![]() |
@up
Bóg zstąpił na Ziemię i wydał wyrok? TY myślisz, że botuje i od razu wszystko wyjaśnione? Omg... |
@roXen
zyje z kompem?sam tego nie wiesz wiec nie oceniaj.. jedyne co imponuje mi u niego to to ze jako jedyny polak moze sie poszczycic 278lvl.. chyba zasluguje na wielkie GZ!Mojego zdania prosze nie podwarzac!!-.- @Kiemi Ja tez uwarzam ze temat powinien juz byc zamnkniety bo kazdy ma swoje wlasne zdanie na ten temat a dalsze komenty nie beda prowadzily do niczego innego jak do kolejnych sprzeczek..(pozdro nooby!-.-) |
Cytuj:
|
Sonek:
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 431 do 603 Czyli wcale nie ma takich kosmicznych hitów, a expi na tych samych potworach co 48 ed z 40 mlvl bo to nie mlvl pozwala expić na mocnych potworach tylko ilość zycia/many. |
Slyszeliscie o czyms takim jak sio service? -.-!
Ludzie daja mu manasy a on chodzi z nimi na hunty i ich sio'cha pr0ste. no comment... |
Cytuj:
Tak wiec nie wymyslaj glupot tylko idz grac swoim mega doswiadczony 64 sorcem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy botter czy nie... nie chce spekulować na ten temat... Ale dziwi mnie to, jak chciało mu się tyle stać i w ogóle nie czerpać (moim zdaniem) przyjemnośći z gry... Ja nie umiem wystać tyle by Bp SD zrobic... nie chce cheatowac, a 'nic nie robienie' nudzi mnie..wole expic :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kapujesz? |
Gralem kiedys na securze i chybbaa troche wiem :P
Kiedys jak gralem to mowili ze [CHAR]Sonek[/CHAR] jest uhmakerem 130+ ek. I non stop jechał na manasach ... gosciu dawal cala kase z najta na druta I jechal non stop na manasach. Nie wiem czy to prawda, ale moja jest taka wersja :P Pzdr |
Cytuj:
|
zeby zrobic taki mlvl trzeba 2y 9d 37m 48s na promocji albo 3y 13d 12h 56m 42s bez promocji non stop spalajac mane
gdyby robil tylko uhy mial by 22,268,385 GP na mf musial by wydac 35,118,527 GP jakby chcial zrobic takimlvl w 14d 18h 43m 57s co 2 sec pijac mf, ktos go musial zasponsorwac o 13mln gp ;) |
Cytuj:
poprostu chcial byc najlepszy i jest omg... |
@ XIII
Cytuj:
|
Yeah, to właśnie kocham w Polakach ^^
"Ło jaaa!!111 on ma o 70 wienkrzy mlewel ode mje!!11 musi jehać na bocie!!111 nub jeden!1" Tak btw - czy botter, czy nie - i tak należą mu się wielkie gratulacje za to, że udowodnił że na tak "niskim" lvlu można mieć duży mlvl - ba, największy w grze. Respect. |
Wedlug mnie on nie botuje pewnie kase z uhow przeznacza na life ringi lub mf i jakos tam robi te uhy a nawet jesli jak wy mowicie ze to botter to i tak gz dla niego ze ma taki mlvl
|
@UP
to zes facet odkrył ameryke.. |
Bez sensu... tyle czasu wyjebał, że powinien mieć już lvl większy od Taifuna chyba że przez tyle lat nadal się nie nauczył grać... i wali po 2 lvle na rok.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |