![]() |
super poradnik spoko gosciu jestes dzieki toie zarobiłem już kilka k:D Jak będziesz wiedzieć jak robić inne ciasta lub gdzie znaleźć przepisy to pisz bo bardzo tego potrzebuje:D
|
Poradnik dobry, można by go ulepszyć pod wieloma względami, ale chyba wszyscy nauczyli sie robić ciasto, a właśnie o to tutaj chodzi.
|
Poradnik super, na pewno wielu osobom pomoże.
A, i oczywiście jedna uwaga - warto by dodać, że mleko da się kupić także w jednej z magicznych wież na Edron ;) . |
Cytuj:
Sorry za double post, ale pomyliłem przyciski i kliknąlem w cytuj :( |
Świetny poradnik 10/10 rób wiecej poradnikow nadajesz sie do tego :)
|
?
A gdzie jeszcze moge kupić taki nuż ??? Bo do veno nie chce mi sięlecieć :(
|
ocena
Ocena 10/10 sam się zastanawiałem jak się to robi ale mam pewne zastrzeżenia ponieważ jako szanujący sie rolnik <---żart wiem że siano to sucha trawa a my musimy zciąć Wheat<---pszenicę a nie siano btw popraw to i można przenieść8o 8o
|
poradnik super :D jak tylko będę na mainie dla facc na pewno upiekę :)
|
Poradnik 10/10, jednak są literówki "spszedasz"-powinno być spszedaż. Ale po za tym extra.
|
Pomoc dla tych którzy nie mieszkają w venore,Bucket można kupić w AB. B)
|
Jak upiec ciasto to wiedziałem tylko nie wiedziałem jak zrobić świeczkę i owoce. I mam jeszcze pytanie: czy to musi być jabłko czy może być inny owoc i też czy jak dam np. Pomarańczę zakładając, że można ją użyć to czy ciasto będzie miało dookoła pomarańczowe owoce?
Z góry thx. |
Cytuj:
Możesz każdy owoc użyć, lecz wyjdzie i tak ten sam kolor :) |
Cytuj:
|
Ale fajnie zaras biore się do pieczenia ^^
Fajny poradnik Pozdro. |
Jestes super! Daje 10!
|
Spoko poradnik ;) 10/10 for you
|
Poradnik bardzo dobry.
Wszystkiego co potrzeba można się z niego dowiedzieć. Moja ocena to 10/10 P.S. Fajnie by było gdybyś pisał więcej poradników :p |
Moje Ocena To
Moje Ocena To 9999999/9999999 Każdy "Debil" z tym poradnikiem by Umiał zrobić te Ciasto i Je Udekorować...8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Poradnik very very good 10/10 ale jest malutki błędzik /////Tutaj dołączam skrina gdzie kupić "WIARDO!", także możemy je znaleźć w różnych miejscach!/////
Chodzi mi o wiardo :) |
up /\ chyba WIADRO
Poradnik super to se dziś popieke |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |