![]() |
@up niestety, on ma namiary IP kazdego co jest zarejestrowany na forum i ma takie programy ze jak tylko wpisze nick postaci to odrazu ma passy (tyle ze zakodowane ale odkodowanei to nic trudnego) juz haknal jednego kolesia, mojego qmpla :/
|
bedzie chack to bedzie itemki przelozylem
|
to jeszcze moze kompa odlacz od neta na dluzszy czas gdzies z miecha bo Ci spali albo jakies wirusy wgra i co bedzie :/?
|
Cytuj:
|
ehh widze chack nieunikniony ......
tez chce umiec hackowac ale cuz bye,bye tibia |
Cytuj:
Btw. lepiej nigdy nie podchodz do kompa na odleglosc mniejsza niz 66,6 metra bo Ci bolt zniszczy komputer i zapanuje nad twoim muskiem!!!!11 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale Ja Nikomu Nie Oddam Widze Ze Virusy Sa Przyslyane Ale Usuwam<<<doby Anty Vir
|
Cytuj:
To juz musialem skomentowac bo juz nie moge wytrzymac? hhhaaaaaaa xd Lepiej wyciagnij wtyczke z modemu, napisz list do cipów ze sie haxioruja !!!!11 nóp blx @Down 8? xd |
Tak wyslij mu jescze pizze bo zje ci mame :confused:
august ile masz lat? |
@Up HAhaha Pamietam ten tekst u Bysia 8o 8o 8o 8o 8o 8o (omal sie nie zlałem):D
Co do tych tekstów to naprawde szkoda gadać... goscia dawno na ignore bym dał ...X( X( X( |
Cytuj:
|
skiluje sobie w najlepsze i postanowilem sprawdzic co to za temat tak szybko sie rozwija a tu dup takiej polewy juz dawno nie mialem tutaj nawet brat wielblad nie pomorze :PP nawet nie wiedzialem ze na naszym serwie jest taki koles a tu tyle smiechu mi dostarczyl :D:evul: :evul:
stary ss sa w pyte sam nie wiem czemu sie czepiaja .........:8o 8o 8o hahahahah gl :P |
A CZY TO JEST REALNE SHAKOWANIE MNIE PRZEZ GOSCIA:baby:
REKORT Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 8, gości: 5) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Up hahaha... pzdr |
nice ss'ki, jaram sie ^^
|
Tez sie jaram^^
|
@August:Ty udajesz takiego matoła,czy nim jesteś?Przecież Ty masz z 10 lat,
co kto coś powie to mu wierzysz.Zaraz Ci ktoś powie,żebyś skoczył z mostu albo się powiesił,bo nie ma dla Ciebie ratunku,to też uwierzysz?N/C. Nie chcę Cię mieć na sumieniu(jeszcze mu psychike zepsujecie) i powiem,że nie może Cię w taki sposób schakować. btw.Rzeczywiście można się usmiać :P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |