![]() |
Gut dżob! Ale nie przerywaj w takich momentach xD.10/10 ROX!!!
|
Hmm.... Noto tak :D
Świetna akcja :D Ten Zeus jest boski ^^ Noi dużo fajnych momentów i dużo śmierci ^^.... Teraz chwila humoru: Drakon aleś ty kościsty :D A teraz skargi: Czemu mnie tu nie ma?! |
Werry werry nice!! 10/10
Zeus to taki Altair z Assassin's Creed. |
Cool ^^ gratz fake ładne itp ^^
|
Literowki... a tak pozatym to nawet fajnie. Ale wzgorze powinno byc jednolite.
|
Kozackie!!!!
@ Harry Racja!!! Drakon zjedz coś!!! @ Sezowaty Rób dalej bo... |
Fajne fajne. Te lochy mi sie podobją i out drakona =] fajnie to wykąbinowałeś ;]
pare literówek ino 9/10 |
Jak mogłeś mi to zrobić!
Mnie szaleńcem? No wiesz, zapamientam ci to... @topic fake no świetnie ale czy nie pomagałeś sobie edytorem map? Edit: @Dracor & Kogucik Jak mam coś zjeść jak tan ham w tych (otsowych :P) lochach nawet żreć nie daje! |
@Up
Wiesz co... Obraziłeś mnie... Ja i map edytor ?? Wiesz ty co... @Down Chcesz abym zaprzeczył !? Dobra ZAPRZECZAM !!! Może byc ? Nigdy nie używałem Pie... Map edytora ! Kur... |
@Sezowaty
Nie zaprzeczyłeś ^.^ Ciekawa, wymijająca odpowiedź xd @fake fajny xD |
Fajne, ładna grafa, 9/10 ;)
|
Zrobiłem logo
http://img145.imageshack.us/img145/1589/logo1vf1.jpg |
Najpiekniejszy fake jaki widzialem!!!
Ty, Athun i Glaves to mistrzowie normalnie inni moga sie schowac!!! @Down Ja sie chowam bo o mnie tez chodzi! I ty sie lepiej chowaj! |
@up
no to sie chowaj na co czekasz? @topic Hmmm GOOD :D Koles ma fajne wlosy, o ile to są wlosy :D |
Cytuj:
@Sezu (Sezowaty jak ktoś się wczoraj urodził) Nawet spoko to logo. Podoba mi się twoje cieniowanie outfitów. W czym ty to robish w PS'ie?? |
Mudhasudhau chowajcie się wszyscy MAsudahsduha Ivul ;]
@Up Tak cieniuje w PS'sie ;P @Edit Niebawem Next Part ;] |
Nice, ale ciekawi mnie
Cytuj:
A poza tym to spoko 10/10 |
Te ręce zeusa takie dziwne :P (jak leci)
Poza tym całkeim przyjemnie, zobacze jak to rozwiniesz. Dopiero wtedy ocenie |
xd
9,5/10 :) sPoKo FEjK
|
dawaj next part !!!!!!! 10/10 zajefajna grafa, wiem co bedzie w nastepnym odc. ale zachowam to dla siebie
komcijcie bo sezu next part nie da :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |