![]() |
Omg
Popatrzcie kiedy był ten temat pisany. Ruszcie mózgiem i pomyślcie sobie że to jest na starą tibie.
|
ejj.. ludki!!! spojrzecie... temat zalozony w sierpniu poprzedniego roku... jakis koles sobie szperal na forum i wynalazl temat, o helgate i sie dziwi, ze po 5/6miesiacach ten link juz nie jest hostowany...:]
|
dupa u mnie sie nie da sciongnonc ~~ale jak tylko sie uda to ocenie i mysle ze dam +
|
pomocy
Elo jestem tu nowy i chcialbym zobaczyc ten filmik i niewim jak pomuzcie z gory dzieki :p
|
popraw
mi nie chce wejsc :( |
OMG wy to macie problemy wejdźcie sobie na TU potem movies i ściagajcie filmiki
|
sry ze noobkuje ale nichodzi popraw to bo chce to ogladnac i moze pujde z kumplami tam
edit: sry juz jest ok :) |
****a jakis noobek odnalazł temat i sie jara na cały swiat ze mu film nie chodzi, bylo patrzec do cholery kiedy to bylo zalozone~
|
:baby: Pewnie juz nie obejzycie filmiku kupa czasu oplynela poszukajcie innego
|
Mi nie działa ;( ;(
|
SIEMKA
Linka jest zly nie moge otwozyc filmu ;( a naprawde cghcialbym go obejzec ;) |
link sie z***al :(
|
o Boshe jak nie działa to wejdź na tą strone potem daj movie i ściągnij filmiki czy to takie trudne już to pisze po raz drugi X(
|
aha.to stary filmik po kij ktos to wygrzebywał ?! --
|
C00l filmiki. Mogles dac link calej stronki.
|
PLZ Pomocy!!!
Napiszcie mi na Email Jak zrobić żeby inni mogli stąd ściągnąć mój filmik plz :(
Email: [email protected] |
jak sie ten film odpala!!??
X( czy do tego musze miec x-peka ?? bo mam 98 windowsa i niemoge odpalic :(
|
Cytuj:
Moge cie prosic zebys to wrzocil razem a nie tak jakoś dziwnie bo mi nie dziala a oglondnol bym se wrzuc normalnie plzz... :baby: :baby: __________________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
|
:(
mi nie dziala link jakis ukrainski blad wyskakuje ;(
Ps. Dajcie mi klucz do Hell gate na aldorze :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |