![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś wcześniej napisał że było parę hitów po 130,
jeżeli palladyna stac na strzelanie z tej kuszy to musi miec około 100 levela żeby zrobic ten quest, więc ciągnąc dalej ja mam palladyna na 26 levelu i ze skillami 62 (mizernie) mój best hit to 153 a często jak expie na beholderach to zdażają mi się hity powyżej 100 przynajmniej z 10 na 30 minut expa więc myślę że nie opłaca się wydawac 2kk na tą kuszę żeby walic takie hity jak 130..... Jestem zdania że Cipy ukryły w tej kuszy znacznie więcej walorów strzeleckich niż zostało wcześniej wymienionych, zresztą nikt jeszcze nie stwierdził prawdziwych atrybutów kuszy, łuku, czy arbalisty są to tylko domysły i przyjmowane wartości (0 atk : 0 def) które nie są niczym potwierdzone coż pożyjemy zobaczymy narazie młodzież palladynowa taka jak ja może sobie o tym tylko pomarzyc |
Cytuj:
|
Cytuj:
No nic, pewnie Ci umknęło... |
Cytuj:
Co do tematu, to 130 to malo? knight nawet sie nie zblizy do sredniej hitow 100 wiec nie ma co narzekac |
Cytuj:
srednia 100 knighta z 90 skillem jest cos ok.100 (z sov lub tej siekiery z aniha) a widzialem hit w demona który ma bardzo duży arm z ice rapiera za ponad 350. |
Cytuj:
Glorrfindell :D a zresztą to nie o to chodzi, tak samo każdy knight może sobie marzyc o magic long swordzie ale wiadomo że ma go kilka osób w całej tibii. Nie mniej jednak czuje się poszkodowany jako palladyn że jest taki mały wybór broni dystansowych, uważam że trowing starsy powinny byc tańsze za to jednorazowe to by było dobre, bo i tak nikt na nich nie skiluje, a jak walisz w kogoś z tego to tylko można się pośmiac bo on zbiera je lub wyrzuca do wody :D tak samo ze spearami ;) ale spearami nie atakuje się innych a trowing starsami już możnaby.... P.S. czy jakiś zacny palladyn się wypowie czy kupienie bohów to jest rzeczywiście dobra rzecz, czy tylko takie noobowe zachcianki a i prosze żeby na to pytanko odpowiedzieli mi pallkowie bo że knight musi miec bohy to wiem bo inaczej może nach***c innym profesją |
Knight w potwory typu ds, leader, vamp, necro, warlord, ancient scarab, gs, hero, bk, serpent spawn, hydra, behe, faraony i demony w ogole nie trafia z broni bądź trafia bardzo słabo, pal nawet ze zwykłej kuszy zadaje dużo większe średnie obrażenia, a co dopiero z arbalesta i infernal boltów. 8o Moim zdaniem ta kusza jest niepotrzebna i tylko pogarsza balans profesji w Tibii, bo knight staje się coraz gorszy w stosunku do pala.
|
Jak masz kasę - kup - w końcu czas to pieniądz. Zależy gdzie (chcesz) expisz/ć. Jak chcesz na ~30-35 lvl chodzić na OF to BoH'y będą raczej niezbędne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wiem, ale czemu palek ma nie dostać nowej broni? Dlatego że jest od niego gorszy knight? To mają ulpszać tylko knighta?
|
Cytuj:
Tak, powinno się ulepszyć knighta ponieważ jest najgorszą profesją! Nie widzę w tym nic godnego dyskusji.. |
zalezy co macie na mysli mowiac gorsza profesja!!! to ze dluzej skiluje? jezeli chce byc dobry niech skilluje. Paladyn ze skillem 70 expi duzo wolniej niz knight z tym samym skillem! co prawda knight musi skillowac ale jezeli ktos NIE JEST cierpliwy to niech gra kim innym.
bylo kilka wypowiedzi ze kusza strzela na caly ekran ---> nie prawda, nie strzela @topic wiekszy zasieg?? gdyby potwor stal poza ekranem i tak do niego nei strzelimy bo nie widzimy. Chyba ze uciekajacy. lepiej by bylo gdyby miala wiekszy damage |
Cytuj:
Got it Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Palem ze skillem 70 spokojnie klepie gs'y, pokaz mi knighta ktory robi to samo. Paladyn jest profesja ktora expi najtaniej, praktycznie za sama cene boltow bo utrzymuje dystans i nie potrzebuje tylu run i manasow co inne profesje (na dobrych potworach obrywa tylko z magii dystansowej, na slabych i srednich czesto w ogole) wiec chyba logiczne jest ze NIE powinien expic szybciej od sorca/druta skoro expi od niego taniej. Natomiast knight expi zarowno najdrozej (uhy cholernie drogie) jak i najwolniej (smiechu warte obrazenia), nie istnieje w pvp, nie wykonuje questow solo, nie soluje mocnych potworow, nudno trenuje, itd itp. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |