![]() |
Co do Beryli jestem za. Na naszej wymazonej Senji jest wolny GH, nazywa się Senja Clanhall posiada 215 sqm i 10 łużek, płaci się za niego ponad 10k, ale to chyba nie stanowi dla nas problemu :)
Żeby każdy założyl postac na Beryli musimy wiedziec na 100% że taka guildia powstanie i z w ogule ten pomysł wypali. Ale sądzę że się uda ;) |
Mi każdy świat odpowiada. Lecz nie każdy chce ten sam np. Argen chce Fortere, Ciekawe co Ghand :) , będziemy musieli jakoś dojść do kompromisu.
Z tego co widze to można by popatrzyć na Askare, jakie ceny itp. |
Fortera to usa serwer , więc ja grać nie będe z powodu lagów , między innymi :P
Berylie obczaiłem i wszystko jest ok. Argen jeśli problem stanowi że na Forterze masz lvl a tu od początku to nic nie poradze , wszyscy będą musieli się poświęcić pod tym względem. Teraz proszę wysłać gg na moje pm jeśli się da jak najszybciej. Sporządzimy listę chętnych. |
@up
wiem ze nic nie poradzisz, ale ty na berylii masz jakis lvl ^^ to tak jak ze mna na forterze |
up
Na berylii gram od 4 dni , lvl 23 więc nic wielkeigo , w dzień wbiłem więc dla mnie to wsio aby nie usa i nie non pvp , a na beryli już 5 osób gra którzy zgłosili się do tej guild , więc teraz przekonaj ich. |
heja mam pytanie, przekonales mnie do berylii, wszystcy chca tam grac, wiec chyba ustalone, ale...
nazywamy sie dowolnie czy wybieramy wspolne np. nazwisko?? |
RAczej, nie bo po co?? Jakieś noobki się "zapalą" i będzie "Kwiaciarka'Seth" czy jak tam te nazwisko nazwiemy.
POdajcie Nicki, i See you in Berylia. A noi RPG nicki obowiązują. Powiedział tak też załorzyciel Tematu. |
Ja również proponuję Berylię...
Wczoraj ( dzisiaj ) mieliśmy naradę z Argenen i Zirginem na temat wyboru ew. świata i wahamy się między Forterą, a Berylią... Fakt, że Fortera jest amerykańskim serwerem, a Berylia to niemiecki, należy wziąć również pod uwagę. |
OK mam postac kto już gra na belyrii niech napisze do lady shadowsoon
Edit !!! o KUR** jaka siara moja Lady Shadowsoon jest MESZCZYZNA !!!!!! |
hehe.. ja wlasnie robie postać...
Zaraz editne i podam nick... @edit: Elwer Agares. msg meeee.... @down:też mi się zdaje, że obcokrajowcy nie wchodzą w gre.... |
1.A ja proponuję wspólny dopisek po nicku. W ten sposób od razu dowiemy się kto stworzył postać do gry RPG. Ma ktoś coś przeciwko?
2.Chętnie dołącze, ale nie wyobrażam sobie mojego mieszkania w GH; bo jak już by nas okradli to byłbym jednym z podejrzanych. Takie sytuacje zabijają nawet najlepsze gildie. 3. Berylia to dobry pomysł, ale najlepiej byłoby zrobić sondę z zapytaniem co kto o tym sądzi, a nie, że jakiś tam Ghand z kimśtam uzgodnili i tak ma być. 4. Z tego co przeczytałem nie wiem czy mam rozumieć, że rekrutacja będzie otwarta dla obcokrajowców (co moim zdaniem jest debilizmem). Moim zdaniem najlepiej przyjmować ludzi stąd, z tibia.pl, z tego topicu (forum daje chyba najlepszy rozgłos w Polsce) i z topicu na tibia.org.pl. Dzięki za uwagę. |
chętnie dołączę jeśli oczywiście moge
mam pacc (bede robił knighta) nick : Baqs a i ide w cluba |
@up
bardzo nam milo przyda sie knight, szczególnie z paccem zapraszamy, moj nick to Argenus Shadow |
Jezeli jeszcze potrzebujecie chetnych, ja sie zglaszam. Pacc wiosna kupuje na rok, wiec moze sie przydam. To jak? Berylia?
|
@up
Tak, Berylia gra juz tam (chyba) 7 osób z forum. |
@up:dokładnie 7. Ale dalej się rozkręcamy...:evul:
|
Ok, mozliwe ze zaraz dolacze :D mozna prosic o nicki na pw? ;> jak cos to Dazano jestem :D :)
|
Co do Ebcokrajowców, to mogą... jeżeli znają Polski. Zapraszam do gry, przydadzą się Vice Liderzy.
Pirwszy screen : http://img98.imageshack.us/my.php?im...reniskobq9.png |
Gildia sie rozwija, na razie nie jestemsy jeszcze oficjalnie gildia bo szukami vickow ale ludzie sie rozwijaja. Wszyscy opuscili juz rooka i zaczynamy szkolicpostacie, jezeli jeszcze ktos chcialby dolaczyc zapraszamy.
@down Berylia |
No ja bym z chcęcią do takiej gildi przystąpił. Ale po 1 nie mam PACC'a a po drugie słaby lvl bo tylko 18. Świat: Titania, prof: Knight skille:50/50(teraz skilluje). Msg to me in game(nick: Masserato)
@up na jakim świecie ta gildia?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |