![]() |
Stop lolom !!
:confused: hm...Mi tam za bardzo się nie podobało.Mało opisów i wogóle jest do du*y.Nic nadzwyczajnego.Ja jestem w ab od początku gry czyli około 5 lat.Powiem ci szczerze że zauważyłam mase błędów.X( ..Temat do kasacji lub do zamknięcia . Powód : będzie mieszakć nowym.X(
|
Cytuj:
no dobra do konkretów świetnie zrobiony przewodnik;) dzienki za to bo 15 lv przeprowadzam sie z carlin do ab bede tam wojowal:crusader: i podrywal dziewczyny:D |
Kumpel utknal w AB
Powiedzialem kumplowi ze w ab jest durzo expowisk ten zaczol szukac i trafil do miejsca z teleportami fieldami itp. mowi mi cos o gs i o tym ze nie ma jak sie z tamtad wydostac plz help ;(
|
Mam pytanie
Ja widziałem w tej jaskini z ghoulami i skeletami na północy ab,trupa humana z świeżą krwią. Biorę na niego look i pisze: "You see dead human (Vol.10)" (chyba tak to się pisze). Czy znajdują się tam inne potwory płci męskiej :) ,typu:stalker,wild warrior? Proszę o odpowiedź. Ps.Super poradnik wreszcie wiem gdzie znajduje się ten resp orcow ;) |
@up: sprawdź na mapce respawnu, i popraw sens tego posta..
Cytuj:
|
Klucz
Świetny przwodniczek, ja z Thais sie tam aż przeniosłem (sam przeszedłem labirynt, bez pomocy :) ). Mam tylko jedno pytanie, gdzie kupie ten klucz za 50 gp do jaskini troli?? Z góry dzięki za odp.
@DOWN Dzięki, za klucz. |
Ashari.
Ab'Dendriel
MIasto elfów i miasto w którym mieszkam i jestem z niego dumny :] :] Chesz być mieszkańcem ab nic prostszego : 1.Isć na orca spearmana i wylotować machetet 2.WEjść do AB i skręcić w lewo. 3.Sciąć machetą kwaity. 4.Pszejść labirynt 5.Dojść do jeziorka 6.Pszejść przez teleport. :cup: PO wykonaniu tych prostych czynnosci pojawiamy się w temple :cup: Gratula mieszkacie w ab Radze kupic Klucz można nabyć go za 50gp u npc Shirith który znajduje się pod sklepem Shanara dzięki niemu dostaniemy się do troli ghuli skeletów i slmiów pod ab. Ciekawostka: Do npc można pisać hi i bye ale oprócz tego do npc w ab mozemy pisać : Ashari- hi Asha Thrazi - bye |
Świetny poradnik, ładnie, przejrzyście, wszystko objaśnione, dzięki :) 10/10
No, jedyne co zauważyłem to jeden ort na końcu, powinno być "graczOM" :) |
Poradnik świetny, sam prawie Ab nie znałem. Ale przyczepię się do Elvenbane.
Sam tam z Carlin dochodzę, bo to świetne miejsce do expienia i znam ten fort jak własną kieszeń. Lecz na Furorze zwykle przepelnione poziomami 20+. Możesz dać dokładniejszy opis(w nocy wejście do pełni zrespawnowanych poddziemii dla 15 sorka jest sztuką ;)) I Zapomniałeś podać, że w podziemiach też minotaury zwykłe latają. Na pierwszym piętrze w Elvenbane latają Minotaury, a na drugim Orc Warriory i Minotaury, a czasami ropnięty Berserker. Sam zaliczyłem tam 6 śmierci ^^. Ale sam poradnik napisany bardzo przejrzyście, dużo terenów ukazanych. Najlepszy w Ab jest ten labirynt. A teraz ocena: 9,7/10 |
świetny poradnik gratuluje 5
|
Sry za odkop, ale jak wejść do podziemi tzn do tej czesci gdzie sa te Ghoule i Skeletony i inne :P Przeszukalem cale ab i nie znalazlem wejscia.
|
http://img226.imageshack.us/img226/4074/partermxbx0.gif
X - Resp z wywernami .... Warto o tym wspomnieć xP |
Super poradnik!!!!!!! Kolega mnie namowil na zamek i zle wytlumaczyl jak sie dostac :) bardzo ladnie zrobione normalnie super! ocena 6 (plusa nie dam bo nie ma)
|
Sorki za archeologie, ale mam problem a nie chce tworzyc nowego tematu. Jak sie dostać http://img292.imageshack.us/img292/3...ytu322ull1.png
tu? |
Idziesz na trolle, schodzisz 1 poziom w dol, i na maksa w lewo, i potem bedziesz musial isc po ukosie, i na koncu masz dziure i dalej to juz przed siebie.
A imozesz jeszcze wziasc maczete i lopate i odkopac dziure za sklepem spozywczym. |
Fajny poradnik chociaz znam cale ab na wylot B)
Dopatrzylem sie 2 bledow! Mianowicie dales Northport( nalezacy do carlin) i kawalek Kazz Reszta jest raczej ok 7/10 |
pyta sie jak tam wejsc ja bym sie pytal jak wyjsc!:berserk:
|
Mam Bardzo Poważne i zarazem głupie pytanie...
Gdzie w Ab moge expic na 25 lvl sorc?? mam 25 mlvl wiem że słaby... moje eq : Medusa Shield , B robe , Wand of palague , Scarf , Boh , k legs , Royal helmet. Gram w tibie od 6 lat i pierwszy raz jestem w Ab... ;( |
Cytuj:
|
troll w podziemiach
nie znalazlem a szukalem jak juz ktos to napisal to sorx
moim obywatelskim obowiazkiem jest poinformowac o strasznym błedzie przez ktory niskie lvl-e moga stracic zycie ;( w poziomach nizej jest jeszcze resp 1 trolla :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |