Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jesteś wkur***ny?? Pisz TU!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10843)

Misiek-Coralgol 12-09-2004 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@bro

3. wyjazdy na weekend

Też tego nie nawidzę :/

Blind Guardian 12-09-2004 20:21

dzis jestem wqrwiony (i bede pisal bez cenzury) bo:
1. character list mi sie w c*** czasu laduje
2. nie mam pacc zeby sie lognac od razu :////
3. ***any test serwer sie krocej laduje niz test
4. na test nie da sie wejsc bo jest too many br online qrwa jego mac

Tibiańczyk 12-09-2004 21:13

A ja jestem dumny :] Dogoniłem strasznego 29 pala ,red skull i zabilem choc zeszlo na niego pol bp uh:]

Rowiruno 13-09-2004 15:13

O ja *******e c***e zaczeli sie w*******ac na srva i mnie wywalio ****a mac ja ich za***ie X( :berserk:

Obłedny Rycerz 14-09-2004 19:58

A ja <piiiiiiiip> jestem <piiiiiiiip> na to że <piiiiiiiip> dali na 3 kartkówki pod rząd , mam gogtafie z jakimś <piiiiiiiip> wariatką która <piiiiiiiip> już dawno <piiiiiiiip> powinna siedziec w psychiatryku.<piiiiiiiip> mnie to że ci <piiiiiiiip> politycy robią żeby tylko IM było <piiiiiiiip> lepiej , a nie nam <piiiiiiiip> .<piiiiiiiip> mnie juz <piiiiiiiip> na to bierze.Najchętniej bym tych <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> w <piiiiiiiip> <piiiiiiiip> , <piiiiiiiip> za***al z jakiegoś młota.

Sorry za dużo <piiiiiiiip> , ale zrobiłem za was cenzure przynajmniej :P ;)

Rahim 15-09-2004 09:35

A ja jestem jakoś dzisiaj spokojny, słoneczko pięknie świeci, obłoczki powolutku płyną po pastelowym niebie. Jest cieplutko i pięknie, żyć nie umierać.

PS: "Nie płacz, jutro będzie gorzej"

tomo 15-09-2004 15:34

to ze taki gnoje* mi fika i wkurza to mnie tesz wkurza :D

a i wkurza mnie jeszcze to ZE CAAla MOJA KLASA oprucz mie i kumpli pozdro dla szczurak i kompadre a hi o cojeszcze aha wkurza mnie to ze ludzie sie smieja z moih hobi kturymi jest robienie grafy dotibi (super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha WSZYSTKO jednym slowem:pto ze taki gnoje* mi fika i wkurza to mnie tesz wkurza :D

a i wkurza mnie jeszcze to ZE CAAla MOJA KLASA oprucz mie i kumpli pozdro dla szczurak i kompadre a hi o cojeszcze aha wkurza mnie to ze ludzie sie smieja z moih hobi kturymi jest robienie grafy dotibi (super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha WSZYSTKO jednym slowem:p

Cytuj:

wkurza to mnie tesz wkurza :D
Lol

Cytuj:

a hi o cojeszcze aha wkurza
jaka szybka zmiana watku~

Cytuj:

(super mi wyhodzi0 i co jeszcze mnie wkurza aha
j/w

Cytuj:

WSZYSTKO jednym slowem:p
mogles to na poczatku napisac ~

Bmabelo 15-09-2004 18:37

Wku*** na maxa!

Jestem taki wkur***!!!!!!!!!!!!!!Bo mi acounta h** nie chcom odac pedalice !!! :evul: :berserk: X( X( X(

Dr.Unknown 17-09-2004 21:33

Niejestem bardzo wkórwiony, tyle że mam cały czas IP blocka, a pisze głownie poto aby utrzymać ten topic;)

Melabux_1 18-09-2004 02:12

Ide sobie spokojnie do thais 16 lvl druid ide ide a tu kur**a wyskakuje taki noob 18 lvl sorc z suddef deatch i mnie pk potem ide z przyjacielem do niego gonimy g po całym thais a ten nic zabiliśmy go a tu sterta nobów na nas sie rzuciła -,-" i nas pk boshe -,-

Glucio 18-09-2004 14:01

ja się w****iłem bo zszedłem do minotaurów(jestem na rooku) i jak się na mnie żucił tak....YOU ARE DEAD wrrrr. było nas tam chyba pięciu a on musiał się na mnie żucić. straciłem plecak. poszedłem do miejsca zbrodni i znowu mnie zabiły 2 minotaury i bear. straciłem carlin sworda i spadłem z 6 lvl na 5.
już się chyba nie będę wracał w miejsce mojej śmierci

Dwimenor 18-09-2004 14:34

Wqrwia mnie:
1. NOOBy
2. Loorerzy(ostatnio rycek zloorował Huntera pod most do Thais-pełno trópów, ja na red hp)
3. PACCE, co myślą że wszystko im wolno, przez to że płaćą za gre, i obnoszą się z tym, jak Polscy Sarmanci w XVIIIwieku
4.Cipowie, za beznadziejny, ostatni Update
5.NOOBy
6.Brazylijczycy
7.NOOBy jeszcze raz
8. BR co zamiast grać na swoim serwerze to pałętają się po wszystkich
9. Wszysko co ma w nazwie -guard

A tak pozatym to nauczyciele(no coment)

arti90 19-09-2004 17:33

Ja *********

Jestem wk******* dlatego że je**** pk :berserk: mnie zabił kiedy miałe prawie 20 lv. Albo kiedy byłem na 1 lv i miałem 25% życia ten sam pk mnie ku*** zabił!!!!!!!! niech ten pk się ##^&^%$ $**&^$ *^%$^&

Kaktusior 22-09-2004 11:49

Teraz to ja sie dopiero w****i**m

Ide sobie przez miasto (carlin) i nagle dead.... okazalo sie ze jakis sorc 100 lev bawil sie akurat w PKowanie ..... X( :evul: :evul: :evul:
Dostalem hita za full hp i deadlem :(

Blind Guardian 22-09-2004 12:44

wqrwilem sie po przeczytaniu tego ***anego posta nade mna buuhahahaha na 1lvl sie pknol? wiesz co to za opcja edytuj post?

kidler 22-09-2004 15:14

A mnie w****ia ta ***ana szkoła.

Voxovo 22-09-2004 17:20

Jestem wk******y jak ch****a

Wczoraj shakowali mi konto i zmienili hasło!Nie dość że to zauważyłem to jeszcze nic nie zrobiłem!!!!!!!!!Myślałem że to mój kumpel, któremu pozwalam czasem trenic moim ludkiem. Jestem zły na siebie i świat!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Balien 25-09-2004 00:37

Skulle!!!!

A Mnie Wk***ia Ten *****y System Skuli Przez Ktorega Od 18 Do 20 Poziomu Karzdy Dwa Razy Nabijalem I Wszytko Pzrzez Pier***ony System Skulli. Muwie Missklik Bo Trafilem Pzrypadkiem W Kolesia A Nastempnie Wizde Napis You Are K***a Je***a Mac Znowu Ten Pier****ny Dead!!!!!

sk8ate 26-09-2004 21:04

:)

:berserk: zkinolem przez zerka :( :baby:
to nie fer :( ;( :miecz: :2handed: jestem knight ;)

sk8ate 26-09-2004 21:08

Kurde

X( ZGINOLEM PRZE PK GNOJA ;( STRACILEM LEV PRZEZ TEGO pier''''''EGO H''A

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38.