![]() |
.48. Miasto Ab'Dendriel+ Hell Gate: o
Poziomy wyżej: Elf. Na powierzchni: Sake oraz Elf. Pod ziemią: Rat, Sake, Troll, Skeleton, Rotworm, Elf, Elf Scout, Ghoul, Slime oraz Demon Skeleton. Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ? :tongue: |
Mapa
Mapa rewelacja.
Co do okolic Venore to trafiają się skorpiony pod ziemią.Bodaj 27b. |
Q: Dobra , co to jest Sake ? Tzn. wiem co to jest ale czy działa tak samo jak wino ?
A: Ja tego sake nie napisałem :P Q: Nie ty to niby kto? A: Mój komputer. Q: ??????..... A. Ściślej mówiąc Word. Kiedy w tym wordzie co mam napiszę Snake to kiedy wcisne spacje word dkonuje autokorekty na Sake gdyż myśli, że o to mi chodziło. A ja po prostu zapomniałem poprawić :P. Wszystko ;) ~ByE. |
Ostatnio troche zwiedzalem OF, a wiec:
Numer 50 na powierzchni: Bugi w ilosci hurtowej (tylu bugow jeszcze nigdy nie widzialem). Warwolf (~10 w sumie) Pod ziemia jest jeszcze kilka beholderow. |
do 4 na powierzchni jest spawn mino guarda i draga
|
48. w HG jest jeszcze gs
|
Jak sie dostac do tych orcow na edron??
|
wywalista mapka
dlugo takiej szukaklem az tu znalazlem na forum :D dzieki !! |
Cytuj:
|
sprawdzilem tylko do 14 i musze dodac ze wlasnie w
14 camp jest poziom wyzej orc shaman |
gdzie jest liczba 33?
|
niedaleko numeru 51 tak gdzies na polnocny wchod po drugiej stronie rzeki jest mala jaskinia dwarfow.
poziom wyzej nic na powierzchni rotworm pod powierzchnia dwarf soldier, dwarf guard. |
Hmm, pamiętaj na przyszłość o możliwości edycji postu bo w przeciwnym razie możesz mieć problemy z modkami :P
odnośnie twoich wskazówek....okolice OF są i będą jeszcze wnikliwie badane więc nie przejmuj się tymi lukami. Ja jestem świadom obecności tych obozów ale nie umieszczałem ich na mapie ponieważ nie wiedziałem co dokłądnie się tam znajduje :P Jak przyjadę do domu to wezmę siętrochę za tą mapę bo tak trochę liupa tak długo to ciągnąć hyhy więc MaTkus, szykuj miejsce na serwerze :D |
Cytuj:
|
Chciałbym sie dowiedzieć co do 38 i 39 numerków!!!!!
Chcem iść na vampy triple spawn w którym numerku to bedzie!!!??? i jak tam dojsc plz powiedzcie? |
Cytuj:
Ej nie ma przy tych domkach nigdzie nic Znalazlem ale wejscie bylo nie przy castle basement tylko przy zwyklym basement |
jeśli się nie mylę niedawno dodano cyklopa na powierzchni w 30. małym obozie amazonek...
|
dzięki, teraz wiem gdzie expic
|
mapa respu
hmmm..... ja zuwazylem maly szczegol ale dla malych lvl bardzo wazny. Wez rozbuduj punkt 27a i 28b.a dokladniej:
[IMG]c:\moje dokumenty\swamps[/IMG] w tym: 1. jaskinia z orcami, orcami spearmanami, nizej jest quest z axe ringiem 2. pod ziemia jest jaskinia z 3 rotami 3. ruina z kilkoma swamp trollami 4. wejscie do jaskini z rotami 5. respawn 3 bearów 6. tajne wejscie za drzewem do jaskini pelnej swamp trolli i ghoulem i skeletorami gratis :D |
Bardzo superowa...
Super mapka dlugo sie pewnie meczyles ale ogulnie rewelacja mimo kilku bleduw gdyby byly reputacje mnialbys ode mnie + a na razie tak dla swiadomosci +
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |