![]() |
Cytuj:
Oj watpie... troszke pvp i 60 sorc zabija 80kinie ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
60 Master Sorc VS. 60 Elite Knight
Knight juz jakims cudem podbiegnie do sorca, a sorc na to "Utani Gran Hur" i Knight go nie dorowie moze ze mało prawdopodobny Lag lub skonczy sie czar. A co by było gdyby knight Dostał Strong Haste :) ? był by Kur**sko grozny! A co do exori to nie jest to najsilniejszy czar ofensywny (według mnie) |
ten wzor ...4*lvl/100 to nieprawda naprzykladzie to jedno z moich najlepsyzch exori co wedlug wzoru powinno byc min 30 dmg wieksze no i exori w rozne potwory woznie sie wbija pamietam jak na jakism bodajze 80 lvl w behe wbielm sie 210~ a cyc padl w hicie czyli 260 chyba dawno tego shitu niebilem czyli def monstera sie liczy i to niepodlega dyskusji
http://i6.photobucket.com/albums/y22...xori/exo-1.jpg np fara maja identyczny def jak demo http://i6.photobucket.com/albums/y22...ori/exorah.jpg ss stary daltego takie low hity a kto jest lepszy ek czy ms? mmm na przykaldzie takiego Taifuna 280 ms~? mam pratycznie raz mniejszy lvl ale jestem ek i on ejlsi mailby full mane i walil ue co ture a ja bym sie uhal i tak by mnie nie ubil a te jego sd sobie moze w dupe wlozyc na moj uhpower alejesli dojdzie ktos jeszcze zalzolmy 100 ms padlbym oile bylby trap puki mas zuhy nieubije cie ms z takim samym lvl ;) |
@up
PWN3D To chodzi o to ze: Zeby uzyc czaru Exori musisz zuzyc mane 4*lvl, czyli np. masz 50 lvl tak wiec zuzyjesz 200 many. To nie chodzi o hity Edit: Cos watpie ze ty jestes Yoozek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@UP Nie odbieraj marzeń dzieciom! |
Cytuj:
Widzialem film jak ubil 100+kina solo. Walil ue a kina i tak nie uhal sie na full hp gdyz nie ma az takiej sily czarow. |
Cytuj:
|
Według mnie exori i exevo gran mas vis są najlepsze :)
|
mort hur silniejszy ;] na filmiku z questa poi widziałem jak gość uderzył z mort hura za 1239 w tego zielonego stworka :| moim zdaniem ue to gowno ...
|
UE jest lepsze, pod tym względem, że ma duży obszar "działania". Mort Hur wali tylko w stronę, w którą jest zwrócony shooter...No i wali z energii, a UE to obrażenia fizyczne:)
|
ale jak jakis sork ma slabe pvp, to gdy goni kogos z ue na pewno trafi:)
<lol666> |
Noob...
Cytuj:
Temat kompletnie bez sensu... nie wiem jak wy to wszystko porównujecie Exori jest dla Rycka i niech tak zostanie, a UE dla Sorka i tak też niech zostanie... Co do siły Exori to jest to jeden z czarów, który w skali od 1-6 ma ocene 4 i tyle. |
Oczywiście najlepszym czarem jest UE i Exevo Mort Hur. Exori w porównaniu do tych czarów nie jest aż bardzo dobrym czarem.
Pozdrawiam wszystkich z Calmery~ |
Exori to beznadziejny czar. Zabiera prawie całą manę, kto tego używa?
|
Cytuj:
Ktoś kto wie jak grac Najtem, czego o tobie nie można powiedzieć.... :D |
Nie pojmuję człowieka, który założył ten temat....
Jaki jest sens w porównywaniu Exori i UE? ...żaden - Exori może użyć TYLKO knight, a UE może użyć TYLKO Sorcerer, więc co tu dużo gadać - temat założony wyłącznie, żeby nabić posty i powqrzać ludzi -.- @BaxCrow Racja - exori jest best dla knightów a ue dla sorców NIECH TAK ZOSTANIE i nie ma co dalej ciągnąć tego tematu... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |