![]() |
Dobije 25lvl i zrobie 15mlvl na HMMach czekając na koniec loteri PACC :cup:
|
Cytuj:
@Topic Gram palkiem, i jak powiedzial kolega wyzej, nie zabardzo mam, gdzie ta kase wydawac. Equipment z questow (jedynie BOH kupilem na 40+ lvl), za bolty BARDZO rzadko sie nie zwraca z polowan, wiec moge twierdzic ze palek potrafi na siebie (i na kolegow, jesli trzeba) zarobic bez wiekszysz problemow. |
ja mam pytanie- do której kopalnii iść na 30lvlu i 40lvlu jeżeli ktoś może wkleić mapke był bym wdzięczny
|
@Fagaro
Jesli pal ma skille 90 i wali z boltow, a knight ma skille 90 i wali z SCA to pal będzie miał wyższą średnią hitów. Pojedyncze hity będą u knighta 200+ ale będzie też sporo pudłował. Pojedyncze hity u pala będą ~150, ale prawie wszystkie będą wchodzić. Knightowi często zdarzają się hity po 1 lub 2, pal prawie wszystko trafia powyżej 50. Średnia knighta w tym przypadku będzie około 50 hp, a pala około 70-80 hp. Jesli wam wychodzi ze knight wali mocniej to znaczy ze nie liczycie chmurek i gwiazdek ktorych u knighta jest od groma. |
Od 13lvl hunciłem na soldach pod kazz i jestem teraz posiadaczem ~1k boltów ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Znaczy zupelnie przypadkowo jestes w posiadaniu knighta 90+ z SCA i palka 90+ dista ?
|
od 47 lvla do 65 palem (80 dista~) expilem na OF ;P
Mimo ze expilem i tracilenm duzo boltowi chlalem manaski robilem 35k/h a pod koniec 65 lvla patrze do dp a tam 120 k z loota z tych lvli :) + questy na 60 lvle to juz paladyn zaczyna byc rich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no ja gram palkiem mam 14lvl i niemam duzo kasy ale po huntach jestem na plusie oczywiscie jak pozbieram loota.. teraz siedze na ghoulach kasa i exp szybko idzie zazwyczaj sie zwracaw 100% czasem w 200% a zadko w 10-50% a prawie wogule jestem na minusie ale pocwicz palka bo ja mam tak z robic bo mialem sporo dedow i niewychodze na expa do 55 dista.. zrobie 55 dist i hunce do 20 lvl az bede mial exura vita bede mial zrobie dezert qesta i skiluje do 60-65 na cycach pozniej bede hucij i jak bedie tak 50% do nastepnego dita bede trenil az wbije
a podam ci stan mojego konta :) 17:20 Suzy: Your account balance is 8623 gold. a mam 16 lvl i bylo by 10k ale mialem deda i duzo boltow stracilem za 1,2k oraz hunt z kumplami mi sie niezwrocil -.- wiec jest troche slabo ale w dp mam duzo stuff na sell wiec bedzie 10k :) |
...
@goburu
KNIGHT MA WYZSZA SREDNIA HITOW Pall ma nizsze hity |
Ja tam mam 22 lvl i expię na Fibuli. Łukiem rozwalam na przemian roty i carriory, a raz beholdery i dsy. Jak mi się skończą strzały: jem coś, by mieć na exevo con i jadę roty orcish axem. Aktualnie mam 8 mlvl i 20k zebranych w ciągu tygodnia.
|
^^
Cytuj:
[No i na początku nie trzeba 800gp za klucz wywalać :P] |
Widzę że już ci się nieźle rozpisali ale ja powiem tak:
do 13 lvl expisz na trollach\ orcach spearmanach co równiesz nabija ci skill i daje speary. Z trolli równiesz wypada całkiem cenny amulecik. Arrows kupuj tylko na silniejsze potwory typu orc shaman niedaleko Thais. Od 13 lvl robisz strzały i czyścisz ancient temple z orców, slimów (po drodze) i ghouli co ci daje dużo kasy. Dalej trzymasz tak samo, możesz dodać ghostland, kopalnie w kazzo i... sam nie wiem. Mam 15. lvl wg. tego poradnika. |
Cytuj:
|
...
@Up
gralem palem na takim lvl z wyzszym skillem 92 ^^ i uwierz mi ze wiekszosc hitow jest 2 numerowa zazwyczaj 70 cos takiego... Wiecej, mowicie ze pall ma wieksza srednia BO palla lepiej rosnie dist, a jak chodzilem na hunty na venore lair knight + pal to zazwyczaj tyle samo expa zabieralismy ... |
Cytuj:
- poof, poof ,poof ,zbroja, poofX( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |