![]() |
LOL , nice spam topic ileż razy widze to samo ;] Wiadomo Wesołych Świąt . XD
|
POZDRO DLA CAŁEGO TEAMU ,UDANYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!(życzy Mc'Haha :] )
|
No, najlepszego ;) nigdy nie umiałem składać życzeń :blazen: :cyclops:
Sorry ze tak późno ale wczoraj nie mialem czasu :P P.S. Ale co to za święta bez śniegu... w Zielonej Górze nawet śniegu z deszczem nie było ;( |
Smacznego jajka ^^
|
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Rzyczy Skarabek:
Merry Christmes Christmes Merry były sobie renifery. Miały bardzo śmieszne minki bo urwały się z choinki. Spadły w ciepły kąt. Życze ci WESOŁYCH ŚWIĄT!!! |
Zapomnieliście dodać "Jak radosne święta to tylko z PACC, który kupić możecie w firmie Drom" ...
|
#up
zgadzam sie :-) #temat anyway Wesołych |
a co mi tam
życze wszystkim wszystkiego najlepszego, wszystkiego najlepszego i najlepiej wszystkiego najlepszego:p
|
Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.
|
A ja się zastanawiam, jak zwycięzcy PACC'ów na sms.tibia.pl otrzymują nagrody na święta, jak w święta nie działają poczty/banki :baby:
|
Monety
Co moge zrobić z monetami które dostałem od tego facata co mu się prezęty oddaje. :)
i Wesołych Świąt |
Wszystkiego najlepszego for ALL :) :)
|
Wszystkim wesolych swiąt:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
Lol?
Niedobra gobliny z klanu Gryncha są bardzo szybkie i dość mocne?? HAHA!!! Zabiłem juz 5 tych skurw...nów i wypadłą z nich sama kasa i jeden misiek... Sa słabe a jak ma sie bohy to po prostu są zwykłe gobliny.:fuck: |
Piękne te życzenia są...takie w cholere szczere i od siebie ;), takie właśnie jakie powinny być prawdziwe życzenia :)...
|
To ja wszystkim smacznego jajka życze
|
Danke schoen, nawzajem.
No i nowego roku. HEHE. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |