Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Domki po świątecznym update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105303)

buu6 09-12-2006 13:43

tu sie z wami zgodze nie powinni zmieniac oprawy graficznej gdyz to ona nadaje tibi niepowtarzalnego uroku i klimatu :) a i przede wszystkim powinni udostepnic nowy kontynent albo chociaz jakis nowy calkiem spory kawalek terenu dla FACC-ow :/ jakby nie bylo o faccow tez powinni dbac nie w takim stopniu jak o paccow to oczywiste ale raz na jakis czas przydalaby sie jakas zmiana (nie lazi mi o kosmetyke) w koncu chodzi tez oto by przyciagnac do tibi jak najwiecej ludziska w sumie byloby fajnie gdyby np dodali moze jakas nowa profke :] to by z pewnoscia ozywilo swiat tibi nadalo powiewu swiezosci

Poprostu Pitbul 09-12-2006 14:25

buu6@
Pana zapraszamy do kupna PACC...

P0nury 09-12-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez music@l (Post 1118393)
@@up

ach te cipy cipy :]

Mam postać na 12 lvlu i tak naprawdę pacc mi jest gów** potrzebny, bo domki to dla bogaczy są, a nowe tereny? Phi nowe tereny to tylko dla h-lvli bo niedałbym rady moim sorciem pogonić hero itp. :] a PoI tym bardziej.
Oczekuję w tym (jeżeli Cipy robią niespodziankę) lub w następnym uptade nowych wysp dla FACC, lub też kontynentu (coś w rodzaju Darama Island), bo po prostu FACCi nie będą chciały grać, pokasują postacie jak się wkurzą i zostaną same Pacci i tak powstanie płatna gra Tibia Pay :D :p

Ojej. Ale mi będzie smutno.

Nie płacisz, więc nie wymagaj.

lukitak 09-12-2006 16:00

ej ludzie ja sam nie mam pacca i wiem jak to jest wy placicie wy wymagacie ale Cipy powiny dawac 5 % dla facca i 95 % dla pacca co update my bysmy sie cieszyli z tych malych 5 % (ale nie chodzi mi o rzeczy tylko o tereny) ktos sie ze mna zgodzi ?? :DX(

D juzio 09-12-2006 17:41

kurde niewie ktoś z tutorow kiedy bedzie test server publiczny ??

Redknapp 09-12-2006 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D juzio (Post 1119295)
kurde niewie ktoś z tutorow kiedy bedzie test server publiczny ??

Pytanie o test-server, odcinek 7.894... X(

@D juzio
Czy gdybyśmy wiedzieli, to ukrylibyśmy tę informację przed Tobą? :P

Dwimenor 09-12-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukitak (Post 1119073)
ej ludzie ja sam nie mam pacca i wiem jak to jest wy placicie wy wymagacie ale Cipy powiny dawac 5 % dla facca i 95 % dla pacca co update my bysmy sie cieszyli z tych malych 5 % (ale nie chodzi mi o rzeczy tylko o tereny) ktos sie ze mna zgodzi ?? :DX(

Nie wiesz-nie zabieraj głosu.

Z danych z test servera wiadomo, że facc dostanie
-Potwór - wiwerna(wyvern) - 1 spwan na Vedze, i prawdopodobnie kilka na poh.
-Tarantule na poh
-Najazdy goblinów na faccowskie miasta. W zamian za odzyskanie skradzionych prezentów możemy otrzymać ciekawe przedmioty(santa doll, santa hat np)
-quest log

Więc masz swoje 5% i nie narzekaj. W grucie rzeczy-to ciesz się, że są ludzie płacący za utrzymanie Tibii(Pacce), żebyś ty mógł grać za darmo. A, że mają z tego przywileje.

@up
Otwarty ts ma być po weekendzie. Teoretycznie

Frisbi 09-12-2006 18:16

@Dwimenor

Wiesz może, czy z domku znikną mi pochodnie i tablice ze ścian ?

dzidorek 11-12-2006 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dukos (Post 1118025)
ALLE LUJAAA !! ;D

w koncu porzadki w domkach, lozka tam gdzie chce i koniec z walnietymi piekarnikami ^^

AWE Cipsoft ! ;]

Z tego co mi wiadomo to lozka beda caly czas tam gdzie byly i nie bedzie mozna ich przesuwac...

Duch Guardi 11-12-2006 07:46

Dwim
Wyvern bedzie resp około 10 na skałach przy kazordoon tam gdzie dragon sie respi ;)

Tristo 11-12-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor (Post 1118011)
Nie trzeba się też się martwić

Dwim,nie podejrzewalem Cie o jąkanie:P

@Dzidorek
Stary,lookając o której napisałes swojego posta kamień spadł mi z serca ze nie jestem jedyny na tym forum którego męczy bezsennosc:P

AdiXiOr 14-01-2007 19:27

Zasady Są Po To Żeby Je Łamać, To Żaden Dramat :evul:

Pawelcio 14-01-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul (Post 1118885)
buu6@
Pana zapraszamy do kupna PACC...

ON nie jest taki głupi, żeby kupywać coś czego tak naprawde niema.:].

@up.
Poco Odświeżałeś temat ;)?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.