![]() |
Cytuj:
,,Error occurred in reading data" niewiem jusz sam co z tym jest mam win XP 256DDRam nvida geaforce 4 i połonczenie lokalne (LAN) |
Cytuj:
|
Czyli nieprubować nawet 2 raz ściągać bo i tak niewejdzie ??? Odp plss fast albo co zrobić zeby weszło
|
@up kup nowego komppa:D
@Top na jakim servie gracie? |
@up
No właśnie na jakim servie(jeśli w ogóle sa servy) @topic Juz sciagam jeszcze okolo 3h. |
@up
sa 3 servy, Columbus, Magellan i da Gama i kazdy juz lekko przepelniony ;) podobno ma powstac w najblizszym czasie kolejny server. Ja osobiscie gram na Magellanie... czasami sa lekkie lagi, zwlaszcza w atenach gdzie jest najwiecej ludzi zawsze, ale poza tym nie jest zle. |
Ej ja wogule niewiem co w tej grze robic :|
|
Up:
To co chcesz... Idz kopac kamyczki, Idz handlowac, Idz zabijac mobki a pozniej vikingow itp, Idz sadzic roslinki... i wiele wiele innych rzeczy... Topic: ja gram razem ze swoja Guildia na Columbusie. PAre screenow (troszke juz stare) Cytuj:
|
Ledwo zainstalowalem i weszlem i juz mi sie podoba.
|
@Up
bo to nie mmorpg dla ludzi ktorzy chca byc de best i wogule bohater tygodnia i wysoki lvl:) |
Nom ale i tak nie kapuje o co lazi xD. Mam statek ale nie wiem co mam robic. Moze mi ktos pomoc albo dac strone z tutkami?
|
w pierwszych 10 min gry to nudne bylo:P ale jak na moze wylecialem i zaczolem bic piratow to spox :D
|
Cytuj:
|
Już mniej więcej wiem o ci chodzi. Przyjąłem quest na plantacje roślin i nie wiem jak go wykonać. Nie wiem skąd wziąć sadzonki.
|
z Dzikich roslinek, ktore rosna na suburbach miast albo wysp. (Ale te newbie questy sa ograniczone do 1 miasta)
@Gtyk: Materialy na statek dostaje sie od kolesia... Przynajmniej na ten lvl 1 statek (ktory mozesz zbudowac w Athenach/Alexandrii) |
Ale tam zawsze pisze ze to jest kogos. A statek to mam ale taki malutki z dwoma dzialami chyba.
|
kurde wkurza mnie to ze walne 2x piratow to spieprza gonie go 30 minut i juz mam to w d nie bede go gonil bo czas i province waste
|
Cytuj:
@Tomcio Pall szukaj takich ktore rosna na dziko... zazwyczaj sa troche bardziej oddalone od bramy, chociaz w jej poblizu tez sie czesto cos znajdzie. w ostatecznosci mozesz tez je od kogos kupic |
A mi instalacja się nie włącza ;(
A szkoda bo chciałbym w to pograć... Dajcie screeny! @edit Jednak działa!!! Trzeba trochę poczekać :P A wysłałem już posta i wtedy się włączyło xD |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |