![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pozdrówka dla moich znajomych na filmie. Co prawda nie ja umiescilem film, ale mówilem ze i tak sie dowiem? ;)
|
Cytuj:
|
rlly trzeba miec naryte zeby przez 6h siedziec przed kompem dla itema wartego pare "pikseli"
|
Cytuj:
nie udawaj ze jestes tak wszechwiedzacy , a keya do re mozna wlozyc z pewnoscia... przykro.org |
Cytuj:
|
Fajny quest.
Ładnie się motali chłopcy ale GZ dla nich!!!
P.S A w tym bp co niby nie zabiera ci capa wszystko co do niego włożysz to prawada? Nawet jeśli włożysz do niego bp ze 100k loota?. |
Cytuj:
@XII Ustąpie głupszemu. |
kurwa to jest najdluzszy film jaki widzilo te forum :/ jestem w trakcie ogladanie...
350 min. to nie tak malo juz ogladam to z 2 h na njwekszym przyspieszeniu. ale musze zukac lota z qesta :D |
qs...mam nadzieje,że zaraz zostanie wywalony,ogladalem z innej perspektywy i dla kogoś kto powiedzial ze nie wymaga myślenia[*]wszystkie levery,miejsce gdzie trzeba było prowadzic dialogi etc
szkoda ,że wyciek był |
O K#$^# Mać ;ooo
Podziwiam was ;S I tutaj nie chodzi o bezmyslne zabijanie monsterków . Quest wymaga duzo myslenia i wy to udowodniliscie prowadzac dialogi i rozwiązujac zagadki. pwnt! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Może mi ktoś powiedzieć , dlaczego nie moge odtworzyć filmików trwających powyżej 2 H , także tego tzn. uruchamiam Tibicam włączam filmik i nie otwiera się .
|
hja hja hja hja hja.
wszyscy mamy filmik mam i ja. :-]) gratz dla ekipy i thz dla autora tematu |
Cytuj:
musisz poczekac cierpliwie, az sie zaladuje, np. ja czekalem pol minuty prawie. |
Tylko , że ja czekałem ponad 5 minut i nic .
|
Witam all. Mam taki problem: ściągne film z rapidshare to zapisuje się on w formacie wordpad --.-- i nie da się go odtworzyć w żadnym programie jaki mam(allplayer,media player classic, wmp, winamp).Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to z góry dziękuje;)
|
Cytuj:
PS. Jak czytam takie wypowiedzi to nie wiem czy śmiać się czy płakać z głupoty autora. |
@up
Na manie dluzej by pozyl :p @2up Program TibiCam sluzy do odtwarzania filmikow z tibii. |
Rehost!!!!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |