![]() |
hahahaha
HAHA padl !!!! troszke dziwne ze 280 ms zlozyl sie na combo a uha sie za full hp i nadodatek go druty exurowali sio.... wiec pewnie mial laga lub cos w tym stylu
|
Cytuj:
hmm ja tak nie umie ale ok .. Zamilcz i wyjdz. Tyle w Teamcie Hail Vision |
21:46 Tarrin Kerrax [118]: HAAHAH PING 45K AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
N/c, Vision pokazało jakimi są nabami na tym battle i na forum.tibia.com. 1. Potrafią tylko pingować innych. 2. Napisali na forum, że nie mają zamiaru urządzać open battle. Dlaczego? Strach? Na razie jest 4:2 dla Vision, ale w tym tygodniu czuję, że Ima/Burn Abl/Katrila padnie :-) |
Wg mnie nie ma czym sie chwalic. Powinni mu prad w domu wylaczyc - mieliby pewnosc, ze nawet sie nie bedzie ruszal...
|
Cytuj:
|
2. Napisali na forum, że nie mają zamiaru urządzać open battle. Dlaczego? Strach?
LOL ich jest 2 razy mniej? pomysl kur'wa :) |
Najlepsze jest to ze Imargan zabral mu najwiecej obrazen, a wszysca pisza ze knight slabo bije:D
|
Cytuj:
Cytuj:
1. "Włożyli go" tam, gdzie tylko 1 drut go siował. 2. UH, nawet na yellow, nie uleczy go do fulla. 3. Był spingowany |
Ostro....;)
Gratz Dzikkusek , Gratz Zwid |
Powiem krótko Hail Vision
Taifun going down :) |
Cytuj:
|
hmm po tym co zobaczyłem, Vision ma zarąbiste PVP i gratki dla nich, zastanawiam się jakim cudem Taifun dał się tam trapnąć, szkoda, że nie nagrywał to IMA :].
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taifun UH-a sie za 2052 hp. |
pchał sie na przód to go trapneli, proste...
"2. UH, nawet na yellow, nie uleczy go do fulla." - nie? -.- |
Pytanie: Taifun był pingowany przez Vision? Mnie sie wydaje, ze tak. Jest to bardzo widoczne. Chcę się tylko upewnić czy mam rację?
[Jeżeli nie wiesz, to nie odpowiadaj -.-"] |
Cytuj:
Hail Vision. Przejmujemy inicjatywę .. |
Cytuj:
@Luthi Nie, Taifun nie byl spingowany. Nie wiem kto to wymyslil ale to nie prawda, nie pytaj skad, po prostu wiem :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |