![]() |
Ja tak się wczytałem w to i tu się robi normalnie czateria i nabijarnia postów mówiąc szczerze. Takie sprawy to na PW lub GG...
|
Ja czasami jak jestem na rooku tez bije raty na wyzszych lvl-ach . Ostatino jak wychodzilem z rooka to w 2,5h zarobilem 1200 gp chodzac trasa orki-trolle i sprzedajac sabre, studded helmety, axe itp. . U mnie raty sa czesto zajete niestety .. :]
|
Dla mnie najlepszym zarobkiem sa minosy na minohell, biore 7-8 spearow i tluke az sie skoncza, z 1 hunta (trwajacego ~20-30min) ~300gp po sprzedaniu loota + mozliwe skorki za kilkaset gp
|
powiem tak: uwierzcie autorowi tego tekstu a przekonacie sie że raty sa najlepszymi potworami na rooku B) ja uwierzyłem sprawdziłem i sie zaskoczyłem mianowicie w 1h nabiłem 2k expa i zarobiłem 500gp :cup: a i przy okazji skile rozsna jak szalone to tyle nara hail rook hail isara:evul: Ahhaaa chciałbym dodac ze expiac dzis rano na ratch złapałem goscia 7 lvl z pacciem co jechal na auto exp ale niewiem jak go raportnac to znaczy co trzeba napisać i niewiem czy to przezemnie bedzie przyjete( czyt. miałem kiedyś bana) troche mnie wkurzal ale wkoncu go ropłem jak ktoś chce moge dać nicka
|
:)
MAm 15 rookstylera.Wczoraj mialem jeszcze 14 i ? wieczorem jush 16??
BYlem na ratach pod all de w celu lootowania wromów i wbilem sobia 2 lvl ok (12 k ) exp i zarobilem kolo 5 k ,wiec sie oplaca xD |
Jest inny sposób na zarobienie kasy i expa. W 20 minut moge nabić 2% a wynieść nawet 2k kasy. Mianowicie skele na PACC Area. Zapewne każdy kto m(i)a(ł) PACCa to wie, gdzie jest resp skele koło górki wolfów i jaskinią Trolli. Tam respi się teraz 5 szkieletów i jeżeli staniesz w dobrym miejscu, to można z nimi nie nadążyć, bo moment i przychodzą z 3 stron.
|
Jak nie ma ani 1 osoby na szczurach to sa oplacalne ale jak jest juz 1 osoba wybijajaca resp na rooku to sie nie oplaca.
|
Jeśli chcecie na ratach zdobyć przy okazji skille to idzcie na bugi które są na lewo od ratów przy full respie nawet do 8 bugów (radzę się dobrze ustawić)
P.S. Czy ktoś wie jak można się dostać do skeletonów koło tunelu między ratami a bugami? |
Cytuj:
Raczej tam nie mozna się dostać. |
Chodzi o te skeletony ktore widac teraz po upie przy przejsciu z ratow na bugi?
No innych tam nie ma XD. To te kolo spearmana gdzie sie respi dead wolf :D. @Up Hakouh ,zbambiles :P |
Cytuj:
http://members.chello.pl/l.lewczyk/i.../rookgaard.gif Edit: @Up. Wyprzedziłeś mnie. |
@up,2up
Dzięki. Nie wiedziałem że tamte podziemia tak daleko sięgają. |
Sposób goburu rzeczywiście sprawdzałby się gdyby nie to, że jednak po tych jaskiniach kręcą się inne osoby. Sam cały czas expię pod Al Dee i nie narzekam ani na exp ani na napływ gotówki. Szczególnie opłacalne jest (przy dużej ilości capa) zbieranie serków, które lecą praktycznie z każdego rata, a które można sprzedać o Willego. Co prawda o wiele lepsza kasa byłaby ze skele, ale o wiele bliżej jest od Al Dee do Willa niż od skele do Obiego.
|
Zrobiles 22 shielda na Rooku w 1,5 dnia expiac? [pewnie na full atak?] No to GZ i pozdrow rodzine...
@Down Omagash U are Not Funny NooB -.- |
Cytuj:
|
na skieletach jest najlepszy exp i loot, ja nabilem ok. 2k expa w 1,5h i zarobilem w tym czasie 1450gp i po odjeciu kosztów na lf wyszlem 600gp na + .Oczywiscie robilem lootbaga, który wazył dokładnie 2018 oz
|
@up
Na szkieletach nie jest najlepszy exp. Powody: - Lifedrain - Mało respów - Dużo ludzi na nich siedzi Wg mnie najlepiej expi się na ps cave. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najleprzy exp na rooku jest na poison spiderach na zachodzie wyspy + wieży z waspami(te drugie to tylko dla bardziej doswiadczonych postaci:P), ostatio wyjście z rooku zajeło mi niecałe 3,5h od załozenia postaci do nabicia 8lvla (oczywiscie na 2 lvlu zrobiłem wiekszość questów na eq)oraz musiałem robić przerwy w expieniu na zregenerowanie hp (na wyższym lvlu nie było by tego problemu)
a co do lootu to możliwe że na ratach jest najleprzy, nigdy nie sprawdzałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |