![]() |
tu sie z wami zgodze nie powinni zmieniac oprawy graficznej gdyz to ona nadaje tibi niepowtarzalnego uroku i klimatu :) a i przede wszystkim powinni udostepnic nowy kontynent albo chociaz jakis nowy calkiem spory kawalek terenu dla FACC-ow :/ jakby nie bylo o faccow tez powinni dbac nie w takim stopniu jak o paccow to oczywiste ale raz na jakis czas przydalaby sie jakas zmiana (nie lazi mi o kosmetyke) w koncu chodzi tez oto by przyciagnac do tibi jak najwiecej ludziska w sumie byloby fajnie gdyby np dodali moze jakas nowa profke :] to by z pewnoscia ozywilo swiat tibi nadalo powiewu swiezosci
|
buu6@
Pana zapraszamy do kupna PACC... |
Cytuj:
Nie płacisz, więc nie wymagaj. |
ej ludzie ja sam nie mam pacca i wiem jak to jest wy placicie wy wymagacie ale Cipy powiny dawac 5 % dla facca i 95 % dla pacca co update my bysmy sie cieszyli z tych malych 5 % (ale nie chodzi mi o rzeczy tylko o tereny) ktos sie ze mna zgodzi ?? :DX(
|
kurde niewie ktoś z tutorow kiedy bedzie test server publiczny ??
|
Cytuj:
@D juzio Czy gdybyśmy wiedzieli, to ukrylibyśmy tę informację przed Tobą? :P |
Cytuj:
Z danych z test servera wiadomo, że facc dostanie -Potwór - wiwerna(wyvern) - 1 spwan na Vedze, i prawdopodobnie kilka na poh. -Tarantule na poh -Najazdy goblinów na faccowskie miasta. W zamian za odzyskanie skradzionych prezentów możemy otrzymać ciekawe przedmioty(santa doll, santa hat np) -quest log Więc masz swoje 5% i nie narzekaj. W grucie rzeczy-to ciesz się, że są ludzie płacący za utrzymanie Tibii(Pacce), żebyś ty mógł grać za darmo. A, że mają z tego przywileje. @up Otwarty ts ma być po weekendzie. Teoretycznie |
@Dwimenor
Wiesz może, czy z domku znikną mi pochodnie i tablice ze ścian ? |
Cytuj:
|
Dwim
Wyvern bedzie resp około 10 na skałach przy kazordoon tam gdzie dragon sie respi ;) |
Cytuj:
@Dzidorek Stary,lookając o której napisałes swojego posta kamień spadł mi z serca ze nie jestem jedyny na tym forum którego męczy bezsennosc:P |
Zasady Są Po To Żeby Je Łamać, To Żaden Dramat :evul:
|
Cytuj:
@up. Poco Odświeżałeś temat ;)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |