![]() |
Cytuj:
|
Bajka nie dość że głupia to odgapiona ot super bajki South Park
|
Cytuj:
|
Włatcy móch jest śmieszne. Najlepszy Czesio i Anusiak alias Odbyciak. Tez mi się podoba wyjaśnienie słowa podpierdolić i wy*******aj. Mniej wiecej coś takiego bylo wyjaśnieniem tych słów (dla tych co nie oglądali):
-... kartę trzeba pod*****! - A co to znaczy pod*****? - to znaczy, że coś ukradniesz, a ten drugi nie może ci nic zrobić. - A skąd znasz takie słowo? - Bo mój tata mówi, że ZUS pod***** mu pół pensji, a on nie może z tym nic zrobić. - ... Czesio wyp*****!!! - A co to znaczy wyp*****? - Nie wiem, ale mój tata powiedział to jakiejś babce i se poszła. A co do SP to jest zupełnie coś innego. Tam zieją ciągle i się wyzywają (i zabijają Kenny-iego oczywiscie), a Wm pokazuje trochę w nawet dosc niewulgarny zryta psychikę 8 latków i jak próbuja dązyć do panowania nad światem (albo śpiewania gorzkich żali). Mnie osobiście podoba się nieco bardziej Wm niż SP. A tak btw. to dlaczego dorosli mają się śmiać z SP,a dzieci z Wm. Moja rodzina patrzy na SP z zażenowaniem. Zresztą większość dorosłych (nie mówie o 18-~30) uważa, że to jest żałosne i mało smieszne. |
Cytuj:
Teraz czekam na polski Cyrk Monty'ego Pythona. Pewnie będzie podwodny... |
Mimo, że sam założyłem ten temat, to teraz stwierdzam, że są żałośni. Jak może śmieszyć takie chamstwo i prostactwo... Chyba najwyraźniej dojrzałem :P
|
- Czemu nie lubisz nowej kolezanki czesio ?
- Bo ona nie ma wacka !! - Coooooo ??? - No ... pysiora ... - Kryjle elejson' - A pani ma ?? <smiech czesia> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A mi się tam podoba. SP oczywiście nie dorównają,ale oglądałem wszystkie odcinki,i nie uznam tego za zmarnowany czas.
|
Film jest naprawdę niesamowity :) Wywołuje u mnie palpitacje serca ze śmiechu.
"Anusiak: Sorry Andżelika za ten zepsuty sok. Mamy dla ciebie kwiaaataa. Andżelika: Naprawdę? Anusiak: Czesiu wal!" |
ww.milanos.pl
Tam macie wszystki odcinki |
Cytuj:
|
A moze powiecie ze pisek leszek, albo czlowiek biegunka ma inteligentniejsze teksty albo lepsza grafike ? ; d
Czesio i Pani Frał sa fajni ; ] |
Cytuj:
@Chesterkaa Zamiast człowieka biegunki , wolę Generałe Italię ;) |
kreskowka.pl tam znajdziecie wszystkie odcinki :)
co do wlatcow są spoko :) 'Patyczki płomyczki patyczki plomyczki' |
Marna próba zrobienia polskiego south park'a. Moim zdaniem "Włatcy móch" są słabi i nieśmieszni.
|
Z tych wszystkich debilnych, nowych kreskówek w stylu Włatców Móch to tylko oni jeszcze są w stanie mnie rozbawić. Miś Push-Upek to takie ścierwo, że nawet szkoda 10 sek. na oglądanie jego nieśmiesznych tekstów. Pies Leszek też jest burakiem.
|
Włatcy Móch to kaszanka, kompletne dno, nie warto marnować czasu na jego oglądanie.
|
no... jak sie zyje tylko na Hellsingu... : D
pzatym moim zdaniem wlatcuw moch nie ma co porownywac do SP ... z tego co czytalam to ta "bajka" miala na celu osmieszenie ministra edukacji, szkoly i jego pomyslow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |