![]() |
4 proste jak drut :)
ale do 5 to nie wiem jak sie zabrac. edit Pomylilo mi sie, mam problem z 5b wlasnie. podpowiedź plx :) |
Cytuj:
Teraz bije się z 5b ;) @Cafe Ja tak samo załapałem stopa w tym miejscu, nie mam pojęcia (znaczy jakieś tam mam) jak to zrobić ;/ |
Jakis hint do 5b ? Bo nie zabardzo wychodzi mi ukladanie tego hasła
|
Trzecie właśnie zżera mi mózg...
Odkryłem zdanie na obrazku. Jak na razie wgapiam się bezmyślnie w kod źródłowy, może coś z tego będzie... |
o co w tym chodzi bo nieznam dobrze angielskiego
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Nie, już prędzej doom :P. I musisz brać pod uwgę tylko "wyznaczone" litery A ja tkwie przy 7 |
przy 7 musicie pamiętać że jest właśnie 7 grzechów głównych! nie mniej ani nie więcej! i pierwszy obrazek mówi wszystko. o ile sie wie co oznacza słowo useless :)
|
Ale mnie przyp*****lilo na 20 :o układam warstwy w słowa ale nic :D Jak coś to jestem otwarty na hinty ;o
|
@Shinjix
Przeszedłeś z 7 do 25 w takim czasie? O.o Nic tylko pogratulować. Ale jestem pewien że 38 cie zatrzyma,na jakiś czas ;) @ UP Jakie warstwy na słowa? To w programie graficznym akurat kolega zrobił,ale z tego co wiem,to coś powinno być pod spodem.. Cytuj:
@ Thero Literek jest w miarę mało.Polecam ci wpatrywać się w nie,a znajdziesz odpowiedź. Przynajmniej ja ją tak znalazłem.Litery odpowiedzi nie są róźnie porozmieszczane,tylko w postaci węża. |
Cytuj:
Boże jakie to banalne, jedno słowo. |
Cytuj:
1. Pomyslec nad podpowiedzia. 2. Pobawic sie w programie graficznym obrazkiem 3. Zagladnac do zrodla. 4. Jeszcze raz pomyslec nad podpowiedzia. W wiekszosci nie musialem patrzec do zrodla. Czesto to sa lamiglowki slowne. Poza tym "wyczailem" sposob myslenia autora. Do 7 bylo ciezko, ale jak sie zorientowalem o co chodzi i zaczalem "myslec tak, jak on", to szlo z gorki. |
A ja wciąż tkwie na 5b : <
|
7 jest trudna :P
|
Dzieki shin... "down" mialem, ale dalej nic nie moglem wykombinować ;/
|
@Shin
Trzeba to bylo wyslac na pm, lepiej zedytuj post, teraz mozna dojsc do 6 omijajac reszte =P Utknelem na 6(6) nie wiem jak ten kod rozkodowac, jakies hinty?:p |
Shin jesteś zaje*** ;*
|
Cytuj:
A posta usunalem... :) |
6(66) zrobiłem z niecałe 20 sekund :D:D
Tak to jest jak jest sie fanem Iron Maidena :D Pomocy z 20!! ;d Mam ściągnięty ten plik lecz co dalej ;o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |