![]() |
Po co rozbudowywać tibie i tak już teraz jest zbytnio rozbudowana
czemu nie lepiej wrócić do starej tibii 7.4 bez SP i łamiących się spearów. wtedy knight i pall byli uznawani na najlepsze profesje a teraz.Eternal Oblivion wbijał swój lvl 4 lata a mateusz niecałe 2 lata i ponad 280 lvl.gdyby updaty tak bardzo nie ułatwiały życia paccowym sorcom i druidom to byśmy mieli dużo więcej knightów w czołówce a nie tak jak teraz druidów i sorców |
gdyby dali to co opisujesz w temacie to by obrazili silkroada ;], lineage 2 i inne dobre tytuly
|
Cytuj:
<uległem pokusie> @Sprawa o rozdzielanie pkt niczym diablo, mu, hb [...] Nie. @Różne rodzaje łuków Tak. @Różne gildie niczym w gothicu Jak najbardziej tak. @wyrównanie profesji Tak Tak Tak. Miałem filmik jak eternal męczył sie z 15 minut z 90 sorcem, dopiero jak wpadli jego 2 qmple to go zabili... gdzie tu równośc lvlowa? |
@up
bolty, p bolty. tego 106 msa to kupiłeś? tibia jest taka mega super wypas, bo nie ma rzeczy jakie mają XXX gier |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wlasnie dlatego tyle osob gra w Tibie, jest ona jedyna w swoim rodzaju. Wiekszosc gier RPG, MMORPG polega wlasnie na tym co opisales, jesli by zaszly takie zmiany za pewne wiele ludzi odstawilo by te gre. TIBIA MA ZOSTAC TAKA JAKA JEST!
|
Popieram moglo by tak byc;) ale tylko mogloX(
|
Autor perfidnie lubi gohtic'a :D ale Ja też ;).. No fajnie fajnie.. ale Tibia to wkońcu Tibia a nie jakaś super mega rozwinięta gra RPG jak WoW albo L2 czy nawet GW
|
Ale właśnie o to chodzi w Tibii, żeby była tak prosta, aby każdy idiota mógl w nią zagrać, a za rok kupić sobie pac-ca
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |