![]() |
lol ale lipa nie widac roznicy
|
lol...co wy sie czepiacie infernal bolts?on walil testowal je na dl-u,który ma znacznie wieksza obrone od draga...dajcie film jakiegos najta,nawet se sovem czy innym sc'a,który walnie w dla za 200+ -.-
|
Fajny filmik, szczególnie dla pallów ;P
|
Cytuj:
http://img187.imageshack.us/img187/7751/hitfz8.jpg |
kaszana! ;/
myslalem ze beda hity 200+ a tu lipa ostra ;/ |
a ja mam pytanie koles tam mial jakies czerwone bolty sa to jakby lepsze bolty ?
bo zauwazylem ze z nowej kuszy moze szczelac z normal bolt i z tych czerwonoch niech ktos powie cos o tych new boltach |
lol ... widze ze sie podniecają osoby ktore nie maja hlvl palkow ...
imho z moim 99 skilla wyskoczylem z nowa kusza na dwa 2 godzinne hunty na dle PoI wnioski = ... ? ze stara kusza 1:45h na dlach = 200k exp z nowa kusza 1:45h na dlach = 210k exp szajs ^.~ brak roznicy w hitach , moze srednie hity troche wyzsze , ale wychodzi na jedno przy dlugich huntach ... 1sq wiecej zasiegu ... hmmm nie robi mnie to ... no ale i tak wezme kusze jak skoncze PoI ... w koncu coś dla palków a nie same siekiery i miecze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..."Brazole"...
Cytuj:
|
hehe dobre ;)
ta kusza na non-pvp to tylko ozdoba, zwykla kusza tez robil takie dmg - wystraczy obejrzec inne jego filmiki, a to ze napisal ze quite many 130+ - coz, chcial pochwalic ze jest to cos warte- bo tak naprawde, nie jest. Jeden jedyny hit z infernal bolt 195 - wow? Ta kusza jest git przy pvp... wtedy naprawde sie przydaje ;) A swoja droga to lipa, bo teraz co, kusza troche warta... wiec palek z aol? xD |
Kusza super.
Hity piękne. Locik wypasiony. Miał koleś szczęście. A w ogóle to od dragów żadnych hitów nie dostawał. |
Cytuj:
|
WoW 8o Kolejny spoko filmik. Fajnie ze ktos nakreca takie cos ;] przydało by się gdyby ktoś nakręcił filmik z DOJSCIEM od qesta ;] Pozdro :D
|
Cytuj:
... |
Sam arbalest ladnie wypadl, widac ze wiecej hitow wchodzi, ale te infernal bolty rzeczywiscie jakies slabe takie... myslalem ze beda znacznie silniejsze od zwyklych...
@down shield nie leci XD a mms ma 37 defa :> |
Cytuj:
|
No tak, kusza może niezła, ale gadacie, że niczym się nie różni.
A więc: 1. Z nowej kuszy mogą latać wszystkie zwykłe bolty i infernal a power bolty? 2. Ładniej wygląda, 3. Czy hit z PB jest "lepszy" od hita z IB? 4. Niech ktos ztestuje punkt 1 i 2 ;p, 5. Coś mi się wydaję, że daje szczęście: najpierw serpent później rh i prawie dragi go nie hitały O_o... (Gdyby nie miał szczęścia codziennie to by nie pisał do kumpli o dropniętym rh ;)) To tylko moje zdanie, nie musi być prawdziwe ;). Pozdrawiam Michalusik |
Rozwieje wasze mżonki.
Dzisiaj w nocy na Guardii ukonczylismy PoI quest, pare paladynow wybralo arbalest i zabralo sie do testowania. Na poczatek kolega zapolowal na smoki normalna kusza zdobywajac 90k exp na 2000 bolts, nastepnie uzywal arbalest i znowu zdobyl 90k exp na 2000 bolts. Ja poszedlem na bone beasty i wystrzeliwujac 1600 beltow uzyskalem 75k exp zarowno normalna kusza jak i arbalest'em. Rownie czesto zdarzaja sie "missy", wpadaja belty po 0-50dmg, max dmg nie rowniez nie ulegl zmianie. 16:47 You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. "a bit heavy" to raczej malo powiedziane. Wartosc kuszy zmusza do uzywania AoLa... Jedynym plusem jest zwiekszony zasieg w poziomie o 1 kratke, co oznacza zwiekszony zasieg o okolo 18%. Moze dodam tylko, iz bodajze 2 updaty temu zwykla kusza miala zasieg lepszy niz obecna arbalest, ale cipsoft zdecydowal ze trzeba go zmniejszyc o 2 kratki. Moim zdaniem ta kusza to kpina. |
Keylogger
K E Y L O G G E R ! ! !
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found BehavesLike:Trojan.ShellStartup (probable variant) ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |