....a facc zostanie pominiety, jedank żywie nadzieje ze bedzie cos dla facca;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |