![]() |
hmmm
Co do update to good ze na te swieta tyle nowych bajerkow ale nie to mnie tak bardzo cieszy ! mianowicie mam nadzieje ze all ludzie poleca podziwiac zwiedzac i zabijac nowe potworki robic nowe questy i ze wkoncu Dragon lair w venore bedzie FREE :P need fast 100 lvl :P
|
Zaraz będą tłumy w moim AB :( ;( :(
|
NO to Chooy Robie Knighta ;/
|
nowe swiateczne dekoracje do domkow!! OMFG jak zaj~~~~iscie !! ;|
..moze zajeliby sie w koncu czyms powazniejszym np. voc balance a nie dodawali jakies ciasta i kartki swiateczne ;| |
Cytuj:
http://download.cipsoft.com/tibia79***** <<< zasysać ile się da bo po 20:00 będzie masakra. @down: masz tutaj chopie :) |
Kto ma klienta 7.9 niech wrzuci na rapida albo coś innego, bo później będziemy z godzinę ściągać...
EDIT: @up Heh, net wolno działa i dlatego napisałem zaraz po Tobie xD |
Jak ktoś na linka do Tibi 7.9 to poprosze :)
|
jak to to dragon lair byl dla pacc
jak tak to niewiedizlem ;/ |
Troche za wcześnie ten update... nawet sie na testa nie zalogowałem :(
Szoda też że większość nowym potworów jest aż tak dobra i chroni tylko questa (niby jest nowe miejsce do expienia ale watpie zeby ktoś tam expił :/) |
Cytuj:
|
zeby te update wypalilo bo jak nie to tak sie wnerwie ze kurde pozasmiecam wszystkim domki:D
|
|
Cytuj:
I kto wcześniej pisał, że już się pobrać nie da? Wszystko się da :P |
Użytkowników czytających ten temat: 390 (zarejestrowanych: 93, gości: 297)
szkoda ze niezdąZyłem wejsc na test serwewr ale zaa to update :p :p :] :] :) :) :p :p |
Ab'dendriel
A ja mam mieszane uczucia co do Ab'dendriel.... Niestety, przynajmniej na miesiąc miasto to straci swój cały urok - spokój, mało noobków :P itp... Teraz będzie całe zapchane :( Każdy będzie chciał zobaczyć Ab'dendriel :(
Mimo to, czekam na update z niecierpliwością, i mam nadzieję ze CipSoft (HAIL!!) nic nie spie*****ł...:] EDIT: Omg, w trzy minuty 6 postów :] Ale mamy tłok dziś. |
Cytuj:
Albo mi net siada albo juz po ptokach:P juz ok :P |
Ja w ostatniej chwili ściągnąłem klienta :) :P po ściągnięciu próbowałem przejść na "supported fansites" i już się nie dało :)
Miałem farta, bo ostatnim razem jak po włączeniu strony, to nie mogłem ściągnąć tyle było chętnych :) Nareszcie ci wszyscy, którzy byli głupio wpatrzeni w ekran czekając na update, teraz są śliniący, głupio wpatrzeni w ekran monitora, ciśnienie 678/346, kolejny ołówek do wywalenia, bo obgryziony do grafitu i tylko CZEKAĆ... |
Cytuj:
Jestes Boski :) |
cool updej but i must do my homework 8o .the life is a very ciezkie ;/
edit: ,,Użytkowników czytających ten temat: 483 (zarejestrowanych: 122, gości: 361)" |
Ja już od dawna w Ab mieszkam :P Nie zauważyłam tych nowości... Ciekawe gdzie Mikołaj będzie :P
Ja już 7.9 Tibie ściagam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |